YaaCinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
Bizim kızımız olacak, 8. haftadan 14. haftaya kadar çok ağır geçirdim. Bulantılar vs
Ablamın oğlu olmuştu. O da neredeyse 20. haftaya kadar bulantılarla boğuştu
Genel olarak bu tür şeylerin hurafe olduğuna inanıyorum :)
Eşlerin yanında anneler pek rahat olmuyor duygularını rahat aktaramıyor haberi birlikte verirseniz başbaşayken olacağı kadar duygusal olmaz bence önden gidersen güzel bı sürprizle sen ver haberiBen anneme cinsiyet belli olduktan sonra soyleyecektim bi de 3 ay dolmasini bekledim bilerek sene basinda yasadigim kayip yuzunden. Baska sehirde yasiyor annem. Esimle gidip yuzyuze surpriz yapmak istedik. Annem tutturdu sen otobusle onceden gel birkac gun burda kal seni cok ozledim sonra esin gelir seni alir donersiniz diyor. Onden tek gitsem karnimi gorunce anlayacak hemen benim karnim epey buyuk masallah 5-6 aylik gibi. Ben de annemi ozledim ama nasil yapcam bilemiyorum
Sizi öyle görünce de şaşırır sürpriz olur, olmaz mı?Ben anneme cinsiyet belli olduktan sonra soyleyecektim bi de 3 ay dolmasini bekledim bilerek sene basinda yasadigim kayip yuzunden. Baska sehirde yasiyor annem. Esimle gidip yuzyuze surpriz yapmak istedik. Annem tutturdu sen otobusle onceden gel birkac gun burda kal seni cok ozledim sonra esin gelir seni alir donersiniz diyor. Onden tek gitsem karnimi gorunce anlayacak hemen benim karnim epey buyuk masallah 5-6 aylik gibi. Ben de annemi ozledim ama nasil yapcam bilemiyorum
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla atlatırsın bu süreci benim de kızımda kanamam olmustu dinlendim annem baktı bana da çok sukur 9 yaşına geldi abla bile olacak .Sen de iyi düşün stres yapmamaya çalış dualarımız seninle
Erkek gibi sankiKızlar kontrolden çıktım bebiş boynunu eğdiği için 3 gün geride çıktı doktor olabilir dedi bide maymunluğu tutmuştu bı çikolata yedim diye duymadım maymunu olmaya karar vermişcinsiyet 3 hafta sonra bakarız dedi tahmin edebilecek olan var mı
Yok paylasmadim yani cevrem akrabalarim biliyo ama ben paylasmadim belki sonlara dogru ancaKızlar instagramda gebeliğinizi paylaştınız mı?
Yoksa biraz daha bekleme taraftarı mısınız?
Ayy nasil dayandiniz masallah ben asla dayanamam helal olsunBen anneme cinsiyet belli olduktan sonra soyleyecektim bi de 3 ay dolmasini bekledim bilerek sene basinda yasadigim kayip yuzunden. Baska sehirde yasiyor annem. Esimle gidip yuzyuze surpriz yapmak istedik. Annem tutturdu sen otobusle onceden gel birkac gun burda kal seni cok ozledim sonra esin gelir seni alir donersiniz diyor. Onden tek gitsem karnimi gorunce anlayacak hemen benim karnim epey buyuk masallah 5-6 aylik gibi. Ben de annemi ozledim ama nasil yapcam bilemiyorum
Ramzi teorisine göre erkek hissiyatimda öyle ama Chatgpt biraz heyecan yarattı kız dedi 8 haftalık ve 13 haftalık görüntülerime hayırlı ve sağlıklı olsunlar ama gönlümüz tabiki kızdan yanaErkek gibi sanki
Diyeti biraktim cok sıkıldım falan diyorum zaten yolunu yapiyorum birkac haftadir, birakir birakmaz kilo almaya basladim diyorum, benim de aklima o geliyoAyy nasil dayandiniz masallah ben asla dayanamam helal olsungonlunuze gore olsun insallah biraz kilo aldim falan diyin belki yer ama anneler yemez
