EnerjiiiiiYine hamilelik gibi olmaz heralde değil mi
Çok yoruldum benEn azından oturup kalkmak daha rahat olacak o bile yeter modundayım

Ama nolcak şurda ne kaldı yat tadını çıkar demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EnerjiiiiiYine hamilelik gibi olmaz heralde değil mi
Çok yoruldum benEn azından oturup kalkmak daha rahat olacak o bile yeter modundayım
Kv tarafından beklentim yok zaten çoğu insan gibiBenim eşim bişey alamıyo maalesef dogumdan sonra alıcam dedi canı saolsunkv de ilkinde bahsetmiştim eşimin taktığını kendi taktı sanıyor her yer de öyle anlatıyor saolsun o yuzden bi beklentim yok sahsım adına ama çocuklara yaptı yapıyor her zaman hakkını yiyemem
annem babam da cocuga kunye alır bizde klasik 5. Torun artık gelenek yaptılar öyle
güzel hoş anılar işte hatırlanıyor böyle şeyler
![]()
Ya kesinlikle öyle. Şuan bile ben eşime dua ediyorum Allah razı olsun. Sonrasında da yardım eder zaten. Gerisi teferruat.madem öyle konu hakkında ben de yorum yapayım
ben doğum yapınca bir şey alındığını falan hiç bilmiyordum. sağolsun kayınvalidemler bilezik almıştı. eşimin böyle alışkanlıkları yoktur, ben de pek beklemem doğrusu, içten söylüyorum :) doğum sonrası yardımcı olsa gözümde bileziğe bedel![]()
Biz de gelen hediyeleri zaten adina ayırdık ama ozel gunlerde verilen harcliklara gram altin aliyoruz. Babam da bize oyle yapmisti. Ileride hic yoksa bir birikim olurBizde bebek için her ay kendi ihtiyaçlarımız dışında ne kadar yapabilirsek yatırım yapmayı düşünüyoruz. İleride bir şey bırakalım rahat etsin diye doğmadan rahatını düşünüyoruz anne babalık yüklenmiş![]()
Aynen öyle en güzeliBiz de gelen hediyeleri zaten adina ayırdık ama ozel gunlerde verilen harcliklara gram altin aliyoruz. Babam da bize oyle yapmisti. Ileride hic yoksa bir birikim olur![]()
Ne guzel sanslisiniz.Ya kesinlikle öyle. Şuan bile ben eşime dua ediyorum Allah razı olsun. Sonrasında da yardım eder zaten. Gerisi teferruat.
hediye süpriz yapanlara da aferin helal olsunher zaman maddiyata bakmıyor tabi bazı erkekler bu konulardan baya uzak.
Söylemek lazım geliyor işte
BES yaptırabilirsiniz. Ekonominizin izin verdiği ölçüde bir tutar belirlersiniz. 18 yaşına geldiğinde birikmiş bir parası olurBizde bebek için her ay kendi ihtiyaçlarımız dışında ne kadar yapabilirsek yatırım yapmayı düşünüyoruz. İleride bir şey bırakalım rahat etsin diye doğmadan rahatını düşünüyoruz anne babalık yüklenmiş![]()
HuzurNe guzel sanslisiniz.Iste kimi erkek boyle yardimci, kimi surprizci, kimine hatirlatmak gerekiyor. Huzurumuz yerinde olsun da.
Evet onu da bir düşündük ama sanırım altın olarak yapıcazBES yaptırabilirsiniz. Ekonominizin izin verdiği ölçüde bir tutar belirlersiniz. 18 yaşına geldiğinde birikmiş bir parası olur
Hemen bakıp geliyorumMolfix bez alan arkadaşlarım bişey sorcaktım ıslaklık göstergesi var mı onlarda prima premium care gibi ?? Var ise molfix in hangi modelinde var mavi paket mi sarı paket mi beyaz paket mi![]()
Benim de. Sürekli dönüyorum.Aynı tarafa yatınca kolum bacağım çok fena uyuşuyor ya
Ben çorba içinde içiyorum bu aralar. Ama bardakla içen arkadaşımız varid.Kızlar birisi sanki kemik suyu içiyordu bebek için görürse o kişi nasıl içiyor acaba bende şuan kemik kaynatıyorum ilikli kemik. Sade olarak mı içiyor farklı bir şekilde mi cevap gelirse çok sevinirim![]()
Çalışmayı pek sevmeyen bir tanıdığım var. Arada üç kuruş kazanıp üçünü de yer geçer. Şimdi evlenmeye kalktı. Annesi zamanında BES yapmış onun adına. O parayla evlenecekmiş. Gerçekten birikiyor demek kiBES yaptırabilirsiniz. Ekonominizin izin verdiği ölçüde bir tutar belirlersiniz. 18 yaşına geldiğinde birikmiş bir parası olur
Ben isterdim ama almiyorlar eşleri.Selam,
Daha önce sezeryan doğuma kocası ile giren var mi ?
Bende çorba ve pilavlara koyuyorum o şekil daha etkilidir diye sorayım dedim içilir mi ağır olur mu bilemedimBen çorba içinde içiyorum bu aralar. Ama bardakla içen arkadaşımız varid.