Aşağıda arkadaş paylaşmış, evet o manuel olan. Bana emzirme danışmanı önerdi, çok geç keşfettim. Hiç görmemişim şimdiye kadar. Sağıma girip girmemesi konusunda benimde endişelerim var çok emin değilim. Çünkü sıkıştırıyor baya basınç uyguluyor ama sonuçta pompa gibi de değil, tut bırak yapmıyor. Ben bşr yan etkisini görmedim. Süt fazlalığım şöyle anlık değişiyor benim. Saati saatine tutmuyor diyebilirim. Özellikle geceleri çok fazla şişiyor. Bir şekilde emzirebilirsem rahatlıyorum ama bazen emmek istemiyor. Bugün çok az mesela sütüm, göğsüm baya yumuşak, dün mastitin ucundan döndüm ateşlendim göğsüm baya şiş ve kızarıktı baya kötüydüm. Kucağıma alamıyordum acıdan. Sürekli ters emzirdim ve mochi taktım. Soğuk lahana koydum ama o da süt azaltabiliyormuş burdan bşr arkadaş söyledi. Bugün daha iyiyim çok şükür.Mochi dediğiniz şu manuel alet di mi ? Peki o da sağıma girmiyor mu ? Yani onunla süt akınca daha fazla süt salgılamaz mı?
Bence sen emzşrdikten sonra hala sertse, mochi alana kadar sağım yap. Ama göğsü boşaltana kadar sağma, düşük modda ve rahatlatacak kadar. Bana böyle söyledi danışman. Zamanla alışacak düzene girecek inş