- 18 Ağustos 2024
- 1.661
- 1.213
- 53
Kafeinsiz kahve ve çaysa olabilir ama bence mümkün değil günde bu kadar içmek zararlı normal insana bileSelamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler umarın herkes ve bebişleri iyidirben bugün doktora gittim (8+3 üm) 10 bardak kahve 15 bardak çay içebilirsin dedi
. Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanmıyorum. Şuan sadece çay içebiliyorum zaten her nasılsa canım zerre kahve istemiyor. Sadece peynirli tost yiyebiliyorum ve sadece bol tuzlu şeyler bide canım ketçap istiyor ne alakaysa
bide 10. Haftada fetal dna önerdi ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

doktor zaten dinlenmen gerek kanama alanı var sadece wcye kalk dedi ama hipotroidi olduğum için 3 haftada bir troid değerlerime bakılıp ilaç dozunun ayarlanmasi gerekiyor mecbur gittim kanda ertesi gün çıkınca git gel + merdiven çok yordu bide dün perde söküp yıkadım kollarımda çok sallanmış olabilir
 doktor zaten dinlenmen gerek kanama alanı var sadece wcye kalk dedi ama hipotroidi olduğum için 3 haftada bir troid değerlerime bakılıp ilaç dozunun ayarlanmasi gerekiyor mecbur gittim kanda ertesi gün çıkınca git gel + merdiven çok yordu bide dün perde söküp yıkadım kollarımda çok sallanmış olabilir  aman tehlikesi olan olmayan çok dikkat edin bebişlerimiz herşeyden herkesten önemli bundan sonra gerekirse su içtiğim bardağı kaldirmayacam bu korku ömür boyu yetti bana. Sırtımın ağrısından uyuya kalmışım şimdi uyandım akıntım oldu çok şükür normal herhangi kahvelik falan yok şeffaf sırtımda iyi ağrısı hafiflemis
 aman tehlikesi olan olmayan çok dikkat edin bebişlerimiz herşeyden herkesten önemli bundan sonra gerekirse su içtiğim bardağı kaldirmayacam bu korku ömür boyu yetti bana. Sırtımın ağrısından uyuya kalmışım şimdi uyandım akıntım oldu çok şükür normal herhangi kahvelik falan yok şeffaf sırtımda iyi ağrısı hafiflemis 

seni seniii
 seni seniii

çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizlerle konuşmak çok iyi geliyor
 çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizlerle konuşmak çok iyi geliyor 
 fetal dna erken olunca yeterli dna bulunamayabiliyor kanda, o yuzden 11-12 olarak biliyorum en erken. Tabi siz doktorunuzla ilerleyin, benimki kendi doktorumun soyledikleri
 fetal dna erken olunca yeterli dna bulunamayabiliyor kanda, o yuzden 11-12 olarak biliyorum en erken. Tabi siz doktorunuzla ilerleyin, benimki kendi doktorumun soyledikleri