Ay hayırrrr yaaa bence çok hızlı geçti nasıl 13+5 olabilirim diyorum 3te 1i bitti bileKızlar size de öyle geliyormu gebeliğin 3. Ayı 8 9 ay falan sürdü sanki bugun 4. Aya girdik bakalım o kaç ay sürecek
Oncelikle cok gecmis olsun. 500gr ne icin denmis olabilir bilemiyorum aklima bi sey gelmedi ama usg kagidinda yazan bilgiye aldiris etmeyin, bazi doktorlar bir onceki gebenin bilgileri uzerinden devam ediyor gorutulemeye (usg icin konusuyorum), onceki hastanin haftasi kalabiliyor kagitta. Onemli olan size bebegin boyuna bakip kac haftayla uyumlu oldugunu soylediyse odur.Kızlar umarım hepimiz iyisinizdi hiç teli elime alamıyorum ben.. zor bir hamilelik geçiriyorum
Size bir sey sormak istiyorum bugun tahlil vermek icin devlete gittim (çok basim donuyor)
Neyse doktor kontrol ederken bilgileri sekreterine söylerken 500 gr duydum ama sorgulamadim sonra eve geldigimde 500 cok fazla ya acaba neyi ölctu dedim
Bi ultrasyon kagidi verdi o kagitta da sağ alt kosede obst 3rd trim yaziyor
Googledan baktım 3. Trimester diyor
Kafam biraz karisti bugun son regl gore 15+3 um normal mi kagitta oyle yazmasi
Bence takilacak bi durum yok benimde mesela suan adete gore 14 haftaligim ama gecen hafta persembe hastaneye gittigimde 14+6 ciktibu hafta o zaman 15+2 ye girmis oluyorum olumsuz bisey olmadigi surece boyle seylere takilmamak gerek yaKızlar umarım hepimiz iyisinizdi hiç teli elime alamıyorum ben.. zor bir hamilelik geçiriyorum
Size bir sey sormak istiyorum bugun tahlil vermek icin devlete gittim (çok basim donuyor)
Neyse doktor kontrol ederken bilgileri sekreterine söylerken 500 gr duydum ama sorgulamadim sonra eve geldigimde 500 cok fazla ya acaba neyi ölctu dedim
Bi ultrasyon kagidi verdi o kagitta da sağ alt kosede obst 3rd trim yaziyor
Googledan baktım 3. Trimester diyor
Kafam biraz karisti bugun son regl gore 15+3 um normal mi kagitta oyle yazmasi
Benden önce cikanin karni baya buyuktu muhtemelen oyle oldu zaman cok tesekkur ederim bilgi icinOncelikle cok gecmis olsun. 500gr ne icin denmis olabilir bilemiyorum aklima bi sey gelmedi ama usg kagidinda yazan bilgiye aldiris etmeyin, bazi doktorlar bir onceki gebenin bilgileri uzerinden devam ediyor gorutulemeye (usg icin konusuyorum), onceki hastanin haftasi kalabiliyor kagitta. Onemli olan size bebegin boyuna bakip kac haftayla uyumlu oldugunu soylediyse odur.
Bence takilacak bi durum yok benimde mesela suan adete gore 14 haftaligim ama gecen hafta persembe hastaneye gittigimde 14+6 ciktibu hafta o zaman 15+2 ye girmis oluyorum olumsuz bisey olmadigi surece boyle seylere takilmamak gerek ya
Yok yok canim boyle seylere takilma bebiste sende iyiysen bak keyfine tadini cikarCok sukur her sey yolunda dedi ama sanki kagit bana ait degilmis gibi geldi
Az onceki arkadasin dedigi cok mantikli geldi bir önceki hastanin bilgisi olabilir o zaman
Çok teşekkür ederim ya gercekten zaten berbat günler geciriyordum bir de baska bir sey cikmasin dedimYok yok canim boyle seylere takilma bebiste sende iyiysen bak keyfine tadini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?