2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben chatgpt ye benim cihazın markasını yazdım böyle cevap verdi sende bi bak istersen belki bunun kadar yüksek değildir
Evet bende hemen chatgpt ye sordum da çok güvenli değil diyor. Neyse bende bidaha asla yapmam ama çok yapmıştım hiç öyle kasilmam falan da yok benim. 🤷‍♀️

Evet bende hemen chatgpt ye sordum da çok güvenli değil diyor. Neyse bende bidaha asla yapmam ama çok yapmıştım hiç öyle kasilmam falan da yok benim. 🤷‍♀️
Bir zararı olmamış demekki ona da şükür bilmeden yapmışsın ya 😅 Ama doktoruna sorup devam da edebilirsin yani o güvenli bölgelere🥰

Arkadaşlar 37. Haftaya gelip çalışamaz raporu alan var mı? Onu alıp daha sonra doğum gerçekleşince de bu kez doğum sonrası raporu mu alacağız? Yoksa 37. Haftada aldığımız rapor artık yeterli midir
Ben kamu personeliyim. 32 de çalışabilir raporu almıştım. 37 ye kadar çalışsaydım almayacaktım başka rapor bebeğimi doğuracaktım. Doğum raporu alacaktım. Ama ben 36. Haftada ayrılmaya karar verdim. İş göremezlik raporu aldım. Doğum olunca bir daha alacağım doğum raporu. Özelde nasıl oluyor bilmiyorum.

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın🌸 2 saatte bir sağman lazım demişti bana hemsire süt gelmese bile gece gündüz sağım yaptım. Bebekle ilk zaman temasım olmadıgı için daha zor gelir demişlerdi. Sağım yaptıkça geliyor merak etme . Sıcak duş öneririm. Gögüslerine duşta masaj yapabilirsin. Su harici ,boza ,yulaf-kuru incir-kuru kayısı-kuru dut olan komposto bende çok işe yaradı. Her sabah yapıyorum . Birde geçen yazmıştım solgar süt yapan bir hapı var . Bende inanılmaz etki etti. İnşallah sendede etki eder.
Merhaba bugün solgarın takviyesini aldım 250 tabletliymiş günde kaç adet nasıl alıyorsunuz acaba

Bir zararı olmamış demekki ona da şükür bilmeden yapmışsın ya 😅 Ama doktoruna sorup devam da edebilirsin yani o güvenli bölgelere🥰
Doktorum da yok benim 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ yarın perinatoloji uzmanina randevum var sonra inşallah doktor işimi de halledecem. Aman kullanmam bundan sonra ya baya dinlendiriyordu ama bir risk varsa ne gerek var yani

Hayirli olsun, hosgelmis Yunus Emre🥰 umarim bundan sonraki surecler de kolaylikla atlatilir gecer gider 🙏🏼

Çok şükür senin içinde her şey yolunda gider umarım. Bebeğinle çocuklarınla güzel günleriniz olsunn🌸🥰

Maşaallah Maşaallah gözünüz aydın. İsmiyle yaşasın güzel bebek. Boyu kilosu her şeyi çok güzel. Çok geçmiş olsun diliyorum, inşaallah en temiz şekilde plasenta da kendisini güzelce atar. Güzelce evinize dönersiniz.

Gözünüz aydın sizde hemen toparlar iyileşirsiniz inşallah geçmiş olsun

Maşallah canim cok sevindim. Saglikla buyut insallah oğlunu. Sana da acil şifalar diliyorum canim. 🩵🙏🌷

Allah analı babalı büyütsün. Sizde hemen sağlıkla iyileşin inşallah 🙏 🥰

SAğlıkla mutlulukla büyüsün inşallah 🤗 buradan sonrası çok daha kolay olur umarım bir an önce bu süreci de atlatır rahat bir ohh çekersiniz 🙏

Saglikla buyusun insallah 🤲 siz de bir an evvel iyilesin insallah kolayca gecip bitsin bu surec 🌸💕

Oooo çok uzun sürmüş ama çok şükür iyisiniz canım 😍😍😍 hemen toparlasın inşallah

Canım gözün aydın tez zamanda şifalar inşallah . Maşallah kilosu herşeyi çok güzel . Ömrü de güzel olsun .

