görsele aldandımBen herşeyi gri aldımgerçekten iyi cesaret krem almak griyi bile dualarla kullanırım diye düşünüyordum maalesef çok çabuk toz kir kapıyor arabalar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görsele aldandımBen herşeyi gri aldımgerçekten iyi cesaret krem almak griyi bile dualarla kullanırım diye düşünüyordum maalesef çok çabuk toz kir kapıyor arabalar
![]()
Evet previa riskli bir durum, Allah korusun. Güzelce doğuma kadar sağlıkla durun ikiniz de inşaallah. Doğumdan sonra bütüüüüün ağrılar sızılar, heeer şey bitecek, kuş gibi hafifleyeceksin inşaallah canımYok yatmaya devam ediyorum canım. Çünkü sanci başlar ise kanama riskim varmış previadan dolayı. Bi de sinirlere baskı var yürüyemiyorum. Bacağım kasiliyor çok zor yürüyorum.
Inşallah gönlüne göre olsun canım. Tabi ki risk yok ise normal doğum güzel olur.![]()
aa ne güzel soyadınız varPınar soyadımız sansa oda isim denk geldi![]()
Olsun bişeycik olmaz sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallahgörsele aldandımsatıcı kandırdı sanırım aklım başka yerdeydi
Minderin aslında ilk zamanlardaki önemi büyük, terletmesi filan bir yana pusetler yenidoğan için biraz fazla çukur kalıyor, ilk 1-2 ay bebek sırt/kalça daha düz yatması gerekiyor. O yüzden minderle desteklemek önemli. Tabi her pusette beraberinde oluyor mu bilmiyorum, oluyorsa güzel. Bir de boyun minderi de ayrıca gerekli, yenidoğan boynu düşmesin diye.dimi zaten pusetin kendi minderi var üstüne muslin örtü ideal gibi bana kalırsa da her yerde set olarak satılınca gerçekten lazım olur mu acaba dedim
onu unutmuşum alayım kalmasın aklımda
hımm o yönden bakmadım kendi minderi var pusetin çukur değil içi eve gidince inceleyim tekrardan yatırınca nasıl duruyor diye google da baktım şimdi .Minderin aslında ilk zamanlardaki önemi büyük, terletmesi filan bir yana pusetler yenidoğan için biraz fazla çukur kalıyor, ilk 1-2 ay bebek sırt/kalça daha düz yatması gerekiyor. O yüzden minderle desteklemek önemli. Tabi her pusette beraberinde oluyor mu bilmiyorum, oluyorsa güzel. Bir de boyun minderi de ayrıca gerekli, yenidoğan boynu düşmesin diye.
o zaman muslin örtü sadece iş görür kendi minderi dolgunAngelHeart Ben iki farklı hastanede girdim nst ye biri 15 dk çekiyor birisi 20 dk ama ortalama yine böyledir her hastanede. S ssherife Puset minderi konusunda ben bi kaç doktora denk geldim önermiyolar hem yaz sıcak olacağı için hemde duruş pozisyon için. Sizin aldığınız bebek arabası ile puset nasıl bilmiyorum ama benimkinin iç destekleri baya dolgun kendim zaten almıycaktım ama öyle videolara da denk geldim tekrar önüme düşerse atarım burayada
![]()
Bende ince müslin puset örtüsü aldım sadece onu da önü açık şekilde örtün deniliyor iç sıcaklığı 10 derece kadar artırıyormuşo zaman muslin örtü sadece iş görür kendi minderi dolgun
örtü diye aratınca minderli çıktı hep valla iyi olur denk gelirsen atarsan sevinirim :)
Bende minder slmadım. Dediğiniz gibi her yerde görünce acaba gerekli mi diye sordum kullananlara , gerek yok dendi. Bende müslin sereceğim altına . Üstüne de çok ince müslin puset örtüsü aldım yeterli dendio zaman muslin örtü sadece iş görür kendi minderi dolgun
örtü diye aratınca minderli çıktı hep valla iyi olur denk gelirsen atarsan sevinirim :)
Bn de minder hiç kullanmadım müslin kullandım incecik sıkıntı yaşamadımo zaman muslin örtü sadece iş görür kendi minderi dolgun
