2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aminn. Ben o duygusallığı yaşamadan anladım ya geçen bir video gördüm atsam buraya çok etkilenirsiniz benim ağlayasım geldi. Eşime diyorum ben bu videoyu gördükten sonra ikinci bebeği nasıl düşüneyim ama o hiç öyle bakmıyor sen diğerini severken bende onu severim diyor😅 Ama tabiki kardeş olması güzel bir şey belki zordur büyütmek yetebilcek miyim diye düşünmek ama ilerde kardeşi olduğu için mutlu olacaklardır. Ve her anne bütün bebişlerine yetecek güce sahip ben buna inanıyorum sizinde güzel olur her şey , beraber mutlu huzurlu büyürler inşallah 🌸🥰
Vslla ben de izlersem öyle videolar ağlıyorum 2 cocuklar arkadaslarımla dertlesiyorum herkes olagan durum her duygu normal diyolar geçiyo diolar ki eminim öyle olucak. Annenin kalbi ikiye bölünmüyormuş iki katına çıkıyormuş sevgileriyle.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲

Vslla ben de izlersem öyle videolar ağlıyorum 2 cocuklar arkadaslarımla dertlesiyorum herkes olagan durum her duygu normal diyolar geçiyo diolar ki eminim öyle olucak. Annenin kalbi ikiye bölünmüyormuş iki katına çıkıyormuş sevgileriyle.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲
Amin🌸

Evet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.

Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Sezeryanım dikey şekilde olacak rahime ve plasenta içerde yapışık bir şekilde kalacak. Daha sonra her hafta kontrole gideceğim vücudumun plasentayı atmasını bekleyecekler. Atmayıp enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek, 30% rahimi bu şekilde kurtarabiliyorlarmış. Bu yöntemi deneyenlerin 70% tekrar ameliyata girip rahimi aldırıyormuş.. çok korkuyorum.. birde oğlum var arkamda o annemlerle kalacak Allah beni onsuz onu bensiz bırakmasın 😢 çok duygusalım .. umarım sağ salim kurtulurum. Size çıktığımda yazarım canım kızlar 🌸💕
Allah yardımciniz olsun, dilerim tüm endişeler boşa çıkar 🙏 %30'a odaklanalim 🙏
Hayirlisiyla, saglicakla alin yavrunuza kucağınıza

Evet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.

Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Sezeryanım dikey şekilde olacak rahime ve plasenta içerde yapışık bir şekilde kalacak. Daha sonra her hafta kontrole gideceğim vücudumun plasentayı atmasını bekleyecekler. Atmayıp enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek, 30% rahimi bu şekilde kurtarabiliyorlarmış. Bu yöntemi deneyenlerin 70% tekrar ameliyata girip rahimi aldırıyormuş.. çok korkuyorum.. birde oğlum var arkamda o annemlerle kalacak Allah beni onsuz onu bensiz bırakmasın 😢 çok duygusalım .. umarım sağ salim kurtulurum. Size çıktığımda yazarım canım kızlar 🌸💕
Rabbim şifa versin, kolaylık versin, korktuklarinla sınamasin, kolayca sağlıcakla atlatirsin inşallah, stres yapma, üzülme, geçip gidecek bu zorluklar da...

Kizlar merhabalar cuma gunu 35 hafta olacagim vajinal kulturde enfeksiyon cikti doktor fitil verdi basina gelen var mi hamilelik surecinde stres oldum
Benim idrarda lökosit fazlaydı, kültür verdim. Kültürde üreme çıksaydı doktor antibiyotik verecekti ama üreme yok. O yüzden şu tek kullanımlık şaseden kullandım.

Hiç strese girme, sorun yok, bebeğe bi zararı da yok. Kullan fitilini, rahat edersin iyi de olur

Benim anne tarafı kemalpasali baba tarafı da büyükorhanli evlendikten sonra yildirimda yaşamaya baslamislar ama Gürsu da oturan tanidiklarimiz var bizim de ☺️
Benim anne tarafım da kemalpaşalı 🥰 teyzemler de yıllarca yıldırımda oturdu, şimdi Gürsuda oturuyolar. Ananemin köyü kemalpaşanın bi köyü