Gözünüz aydın Allah analı babalı uzun ömür versin bebeğinize 💐

Gözünüz aydın, kavuştunuz yavrunuza 🥰 Epey zorluk çektiniz ama değdi 💕 İnşallah çabucak toparlanırsınız.
Hepinize teşekkür ederim darısı size inşallah hepiniz sağ Salim bebeklerinize kavuşursunuz 💕🌸

Kistik fibrozis sma gibi hastalık değerleri birinde normal dışı çıkarsa ikinciyle sağlama alınması nedeniyle 2 yerden de bakılır sağlık ocağında kan beklediği için yanlış ihtimali de oluyor yeğenim kistikfibrozis genetik baktirmadan hamile kaldım doktor sadece saglikocagi dese bile ben 2 yerde verecem ki kesinlik olsun
Benim annem ve eşim götürür bebeği diye düşünüyorum sezeryan olunca ben çıkamam heralde o günlerde ablam ve yengelerimde bebeği annem götürdü hep bizimde öyle olur 🤗

Söyleyin bu şekilde bence yardımcı olurlar. Çünkü ben 5. Gün bile erken değil mi nasıl toparlanıp geleceğim dedim. Gelirsin bir şeycik olmaz annesin sen o güç gelecektir dedi şakalaştık. 48 saat baya erkenmiş.
Merak etmeyin muhtemelen hastaneden cikarken bile iyi hissedersiniz 🤗 bir ilk kalkis, tuvalete gidis zor olabilir, ondan sonra yurudukce aciliniyor. Tum kontrollere hep birlikte gittik biz. Zaten evde yatayin hastayim modu da olmuyor ozel Bir rahatsızlık yoksa, annelik mesaisi basliyor 🤗

Kızlar 36+1 deyim. bebeğin kafası aşağıya dönük onu biliyorum. Ama ilk kez akşamüstü artık bebeğin al kısmıma daha baskı yaptığımı hissettim. Sizce normal mi ? Doktordan gelince başladı. Hep böyle olur ya öncesinde olsa sorardım 😂

36 haftalığım ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor makatta baskı ve bel ağrısı da eklendi bugün böyle bir akıntı geldi şeffaf ama sümüksü hiç böyle bir akıntım olmamıştı ya nişan olabilir mi sizce?

Kızlar annemden gelen bir bilgi 💡 Lohusayken taze üzüm yersek bizi aşırı şişiriyormuş kurusundan bir şey olmuyormuş ama tazesinden oluyormuş oda tecrübe edinerek öğrenmiş yani kendisi yemiş şişmiş sonra tecrübeli diğer anneler o zaman anneme demiş yeme sakın diye

Kızlar 36+1 deyim. bebeğin kafası aşağıya dönük onu biliyorum. Ama ilk kez akşamüstü artık bebeğin al kısmıma daha baskı yaptığımı hissettim. Sizce normal mi ? Doktordan gelince başladı. Hep böyle olur ya öncesinde olsa sorardım 😂
Benim de epeydir baş aşağı pozisyonda ve baskı hissi oluyor doktorum başından dolayı oluyor demişti muhtemelen sizin de öyle olabilir

Benimde öyle canım özellikle bu hafta çok ciddi hissetmeye başladım bi ara doğuruyorum sandım ama kanala girmeye başladığı içinmiş nasıl bebişin kilosu

36 haftalığım ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor makatta baskı ve bel ağrısı da eklendi bugün böyle bir akıntı geldi şeffaf ama sümüksü hiç böyle bir akıntım olmamıştı ya nişan olabilir mi sizce?
Nişan genelde kanlı bir yapıda olur. Bu şekilde şeffaf su gibi ya da jel pelte gibi bir yapıda gelmesi normal. Velev ki nişan gelse bile, su gelmesi gibi acil bir durum değil, nişan gelince hemen doğum olacak diye bir şey yok, 4-5 gün sonra bile doğum olduğu olabiliyor.

Yanlis anlamayin, goruntuyu kaldirmak iyi olabilir 🤗🤗 benim nisanim daha kanli gibiydi , o yuzden bilemedim. İnternette bakinca seffaf da olabiliyormus. Doktorunuza bilgi verin derim.

Yanlis anlamayin, goruntuyu kaldirmak iyi olabilir 🤗🤗 benim nisanim daha kanli gibiydi , o yuzden bilemedim. İnternette bakinca seffaf da olabiliyormus. Doktorunuza bilgi verin derim.
Yarım saat geçmiş üstünden, artık maalesef mesaj düzenlenemez, en geç 10 dk içinde yapılması gerekiyordu.

Ben kamu personeliyim. 32 de çalışabilir raporu almıştım. 37 ye kadar çalışsaydım almayacaktım başka rapor bebeğimi doğuracaktım. Doğum raporu alacaktım. Ama ben 36. Haftada ayrılmaya karar verdim. İş göremezlik raporu aldım. Doğum olunca bir daha alacağım doğum raporu. Özelde nasıl oluyor bilmiyorum.
Kamu personeliyim bende teşekkür ederim💕

Back
X