Merhaba canım kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bütün tebrik mesajlarınızı okudum, çok mutlu oldum. İyi ki varsınız.
Biz bu öğlen eve geldik çok şükür. Cuma akşamı geç saatlerde adet ağrıları gibi başladı ama aralıkları seyrekti, sonra sıklığı arttı, 10 dk da bir gelme süresi toplam 1 saati bulduğunda hastaneye gitmeye karar verdim. Çünkü üçüncü bebeklerde sürecin hızlı olduğunu duyuyordum. Gece 4te evden çıktık, hastaneye gittiğimizde muayenede 6 cm açıklık olduğu söylendi ve hemen doğumhaneye girişim yapıldı, doktoruma haber verildi, yarım saate geldi ve 1,5 saat sonra doğum gerçekleşti.
çok şükür sağlıkla kavuştuk. Şu an emzirme serüveni içerisindeyim. Birbirimize yapışık yaşıyoruz. Asla beni bırakmıyor bırakırsa çığlığı basıyor, benim de canıma minnet, sürekli koyun koyuna uyuyoruz. İlk 12 saat çişli bez hiç çıkmayınca bebek hemşiresi mama tavsiye etti, ama gelen gidenlerden ötürü evvelsi geceden beri hiç uyumadığım için biraz daha müsaade etmesini, uyuyup tekrar emzirdikten sonra tekrar kontrol etmesini rica ettim. 14 saatin sonunda çişli bez gelince mama vermedik. Kakadan çok çişli bezin önemi olduğunu ve 24 saatte en az 4 çişli bez çıkması gerektiğini söyledi hemşire. Buna dikkat edelim hepimiz. Sütün en büyük düşmanı uykusuzluk!!! Gerçekten uyuyunca sütümün geldiğini farkettim, öncesinde resmen hiç damla süt yoktu. Ne yapın ne edin, gün içinde bol bol uyumaya çalışın, canım anneler
Bir de bol bol Ya Razzak esmasını okuyalım, bebeğimizin rızkı olan sütü veren Yüce Allah, iman ediyoruz. Güzelce bebeklerimizi büyütmek hepimize nasip olsun inşaallah