Canım gönlünü ferah tut. İnşallah sağlıkla karnındakine de evdekine de kavuşacaksın. Duamız seninle, yeni bir ameliyat olmadan bu süreci atlat inşallah. Güzel düşün her şey güzel olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bebeğini sağlıkla kucağına alıp bu süreci en kolay şekilde atlatırsın umarım dualarım sizinle🙏 Allah hepimizi evlatlarımıza bağışlasın

Hamilelik başından beri bikac tane vardı git gide arttilar 28 itibariyle de coştular diyebilirim çünkü kilo alımını salmistim 10 kilo fazlam vardı 5 kilo verip hamile kaldım al ver tekrar al olunca vücut tepkimeye girdi canım 🤷🏻‍♀️
Yine de bence dişimi sıkayım falan deme, yazık canın yanıyordur. Sabah akşam nemlendir, zeytinyağı kullanma. Normal hamileler için olan yağlardan veya kremlerden al, sür. Doğum yarın olmadığına göre daha vaktin var, hem daha fazla çatlamasın hem de nemlensin sen rahat et canım

Umarim saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz ve plasenta ile alakali surec sorunsuz hallolur gider 🙏🏼 dualarimiz sizinle😇

Dualarım sizinle 🙏🏻 Allah yardımcınız olsun, süreciniz çabucak ilerlesin ve en olumlu şekilde sonuçlansın inşallah 🙏

Dualarımız seninle canım çabucak kavuş yavruna ve biran önce sağlığına inşallah gerek kalmayacak rahimi almaya Rabbim evlatlarına bağışlasın şifalar versin 🤲🏻🤲🏻💝

Canım sağlıkla al evladını kucağına sen de sağlıkla kurtul inşallah dualarımız seninle 🤲 çıkınca yaz bize de inşallah güzel geçsin 💕🌸

Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla doğum yapar sağlıkla şifanızı bulursunuz,dualarım sizinle.

Yaaaaaa çok üzüldüm canım, ama sikmamaya çalışın canınızı lütfen en yüksek moralle girmeye çalış ameliyata ki herşey yolunda gitsin, çok dua edicem senin ve evlatların için olabilecek en güzel ihtimaller olsun seni kocaman kucaklıyoruz buradaki tüm arkadaşlar olarak 🤗🤗🤗

Doğumunun en güzel şekilde geçip bebeğine kavuşman için dua edeceğim. İnşaallah sonraki plasenta atılması da çok hızlı ve temiz bir şekilde gerçekleşir, her şey yolunda ve kusursuzca gider inşaallah. 💞💞 Dualarımız seninle

Rabbim şifa versin, kolaylık versin, korktuklarinla sınamasin, kolayca sağlıcakla atlatirsin inşallah, stres yapma, üzülme, geçip gidecek bu zorluklar da...

Canım gönlünü ferah tut. İnşallah sağlıkla karnındakine de evdekine de kavuşacaksın. Duamız seninle, yeni bir ameliyat olmadan bu süreci atlat inşallah. Güzel düşün her şey güzel olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bebeğini sağlıkla kucağına alıp bu süreci en kolay şekilde atlatırsın umarım dualarım sizinle🙏 Allah hepimizi evlatlarımıza bağışlasın
Hepinize teşekkür ederim ❤️

Yine de bence dişimi sıkayım falan deme, yazık canın yanıyordur. Sabah akşam nemlendir, zeytinyağı kullanma. Normal hamileler için olan yağlardan veya kremlerden al, sür. Doğum yarın olmadığına göre daha vaktin var, hem daha fazla çatlamasın hem de nemlensin sen rahat et canım
Cumaya kadar mecbur dişimi sıkacam şehire biraz uzaktayım o zamana kadarda elimde sadece zeytinyağı var aslında daha önceleri iyi geliyordu rahatlatıyordu bikac gün unuttum acısı arttı şimdi yine kullaninca yatıştırdı ama ilk iş arkadaşların tavsiye ettiği kremlerden isteyecem zararin neresinden dönersek kârdır gerçekten 🤗🌸

Ah canım dualarimiz seninle olacak. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Allah sağlıkla girip sağlıkla çıkmanı nasip etsin. Bebeğin de sen de iyi olun. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım, Allah'a emanet ol. Kolay doğumlar diliyorum. 💕🌸

Kızlar merhaba,
Bugün test verdim de idrarımda protein eser diyor
Bilgisi olan var mı?
Doktora ulaşamadım az önce öğrendim.. ciddi bir şey mi? Malumunuz google korkuttu.
Persembe kontrolum var
Inşallah önemli birşey değildir canım. Belki az bişey çıkmıştır o da önemli olmayabilir. Perşembeye az kalmış zaten ama çok kafan takıldı ise doktoruna mesaj atıp sorabilirsin.

