2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yine hamilelik gibi olmaz heralde değil mi 😅
Çok yoruldum ben 😅 En azından oturup kalkmak daha rahat olacak o bile yeter modundayım
Enerjiiiii 🤣 resmen sabah buna ağladım ya. Artık eski enerjim olsun istiyorum.

Ama nolcak şurda ne kaldı yat tadını çıkar demi😆 yok işte illa insan normal halini özlüyor

Benim eşim bişey alamıyo maalesef dogumdan sonra alıcam dedi canı saolsun 🤭 kv de ilkinde bahsetmiştim eşimin taktığını kendi taktı sanıyor her yer de öyle anlatıyor saolsun o yuzden bi beklentim yok sahsım adına ama çocuklara yaptı yapıyor her zaman hakkını yiyemem 🤗 annem babam da cocuga kunye alır bizde klasik 5. Torun artık gelenek yaptılar öyle 😀 güzel hoş anılar işte hatırlanıyor böyle şeyler 😍
Kv tarafından beklentim yok zaten çoğu insan gibi🤣 eşimin de borç hanesine yazıyorum🤣🤣 alamaz çünkü şuan tam bu ay ödememiz var ve biz milletten borç aldık😀 annemler zaten o kadar çok şey yapıyorki özel bişey beklemiyorum. Hediyelikleri falan onlar organize edecek. İhtiyaçlar için para yolluyor.

madem öyle konu hakkında ben de yorum yapayım :D
ben doğum yapınca bir şey alındığını falan hiç bilmiyordum. sağolsun kayınvalidemler bilezik almıştı. eşimin böyle alışkanlıkları yoktur, ben de pek beklemem doğrusu, içten söylüyorum :) doğum sonrası yardımcı olsa gözümde bileziğe bedel :D
Ya kesinlikle öyle. Şuan bile ben eşime dua ediyorum Allah razı olsun. Sonrasında da yardım eder zaten. Gerisi teferruat.

hediye süpriz yapanlara da aferin helal olsun🤣 her zaman maddiyata bakmıyor tabi bazı erkekler bu konulardan baya uzak.
Söylemek lazım geliyor işte

Yaa kızlar bende bugün bitsin hamilelik modundayim hafta baslarinda çatlama gerilme versiyonlari artıyor ve çok acıyor iyice ağırlaştım da sıcak basmaları cabası 🤦🏻‍♀️
Evet çok sevdim oğluşumla aynı bedende olmak mucizevi birşey ama artık yoruldum galiba bitse de kucağımda devam etsem yolculuğa 😕🤲🏻

Kizlar merhabalar cuma gunu 35 hafta olacagim vajinal kulturde enfeksiyon cikti doktor fitil verdi basina gelen var mi hamilelik surecinde stres oldum

Bizde bebek için her ay kendi ihtiyaçlarımız dışında ne kadar yapabilirsek yatırım yapmayı düşünüyoruz. İleride bir şey bırakalım rahat etsin diye doğmadan rahatını düşünüyoruz anne babalık yüklenmiş😅
Biz de gelen hediyeleri zaten adina ayırdık ama ozel gunlerde verilen harcliklara gram altin aliyoruz. Babam da bize oyle yapmisti. Ileride hic yoksa bir birikim olur 🤗

Ya kesinlikle öyle. Şuan bile ben eşime dua ediyorum Allah razı olsun. Sonrasında da yardım eder zaten. Gerisi teferruat.

hediye süpriz yapanlara da aferin helal olsun🤣 her zaman maddiyata bakmıyor tabi bazı erkekler bu konulardan baya uzak.
Söylemek lazım geliyor işte
Ne guzel sanslisiniz.🤗 Iste kimi erkek boyle yardimci, kimi surprizci, kimine hatirlatmak gerekiyor. Huzurumuz yerinde olsun da.

Bizde bebek için her ay kendi ihtiyaçlarımız dışında ne kadar yapabilirsek yatırım yapmayı düşünüyoruz. İleride bir şey bırakalım rahat etsin diye doğmadan rahatını düşünüyoruz anne babalık yüklenmiş😅
BES yaptırabilirsiniz. Ekonominizin izin verdiği ölçüde bir tutar belirlersiniz. 18 yaşına geldiğinde birikmiş bir parası olur

Molfix bez alan arkadaşlarım bişey sorcaktım ıslaklık göstergesi var mı onlarda prima premium care gibi ?? Var ise molfix in hangi modelinde var mavi paket mi sarı paket mi beyaz paket mi 😅

Molfix bez alan arkadaşlarım bişey sorcaktım ıslaklık göstergesi var mı onlarda prima premium care gibi ?? Var ise molfix in hangi modelinde var mavi paket mi sarı paket mi beyaz paket mi 😅
Hemen bakıp geliyorum 😅🤗

Mavi paket gösterge var canım

Kızlar birisi sanki kemik suyu içiyordu bebek için görürse o kişi nasıl içiyor acaba bende şuan kemik kaynatıyorum ilikli kemik. Sade olarak mı içiyor farklı bir şekilde mi cevap gelirse çok sevinirim😇

Kızlar birisi sanki kemik suyu içiyordu bebek için görürse o kişi nasıl içiyor acaba bende şuan kemik kaynatıyorum ilikli kemik. Sade olarak mı içiyor farklı bir şekilde mi cevap gelirse çok sevinirim😇
Ben çorba içinde içiyorum bu aralar. Ama bardakla içen arkadaşımız varid.

BES yaptırabilirsiniz. Ekonominizin izin verdiği ölçüde bir tutar belirlersiniz. 18 yaşına geldiğinde birikmiş bir parası olur
Çalışmayı pek sevmeyen bir tanıdığım var. Arada üç kuruş kazanıp üçünü de yer geçer. Şimdi evlenmeye kalktı. Annesi zamanında BES yapmış onun adına. O parayla evlenecekmiş. Gerçekten birikiyor demek ki 🤷‍♀️

Back
X