- 2 Haziran 2024
- 1.052
- 1.013
- 53
Ben şuan d vitamini de kullanıyorum b12imide düşük buldu ama 12.haftayı bekleyelim dediKızlar folik asit dışında herhangi bir takviye kullanıtoe musunuz? Kaçıncı haftadan sonea kullanılmaya başlanıyor acaba ? Bir de folik aiti kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz. Doktora soracağım elbette fakt şuan aniden merak ettim
Multivitaminler iştah açıyor kilo alımı çok oluyor diyorlar doktor onu tavsiye ederse sadece ihtiyaç olanı alsam olmaz mı diye soracam fazla kilo almak istemiyorum

Şuan 10+2yim

sahsen ben okuyunca ikna oldum
 sahsen ben okuyunca ikna oldum  senin de icin rahat etsin
 senin de icin rahat etsin 

halsizlik dışında belirtim yok . Napsam başka bir doktora mı görünsem içimi rahatlatlatmak için
 halsizlik dışında belirtim yok . Napsam başka bir doktora mı görünsem içimi rahatlatlatmak için ben fetal dna yaptirmayi dusunmuyorum, ogrenmem cok gec olcak. Kendime de eglence cikarmak istiyorum aslinda
 ben fetal dna yaptirmayi dusunmuyorum, ogrenmem cok gec olcak. Kendime de eglence cikarmak istiyorum aslinda  yuzuk falan cevircem gobegimde.
 yuzuk falan cevircem gobegimde. 

fetal dna test sonucum çıktı. Her yolunda çok şükür ve kızım olacak
 fetal dna test sonucum çıktı. Her yolunda çok şükür ve kızım olacak  çok mutluyuz. Ayrıca bugün ultrasonda da uzun zaman sonra bebeğimi gördüm. Ellerini, ayaklarını oynatması, ağzını açmasını falan bizi baya etkiledi
 çok mutluyuz. Ayrıca bugün ultrasonda da uzun zaman sonra bebeğimi gördüm. Ellerini, ayaklarını oynatması, ağzını açmasını falan bizi baya etkiledi 

cinsiyeti cok merak ediyorum. Once saglikli olsun, hayırlısi olsun tabi. Kiz gibi geliyor ama bilmem. Erkek cikarsa sasirmam:)
 cinsiyeti cok merak ediyorum. Once saglikli olsun, hayırlısi olsun tabi. Kiz gibi geliyor ama bilmem. Erkek cikarsa sasirmam:)