Sizin attığınızda cup detayına bakmamışım. H&M olduğunu görünce aynı sandım ama ben şundan aldım. Emzirme atleti
Baya da kaliteliler bu arada. dün yıkadım da. Alanlar baya kullanır gibi
Aynı aynı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin attığınızda cup detayına bakmamışım. H&M olduğunu görünce aynı sandım ama ben şundan aldım. Emzirme atleti
Burada güzel haberler alınca çok mutlu oluyorumHayırlı sabahlar kızlar, bugün muayenesi olan herkese güzel haberler almasını diliyorum. Ben de şimdi NST’ye girdim, inşaallah doktor güzel şeyler söyler inşaallah bebiş güzel kilo almıştır.![]()
Çok teşekkürler paylaşım içinKızlar süt konusunda bir deneyimimi size yazmak istedim. Bol sağım yapmak inanılmaz etkiliyor . Benim sütüme en büyük etken boza oldu. Bir arkadasımın önerisi ile boza içmeye başladım ciddi fark oldugunu gördüm sizinde aklınızda bulunsun. Bunun yanında humana çay ,kuru incir ,kuru kayısı ,kuru dut ve yulaf ile her sabah laktosuz süt ile az birşey kaynatıp içiyorum oda etkili oluyor. Son konum sezeryan olacak kişilere belki lazım olur biliyorsunuz ani sezeryan oldum hiç hazırlıksızdım. Annen eşime kuru kayısı aldırdı hastane odasında sıcak suya bardaga attı kayısıları yeme izninden sonra suyu ile beraber içirdiler. İnanılmaz rahat tuvalet ve gazım çıktı. Planlı sezeryan olacak atkadaslarım kayısı hoşafı yapıp hastaneye götürmesini öneririm.
bunlarda cup var mı?Sizin attığınızda cup detayına bakmamışım. H&M olduğunu görünce aynı sandım ama ben şundan aldım. Emzirme atleti
Çok tesekkür ederim .Ben toparladım çok şükür.Bebeğimde Dualarınız sayesinde çok şükür iyiye gidiyor . Bugun sanırım ilkkez kucagıma verecekler çok mutluyum.Umarım kilo alımı devam ediyordur. Allah hepinizin sağlık sıhhatli kucagına almanızı nasip etsin .Çok teşekkürler paylaşım içinbebiş nasıl oldu siz nasılsınız ikinizin de iyi olması için bol bol dua ediyorum.
![]()
Çok şükürÇok tesekkür ederim .Ben toparladım çok şükür.Bebeğimde Dualarınız sayesinde çok şükür iyiye gidiyor . Bugun sanırım ilkkez kucagıma verecekler çok mutluyum.Umarım kilo alımı devam ediyordur. Allah hepinizin sağlık sıhhatli kucagına almanızı nasip etsin .
bebiş kaç kilo olunca çıkartıyorlarmış? ne güzel haberler çok sevindim. sağlıkla evine de gelsin minnoş.Çok tesekkür ederim .Ben toparladım çok şükür.Bebeğimde Dualarınız sayesinde çok şükür iyiye gidiyor . Bugun sanırım ilkkez kucagıma verecekler çok mutluyum.Umarım kilo alımı devam ediyordur. Allah hepinizin sağlık sıhhatli kucagına almanızı nasip etsin .
