Kızlar içim çok dolu bu çocuk işi bana çok ağır geldi sanki . KV doğum yaptığım gün kayınpederimle evime geldiler günlerce kaldılar ve ev 65 m2 olduğu için ben ve annem 1 odaya tıkılıp kaldık hergünüm ağlamakla geçti ve 10 gün sonra sonunda gitmişlerdi. Şimdide memlekete geldim annem kardeşim bana biraz daha destek olsun diye bşraz daha bebekle toparlanalım diye. Bu kez de KV niye onlarda kalmıyorum diye küsmüşler. Kv hasta bebeği kucağına dahi almıyor kolum ağeıyor diyor zaten hasta da . Kp çalışıyor ve çocuk kucağıma almayı bilmiyorum diyor. Yani oraya gidersem her şeyi tek başıma yapmak zorundayım. Ben her şeyi tek başıma yapayım diye tüm düzenimş bozup memlekete gelmedim ki. O zaman evimde kalırdım en azından akşamları geceleri eşim bana yardım ederdi . Döneceğimiz hafta eşimde gelecekti o şekilde onun ailesinde kalacaktık . Eşim orda bana yardım edecekti . Onun dışında da istediğinbiz zaman gelin torununuzu görün dedim. Bende gelir giderim dedim ama kalamam sürekli dedim . Çünkü sürekli süt sağmam gerekiyor , o arada birinin bebeğe bakması gerekiyor. Çok uykusuzum çok bitkinim birileri bana destek olsun diye vu sıcakta düzenimi bozup aile evine geldim. Ben tatile gelmedim ki. Dün aradım yine alttan alan ben olayım diye telefonumu açmadılar. Neymiş geldiğim gün direkt onlara gitmeliymişim . Zaten yeterince ailemi görmüşüm artık onlarda kalmalıymışım .
Lohusa olan ben miyim onlar mı belli değil.
Biliyorum burası kişisel sorunlarımızı yazacağımız bir yer değil ama o kadar doldum ki