2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Calpol ün kullanım kılavuzu üzerinde de 2,5 ml yazıyor 2 ay asıları için tekrar yazayım. Bir de bu tarz ilaçlar şırınga ile daha kolay veirliyor ağzın yanına yavaşça bırakarak emmesi kolay oluyor biraz tatlı calpol de yapısıo bogazlarına. Nacizane tavsiye kime ne kolay gelirse. Calpol ün dozu önemli yoksa etkisi tam olmuyor kg ile orantılı sonrası içinde bilgi olsun yeni annelerimize 🤗

Calpol ün kullanım kılavuzu üzerinde de 2,5 ml yazıyor 2 ay asıları için tekrar yazayım. Bir de bu tarz ilaçlar şırınga ile daha kolay veirliyor ağzın yanına yavaşça bırakarak emmesi kolay oluyor biraz tatlı calpol de yapısıo bogazlarına. Nacizane tavsiye kime ne kolay gelirse. Calpol ün dozu önemli yoksa etkisi tam olmuyor kg ile orantılı sonrası içinde bilgi olsun yeni annelerimize 🤗
Bilgi İcin teşekkürler canım. Ben de bekliyorum Bi kez daha kontrol edip yatıcam. İnşallah güzel bir gece geçirirler.

Bizim tüm gece 37,5 idi hala da öyle . Gün içinde toplamda 2 kez 1 er çay kaşığı carpol verdim. Şuan hala vermedi bir kez daha . 37,5 tan inip tekrar çıkıyor . Kulaktan ölçüyorum bebeklerde sanırım tam sağlıklı olmuyor kulaktan ölçüm bana baya sıcak geldi de bilemedim

Bizim tüm gece 37,5 idi hala da öyle . Gün içinde toplamda 2 kez 1 er çay kaşığı carpol verdim. Şuan hala vermedi bir kez daha . 37,5 tan inip tekrar çıkıyor . Kulaktan ölçüyorum bebeklerde sanırım tam sağlıklı olmuyor kulaktan ölçüm bana baya sıcak geldi de bilemedim
Koltukaltı ölçüyorum kulakla her zaman yarım derece 1 derece fark oluyor kulak fazla gösteriyor. İlaç verdiyseniz düşmesi gerek hiç 36 lara gerilemedi mi ? İlaç dozu önemli işte benim bildiğim bir çay kaşığı tam gelmiyo olabilir mi ?

Benimki de uyuyor sürekli
Ayyy seninkinin aşısı da bgn dü demi, benim kızın hızlı yükselmeye başladı verdim calpol üzerini soymustum zaten ıslak pamukla sildim sürekli ,36 ya düştü sonra hemen 37 lerdeydi eşim disardaydi geldi sen uyu ben beklerim dedi 4 e kadar uyudum şimdi nöbeti devraldım 😃 şimdilik iyi üzerinde bişey yok ay üşütürmüyüm bu seferde,senin bebiş nasıl

Ateşi iyiyse tek kat ince giydirin bence. Altsız olarak
Giydirdim şimdi zıbın ateşi iyi gibi ama hemen yükseliyor koltuk altından ölçüyorum yarım saat önce 36.4 du şu an 36.7 yükselir mi ki diye endişe ediyorum bir saat uyuyum diyecektim uyuyamam da şimdi hemen yükselmiş

Kızlar bu süt işi ne zaman normale döner acaba? Dışarda uzun zaman geçirmek korkulu rüyam oldu resmen. Hastanede emzirme odasında emzirdim bebeği ama bu emzirme değil resmen süt banyosu oldu 😞 ağız beziyle sürekli silmeme rağmen hem ben hem bebiko süt içinde kaldık. evde bazen önden sağıyorum hızı azalsın diye ama bunu dışarda yapamam. Göğüsümüz ne zaman terbiye olacak alışacak gerçekten merak ediyorum 😞 gün içinde 3-4 kere tişört değişiyorum
Bebiko yutamadan yarısı ağzından akıyor ben mi beceremiyorum bu işi 😞
Merhaba eğer kullanmıyorsanız Göğüs pedi kullanmanızı tavsiye ederim

