- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.084
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş canım. Sağlıkla kullanın inşallah.Kızlar nasıl olmuş arkadaşım yaptı şimdi bitirdik beraber böyle punchtan gelen misafirlere anahtarlıklarda yaptı onları da yapıştırcaz şimdi. Kapı süsü sade olsun istedim.
Bu pazartesi gidiceğim yok hiç düzenli kullanmıyorum ara ara kullanıyorum sadeceBebek aşağıya inmeye başladığı için muhtemelen kasıklara baskı yapıyor, ağrılar olabilir, ama bazen de Nst de sancı olarak çıkabiliyor, o önemli bir durum. Doktor randevunuz ne zaman, isterseniz bir an evvel gidin bir baktırın içiniz rahatlasın en azından. Magnezyum düzenli alıyor musunuz? Ağrılara iyi geliyor.
Evet yürüyünce daha fazla ama bugün oturunca da oldu yemek yiyorduk ay uy derken yiyemedim aniden girip çıkıyorBenim de öyle yürüyemiyorum çok zorlaniyorum. Doktora söyledim. Bebek büyüdüğü için sinire baskı yapiyormus canım.
Doktoruna bir sor istersen ama kas ağrısı canım.Evet yürüyünce daha fazla ama bugün oturunca da oldu yemek yiyorduk ay uy derken yiyemedim aniden girip çıkıyor
Artık gidince sorarım ona normal dediniz normaldir herhaldeDoktoruna bir sor istersen ama kas ağrısı canım.
Çok güzelll olmuş ismiyle yaşasın prensesKızlar nasıl olmuş arkadaşım yaptı şimdi bitirdik beraber böyle punchtan gelen misafirlere anahtarlıklarda yaptı onları da yapıştırcaz şimdi. Kapı süsü sade olsun istedim.
Ay ben de çarşamba ayrılacağım o günü heyecanla bekliyorum. Ama insan sanki tamamen gidiyormuş gibi hissediyor haklısınızKızlar bugün doğum iznine ayrıldım ama nedense inanılmaz bir hüzün çöktü bana.![]()
Yeri azaldı belki uyuyordur yanlardan az durt uyandır tatlı birseyler ye merak etme neden takip etmeni söyledi doktorKızlar sabah akşam bebeğin hareketlerini sayıyordum doktor istemişti. Normalde hareketlidir 8 den beri hareket etmedi ama çok gazım var bununla alakalı olabilir mi hareket etmemesi telaşlanmalı mıyım
Maşaallah Çok sevindim vaktinde gelsin inşaallahBen de hastaneden geldim kızlar. Nst çektirdim. Çok şükür bekliyoruz. Mayis sonu ya da haziran başı doğum plânlarız dedi doktorum benim durumuma göre. 35 hafta bekledi çok şükür yavru 2 hafta daha beklesin inşallah.![]()
Bugün kontrolüm vardı,ben de hastane tartısında kilo vermiş gibi göründüm , dr başta kilo vermişsin dedi, aslınsa vermedim kıyafet ayakkabı vs değişince öyle oldu ama almadım sa, dr ishal kusma yoksa sorun yok dedi, ben baştan beri çok kilo almadım açıkçası. Şu an toplam 7 kilo oldu. Sorun yapmıyor dr lar açıkçasıKızlar bişey daha soracam son zmanlarda kilo alma durumunuz nedir? Ben son bir aydır 1 kilo vermişim çok şükür bebek kilo almış tabii. Sizde durumlar nasıl bu aralar heralde kilo alma durabiliyormus hatta zayiflama da olabiliyormuş
Benimkisi demir eksiliğindenmiş siz de bi daha ölçtürün derim hem size zor hem bebiş daha zor besleniyorBnde oyle oluyorum tahminimce tansiyonum düşüyor ama bnde tokkende oluyor elim ayapım titriyor hemn uzanmak istiyorum düşecek gibi olıyır yoksa
Suyu azalmış ve plasentası yıpranmış demişti, erkenci olacak sanırım bizim kuşYeri azaldı belki uyuyordur yanlardan az durt uyandır tatlı birseyler ye merak etme neden takip etmeni söyledi doktor
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Maşaallah Çok sevindim vaktinde gelsin inşaallah![]()
Anladım benim ilk gebelikte kontrole gittiğimde suyum azalmış riske atmayalım diye ertesi gün sezeryana almıştı ama zaten 40 haftayı bştirmiştim inşaalh sağlıklı zamanında gelirSuyu azalmış ve plasentası yıpranmış demişti, erkenci olacak sanırım bizim kuşşu an hareket ediyor bi tedirginim sürekli neyseki elimi attığımda hareket ediyordu hep ilk defa bu kadar uzun süre etmeyince bi korktum
Bende öyle düşünüyorum normal doğumlar gece oluyor genellikle sezeryan planlı neticede hepimiz insanız kendi kolayımza geleni isteriz teşekkür ediyorumRica ederimm özel hastanede çalışmış biri olarak şöyle söyleyeyim yani hepsi aynı değil tabiki ama genelde zorlanmayı tercih etmezler genelde onlar için hangisi daha kolaysa onu tercih ediyorlar ama siz isteyince de kendi tercihlerine zorlayamazlar en güzeli olsun sizin için![]()
KesinlikleAy ben de çarşamba ayrılacağım o günü heyecanla bekliyorum. Ama insan sanki tamamen gidiyormuş gibi hissediyor haklısınız![]()
Bacak ve kasık kramplarına iyi geliyor diye biliyorum :/ Dönmede zorluk muhtemelen bebişin ağırlığındadırKızlar ben şimdiye kadar magnezyum kullanmadım hiç . Kramplarım vs olmadı çünkğ. Ama geceleri sağdan sola, soldan sağ a dönerken inanılmaz zorlanıyorum. Magnezyum bu olaya da iyi gelir mi? Artık ağlayarak dönecem neredeyse . Ne zormuş yahu şu son haftalar