Cumaya kadar mecbur dişimi sıkacam şehire biraz uzaktayım o zamana kadarda elimde sadece zeytinyağı var aslında daha önceleri iyi geliyordu rahatlatıyordu bikac gün unuttum acısı arttı şimdi yine kullaninca yatıştırdı ama ilk iş arkadaşların tavsiye ettiği kremlerden isteyecem zararin neresinden dönersek kârdır gerçekten 🤗🌸
Evet evet canım nemlendirirsen rahatlarsın. Ben de çatladım, kaşınıyorum da üstelik. Kremler biraz rahatlatıyor en azından kendim kaşıyarak yırtmıyorum daha fazla.
Bu arada ben de şehir merkezinde oturmuyorum bi ilçedeyim. Kargoculara dua ediyorum işte 😃

Kızlar ya ben yine uyuyamadım. Vücudumun her yeri alerji gibi kaşınıyor ve baş dönmesi yaşıyorum neden olabilir

Evet evet canım nemlendirirsen rahatlarsın. Ben de çatladım, kaşınıyorum da üstelik. Kremler biraz rahatlatıyor en azından kendim kaşıyarak yırtmıyorum daha fazla.
Bu arada ben de şehir merkezinde oturmuyorum bi ilçedeyim. Kargoculara dua ediyorum işte 😃
Normalde merkezdeyim ben şuan annemlerde olduğum için dağ başına yapılan deprem konutlarındayım ve maalesef kargocular bile gelmiyor buraya sadece şehir içine giden otobüsler ve kuru bı market oturmak eziyet olduğu ve otobüslerin tıklım tıklım ve Diyarbakır sicagiyla kavruldugunu da ekleyince hastane kontrollerinde şehre gidip geliyorum o arada işlerimi hallediyorum 🤷🏻‍♀️ çok şükür ben cumaya evime geçip kurtuluyum da Allah anneme babama sabır dayanma gücü versin şehrin en kalabalık işlek merkez yerinden depremle birlikte unutulmuş dağlara sürgün edildiler resmen 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Kızlar ya ben yine uyuyamadım. Vücudumun her yeri alerji gibi kaşınıyor ve baş dönmesi yaşıyorum neden olabilir
Eline ayağına biraz soğuk su dök canım ama yüzünü ıslatma daha da uykun kaçmasın
İctigin bı ilaç falan mı yan etki etti acaba yada yediklerin

Normalde merkezdeyim ben şuan annemlerde olduğum için dağ başına yapılan deprem konutlarındayım ve maalesef kargocular bile gelmiyor buraya sadece şehir içine giden otobüsler ve kuru bı market oturmak eziyet olduğu ve otobüslerin tıklım tıklım ve Diyarbakır sicagiyla kavruldugunu da ekleyince hastane kontrollerinde şehre gidip geliyorum o arada işlerimi hallediyorum 🤷🏻‍♀️ çok şükür ben cumaya evime geçip kurtuluyum da Allah anneme babama sabır dayanma gücü versin şehrin en kalabalık işlek merkez yerinden depremle birlikte unutulmuş dağlara sürgün edildiler resmen 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Aaa Diyarbakır gibi koca şehirde hem de, nasıl olur da kargo bile gelmez. Baya o zaman kuş uçmaz kervan geçmez bir yer, çok zor olur yaa. İnsanların acil ihtiyacı olur, hastane ihtiyacı olur. İnşallah bi çözüm üretilir en kısa zamanda. Anladım canım, evine geçince daha rahat edersin tabii

Allah sabır versin ya benim ailemde diyarbakırda yaşıyor/ onlara da toki çıkmışto. Gidip görmüştük ve gitmekten vazgeçmişlerdi. Evleri yerinde dönüşüme girdi de tokiden kurtuldular . Cidden çok enteresan bir yerde yapılmış😭

kaşıntı dikkate alınması gereken bir konu diye biliyorum, kolestaza işaret edebiliyor. doktorunuza ulaşın bence. o daha iyi yönlendirir

Back
X