Çok teşekkür ederim canımDeneyin ve sürekli bebe yağı olur ben arada hindistan cevizi yağı da sürüyorum hatta bazıları zeytinyağı bile sürüyormus sürekli sürün kuru kalmasın saglik ocağında ki ebe beni uyarmıştı hiç kuru kalmasın yağ krem sür sürekli diye
İzniniz hayırlı olsunMerhabalar kızlar bugün iş yerinde son günüm biraz duygusalım tabiPazartesi günü kontrolümüz var bebeişimi görmek için sabırasızlanıyorum
Ne çanta ne bebek kıyafetleri yıkama hiç birşey hazırlamadım daha zaman bulamadım şimdide çok ağırlaştım aslında
Hızlıca bu işlere odaklanacağım için sabırsızlanıyorum
Bebişimide ay sonunda sezeryanla sağlıkla kucağıma alacağım inşallah![]()
Az önce Instagram da bı kadın dogumcunun videosuna denk geldim içerik olarak azelaik asit krem kullanmalısınız diyodu ve temiz içerik güneş kremi bende şimdi bı tane sipariş verdim bakalım ise yarayacak mıbnmde yüzümde lekeler oldu ilk gebeliğim inşallah gecer serumda kullandım ama geçmiyor şimdi umarım doğumdan sonra gecer
Canım çok sevindim iyi olmasına maşallahhh daha da güzel büyüsün İnşallahhhKızlar eve geldim doktordan. Çok şükür Nst iyi, sancı yok. Bebeğin kilosu 2 hafta önce 1 hafta gerideydi, geçen hafta tam gününü yakalamıştı, bu hafta daha da büyümüş Maşaallah 4 gün önden gidiyor çok şükür. Her gün öğlenleri ilikli kemik suyu içiyorum 1 kupa. İçine yarım limon suyu sıkıyorum. Mutlaka mutlaka tavsiye ederim bebeği geriden gelen arkadaşlara, bebeğin hızlı büyümesi için çok faydası var ilikli kemik suyunun.
Amin inşaallah çok teşekkür ederim. Herkesten güzel haberler alalım inşaallah.Canım çok sevindim iyi olmasına maşallahhh daha da güzel büyüsün İnşallahhh
Oh masallah cok sukur olsun bebis dogunca hic oturmicaksiniz zaten azcik daha sıkın dişiniziKızlar eve geldim doktordan. Çok şükür Nst iyi, sancı yok. Bebeğin kilosu 2 hafta önce 1 hafta gerideydi, geçen hafta tam gününü yakalamıştı, bu hafta daha da büyümüş Maşaallah 4 gün önden gidiyor çok şükür. Her gün öğlenleri ilikli kemik suyu içiyorum 1 kupa. İçine yarım limon suyu sıkıyorum. Mutlaka mutlaka tavsiye ederim bebeği geriden gelen arkadaşlara, bebeğin hızlı büyümesi için çok faydası var ilikli kemik suyunun. Yine yatış devam.
Merhaba maşallah. İlikli kemik suyunu hazır mı aldınız öneriniz var mı acaba ?Kızlar eve geldim doktordan. Çok şükür Nst iyi, sancı yok. Bebeğin kilosu 2 hafta önce 1 hafta gerideydi, geçen hafta tam gününü yakalamıştı, bu hafta daha da büyümüş Maşaallah 4 gün önden gidiyor çok şükür. Her gün öğlenleri ilikli kemik suyu içiyorum 1 kupa. İçine yarım limon suyu sıkıyorum. Mutlaka mutlaka tavsiye ederim bebeği geriden gelen arkadaşlara, bebeğin hızlı büyümesi için çok faydası var ilikli kemik suyunun. Yine yatış devam.
Benimde yanak kısmımda leke oluştu bence cinsiyetle alakası yok benim benim bebiş erkek. Doğumdan sonra geçeceğine pek umudum yok açıkçası. Leke tedavisi çok zor kayb oluyor zamanla yeniden oluşuyorBenim anlımda oluştu lekelenme bir önceki hamileliğim de hiç bir şey yoktu kız olunca mı lekelendim acabaöyle bir soylenti varya
Annem yapıyor kasaptan ilikli kemik alıp düdüklüde kaynatıyor, karton bardaklara koyup jöleleşince buzluğa atıyor, her gün birer birer çıkarıp ısıtıyoruz. Ama hazır olarak da alabilirsiniz bence. Gurvita marka sanırım Bim marketlerde kavanozda konservelerimi şekilde satılıyordu. File marketlerin buzluk kısmında da oluyor kendi markasından Harras, dondurulmuş ilikli kemik suyu o şekilde de alabilirsiniz. İnternetten de sipariş verebilirsiniz, Veg&Bones markası var onu da arkadaşım kullanmıştı güzel demişti.Merhaba maşallah. İlikli kemik suyunu hazır mı aldınız öneriniz var mı acaba ?
Yok biliyoruz öyle söylenti var ya onu ti ye aldıkBenimde yanak kısmımda leke oluştu bence cinsiyetle alakası yok benim benim bebiş erkek. Doğumdan sonra geçeceğine pek umudum yok açıkçası. Leke tedavisi çok zor kayb oluyor zamanla yeniden oluşuyor