- 29 Haziran 2022
- 3.762
- 2.131
- 83
- 32
Selam . 2 hafta önce 1 hafta ilerde ilen , 2 hafta içinde 2 hafta geriye düşmesi biraz imkansız geldi bana . Yani 2 hafta önce 32. Haftada 33 çıktı ise şimdi 34. Haftada nasıl 32 çıksın ki. Bebek hiç gelişmese bile 1 hafta geride çıkardı.Kontrolden çıktık şimdi kızlar nstde herhangi bi sancı veya bi aksilik çıkmadı doktora söyledim hep yaşadığım ağrı sancıları normal olduğunu söyledi bi de benim boyum biraz kısa minyonum o yüzden bebeğin daha baskı yapiyo olabilcegini söyledi suyu vs her şey yolunda çıktı bugün 34+2 yüz ama bebeğin degerlerinin nerdeyse hepsi ultrason kağıdında 32+4 - 33+0 uyumlu çıkmış canım vok sıkıldı doktor bı sıkıntı yok normal dedi ama kilosu 2100 çıktı az geldi haftasına göre bebek yan duruyodu doktor ameliyata girmek için acele ediyodu acaba yanlış mı ölçtü diye düşünüyorum 2 hafta önce 1 hafta ilerde gösteriyodu moralim bozuldu böyle olunca
O sebeple bence hiç takmayın . Kilosu doğru ölçülmüşse bile 2.200 çok az değil bence . Biraz daha kilo aldırcak tarzda beslenirsiniz , ama öyle aman aman az bi kilo değil bence