Bebişim köh köh öksürüyor bazen, bazen de hapşuruyor. Bunları normal zamanda da yapıyordu ama şimdi benden mi bulaşıyor diye panikledim. Biraz serum fizyolojik damlattım. Umarım geçmez ya. Ailemin yanındayız, doktorumuzdan uzak olmak da geriyor
Sabah ise büyük oğlum 1 saat bağırdı bu arada.. iyice hırçın bir çocuk haline geldi. Bir bakıyorsun çok aklı başında, güzel güzel konuşuyor, sakin ama bir bakıyorsun her şeye bağırıyor ediyor. Normalde yazı çok severim, bu sene hayırlısıyla kış gelse diye bekliyorum. Yazın bebekle gezmek, onu sıcaktan korumak da çok zor. Geçen yaz ne güzel tatile gitmiştik, oğlum da çok aklı başındaydı artık. Bu yaz gidelim diyorduk ama bu performansla olmayacak gibi.. minik bebişim sürekli meme modunda. Plaja gitsek anneme bıraksam 10 dakikaya meme diye çağırır heralde

gezip tozan insanlara özeniyorum. Ailemin yanında da yazlık ortamındayız da olmayanı ister ya insan

Geçeceğini çok iyi de biliyorum aslında ama bazen böyle yorgun hissediyorum. Bugün modum düşük maalesef