Benim kuzenimin doğumu yaklaştığı zaman çok stresliydi istemediği şeyler oluyordu etrafta doktora gittiğinde doktor çok mu streslisin bebek kendini kapatmış küsmüş demişti ama doğumunu etkilemedi haftasını doldurdu . Tabiki stresli olmamak hem bizim için hem bebek için daha iyidir ama buna her zaman engel olamıyoruz ben bi kaç gündür gece uyuyamıyorum diye ağlıyorum yani yapcak bir şey yok içimi nasıl boşaltabilirim bilmiyorum seninde bir sorun olmaz inşallahKızlar biliyorum saça bir soru olacak ama strese girdiğimizde üzüldüğümüzde bebek zarar görür mü ya da erken doğuma sebebiyet verir mi. Ne kadar strese girmemeye çalışsam da bazı günler olabiliyor. Bugünde stresli bi gün geçirdim ve karnım şuan taş gibi . Kaya var içerisinde sanki. Bebekler bu kadwr hızlı hissediyor mu ya . Siz öyle zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Stres göbek adım benimde bu aralar insanlarla geriliyorumKızlar biliyorum saça bir soru olacak ama strese girdiğimizde üzüldüğümüzde bebek zarar görür mü ya da erken doğuma sebebiyet verir mi. Ne kadar strese girmemeye çalışsam da bazı günler olabiliyor. Bugünde stresli bi gün geçirdim ve karnım şuan taş gibi . Kaya var içerisinde sanki. Bebekler bu kadwr hızlı hissediyor mu ya . Siz öyle zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Hissetmez olurlar mı onlar bizimle şu an bir bütün yaşadığımız korkuları, endişeyi, stresi direkt hissediyorlar kordon bağı sadece onları beslemek için olamaz duygularımızıda birebir hissediyorlar tabi ki ama erken doğuma sebebiyet vermez tabiki. Ben son zamanlarda maalesef çok stresliyim, çok korktum, çok ağladım ama kızımla hep elimi karnıma koyup konuştum yaşadıklarım benimle ilgili seninle hiç bir ilgisi yok dedim şu an biraz korkmuş hissediyorum biraz üzüldüm ama ben bunları çözerim annecim sen bana güven huzurlu ol orda sağlıkla kal orda güvendesin merak etme diyorumKızlar biliyorum saça bir soru olacak ama strese girdiğimizde üzüldüğümüzde bebek zarar görür mü ya da erken doğuma sebebiyet verir mi. Ne kadar strese girmemeye çalışsam da bazı günler olabiliyor. Bugünde stresli bi gün geçirdim ve karnım şuan taş gibi . Kaya var içerisinde sanki. Bebekler bu kadwr hızlı hissediyor mu ya . Siz öyle zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Oyyyy kıyamam gerçekten şok zamanlarimiz baya endişeli stresli geçiyor günlerimiz ama bebislerimize de yazık kıyamam yaaaa küçücük bedenlerine şimdiden stres oluyor en azından konuşabiliriz onlarla, bide öyle taş gibi olduğunda pilates topunda rahatlama hareketleri iyi geliyor bide sakinlestirici müzik açıp yaparsanız sizde bebiş de çok rahatlarsınızStres göbek adım benimde bu aralar insanlarla geriliyorummaalesef o taş kesilme oluyo bana en iyi gelen şey ılık bi banyo suyunun altında beklemek sonra da yağlanmak kremlenmek yumuşuo gevşiyo vücut. Bebeğimde kusura bakmasın maalesef hayat her zaman güllük gülistanlık değil
![]()
Evet bence iş görür zaten pusetler gercekten bayaaa dolgulu rahat görünüyor bende baktım da şimdio zaman muslin örtü sadece iş görür kendi minderi dolgun
Tabii sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleriEvet iznimin büyük kısmı yaz tatiline gidiyor eylül ayında kullanmak için dayanmaya çalışıyorum
Sağlıklı olalım önemli değil birkaç ay ücretsiz izin alırım en kötü ihtimal![]()