Kızlar oğlum dün akşamdan beri öksürüyor eşim soğuk süt verdiğimi iddia ediyor ama ben kontrol ettim normaldi sütün derecesi sizce hasta mı oldu ne yapabilirim 😔

Koltukaltı ölçüyorum kulakla her zaman yarım derece 1 derece fark oluyor kulak fazla gösteriyor. İlaç verdiyseniz düşmesi gerek hiç 36 lara gerilemedi mi ? İlaç dozu önemli işte benim bildiğim bir çay kaşığı tam gelmiyo olabilir mi ?
En son gece 4 te verdim şurup. Yani dün toplamda 3 kez şurup vermiş oldum 8 saat ara ile . Şuan hala sıcak bebek. Elimde braun un kulak ateşölçeri var asla güven vermiyor hemen başka alacağım. Her ölçümde farklı sonuç veriyor . Bebeğimin kafası alnı sıcak onu biliyorum ama. Derece saçma sapan dün en son 38.1 i gösterdi , hemen tekrar ölçtüğümde 37.5 idi . Yani güvensiz bir alet şuan alnından kendim ankamaya takip etmeye çalışıyorum🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Bize de hemşire tarafından bir çay kaşığı dendi. Şimdi doktor videoları izleyince kilonun yarısı deniyor. Yani 5 kg bebek için 2,5 ml deniyor . Artık çyle yapacağım bende 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

En son gece 4 te verdim şurup. Yani dün toplamda 3 kez şurup vermiş oldum 8 saat ara ile . Şuan hala sıcak bebek. Elimde braun un kulak ateşölçeri var asla güven vermiyor hemen başka alacağım. Her ölçümde farklı sonuç veriyor . Bebeğimin kafası alnı sıcak onu biliyorum ama. Derece saçma sapan dün en son 38.1 i gösterdi , hemen tekrar ölçtüğümde 37.5 idi . Yani güvensiz bir alet şuan alnından kendim ankamaya takip etmeye çalışıyorum🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ben koltuk altı ölçerle ölçüyorum iyi yani, ben 37,5 görünce bir kez verdim ama gece hiç uyumadık hep bekledik 4 e kadar babası 4 ten sonra ben bekledim ateşini ölçtüm, sürekli pamuğu ıslatıp sildim her yerini 37 37,3 civarı gezdi ateşi 37,5 olmadı tekrar bende tekrar şurup vermedim. Hiç dalıp uyuyamadi yavrum hep bi kıvrandı, şimdi biraz dalıp uyudu bende hemen uyuyacam o uyumusken

En iyisi koltukaltı geliyor bana da kaç tane kulak ve alın dan ölçeni değiştik hep yanılttı yani bizi ama şöyle koltukaltı 38 cıkıosa kulakta 38,5 39 cıkıo hep yarım derece bir derece farkedio 👍

Bize de hemşire tarafından bir çay kaşığı dendi. Şimdi doktor videoları izleyince kilonun yarısı deniyor. Yani 5 kg bebek için 2,5 ml deniyor . Artık çyle yapacağım bende 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Yani çay kasıgından cok azıcık fazla oluyodur ölçüsü 2,5 ml in stres olmayın 🤗 şimdi nasıl bizim ateş çıkmadı bir daha

Ben koltuk altı ölçerle ölçüyorum iyi yani, ben 37,5 görünce bir kez verdim ama gece hiç uyumadık hep bekledik 4 e kadar babası 4 ten sonra ben bekledim ateşini ölçtüm, sürekli pamuğu ıslatıp sildim her yerini 37 37,3 civarı gezdi ateşi 37,5 olmadı tekrar bende tekrar şurup vermedim. Hiç dalıp uyuyamadi yavrum hep bi kıvrandı, şimdi biraz dalıp uyudu bende hemen uyuyacam o uyumusken
Yazık kuzulara vücut savas veriyor işte yani dr lar 37,5 ta vermeyi önermiyo pek ama ağrıları var diye verdim ben de 37,7 de , normal ateşlerde de 38 i bekliyorum büyük kızda. İyi dinlenmeler ben de çok uykusuzum bwnim için de uyuyun 🤗

Back
X