2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar nasıl olmuş arkadaşım yaptı şimdi bitirdik beraber böyle punchtan gelen misafirlere anahtarlıklarda yaptı onları da yapıştırcaz şimdi. Kapı süsü sade olsun istedim.

Eklentiler

• IMG-20250516-WA0005.webp
    IMG-20250516-WA0005.webp
    32 KB · Görüntüleme: 47
Bebek aşağıya inmeye başladığı için muhtemelen kasıklara baskı yapıyor, ağrılar olabilir, ama bazen de Nst de sancı olarak çıkabiliyor, o önemli bir durum. Doktor randevunuz ne zaman, isterseniz bir an evvel gidin bir baktırın içiniz rahatlasın en azından. Magnezyum düzenli alıyor musunuz? Ağrılara iyi geliyor.
Bu pazartesi gidiceğim yok hiç düzenli kullanmıyorum ara ara kullanıyorum sadece

Kızlar sabah akşam bebeğin hareketlerini sayıyordum doktor istemişti. Normalde hareketlidir 8 den beri hareket etmedi ama çok gazım var bununla alakalı olabilir mi hareket etmemesi telaşlanmalı mıyım
Yeri azaldı belki uyuyordur yanlardan az durt uyandır tatlı birseyler ye merak etme neden takip etmeni söyledi doktor

Kızlar bişey daha soracam son zmanlarda kilo alma durumunuz nedir? Ben son bir aydır 1 kilo vermişim çok şükür bebek kilo almış tabii. Sizde durumlar nasıl bu aralar heralde kilo alma durabiliyormus hatta zayiflama da olabiliyormuş
Bugün kontrolüm vardı,ben de hastane tartısında kilo vermiş gibi göründüm , dr başta kilo vermişsin dedi, aslınsa vermedim kıyafet ayakkabı vs değişince öyle oldu ama almadım sa, dr ishal kusma yoksa sorun yok dedi, ben baştan beri çok kilo almadım açıkçası. Şu an toplam 7 kilo oldu. Sorun yapmıyor dr lar açıkçası

Yeri azaldı belki uyuyordur yanlardan az durt uyandır tatlı birseyler ye merak etme neden takip etmeni söyledi doktor
Suyu azalmış ve plasentası yıpranmış demişti, erkenci olacak sanırım bizim kuş🐣 şu an hareket ediyor bi tedirginim sürekli neyseki elimi attığımda hareket ediyordu hep ilk defa bu kadar uzun süre etmeyince bi korktum

Suyu azalmış ve plasentası yıpranmış demişti, erkenci olacak sanırım bizim kuş🐣 şu an hareket ediyor bi tedirginim sürekli neyseki elimi attığımda hareket ediyordu hep ilk defa bu kadar uzun süre etmeyince bi korktum
Anladım benim ilk gebelikte kontrole gittiğimde suyum azalmış riske atmayalım diye ertesi gün sezeryana almıştı ama zaten 40 haftayı bştirmiştim inşaalh sağlıklı zamanında gelir 🤲❣️Ben huylandığım zaman doktorun gibi dürtüyorum müzik açıp karnına koyuyorum 🥹😁 aklım kalacagına uyansın uykucu 🤣😂

Rica ederimm özel hastanede çalışmış biri olarak şöyle söyleyeyim yani hepsi aynı değil tabiki ama genelde zorlanmayı tercih etmezler genelde onlar için hangisi daha kolaysa onu tercih ediyorlar ama siz isteyince de kendi tercihlerine zorlayamazlar en güzeli olsun sizin için 🌸🥰
Bende öyle düşünüyorum normal doğumlar gece oluyor genellikle sezeryan planlı neticede hepimiz insanız kendi kolayımza geleni isteriz teşekkür ediyorum 🥰

Kızlar ben şimdiye kadar magnezyum kullanmadım hiç . Kramplarım vs olmadı çünkğ. Ama geceleri sağdan sola, soldan sağ a dönerken inanılmaz zorlanıyorum. Magnezyum bu olaya da iyi gelir mi? Artık ağlayarak dönecem neredeyse . Ne zormuş yahu şu son haftalar

Hanımlar 35+4 ve sonrası muayeneye giden oldu mu? Benim bugün randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa daha sonra mı yapılıyor acaba?

Kızlar ben şimdiye kadar magnezyum kullanmadım hiç . Kramplarım vs olmadı çünkğ. Ama geceleri sağdan sola, soldan sağ a dönerken inanılmaz zorlanıyorum. Magnezyum bu olaya da iyi gelir mi? Artık ağlayarak dönecem neredeyse . Ne zormuş yahu şu son haftalar
Bacak ve kasık kramplarına iyi geliyor diye biliyorum :/ Dönmede zorluk muhtemelen bebişin ağırlığındadır

Back
X