2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar biz çok fazla dıları çıkmıyorduk. Dün ve bugün baya çıktık. Dışarda gayet uslu uyudu hep arabasında. Ama eve gelince çığlık kıyamet ağladı hem dün hemde bugün.hatta aç ılduğuna eminim ama inat etti emmedi gezerek emzşrdim ayakta. Hafif esinti vardı acaba ondan mı etkilendi yoksa seslerden mi. Parka gitmiştik çocuk sesleri vardı hep.
Oncelikle dışarda uyuması çok güzel, benim kız 7 saat ye dışarda dursam uyumuyor evi istiyor. Eve gelince ağlıyorsa yeni yeni çıkmaya başladık demiştiniz sanırım dışarda çok fala uyaran var ses ışık rüzgar güneş falan neyse işte , alışkın olmadığı için yoruluyordur diye düşündüm 🤷

Arkadaşlar biraz alakasız bir şey yazacağım ama ben çok rahat ettim, belki sizin de ihtiyacınız vardır diye yazayım dedim 🤗 Bir arkadaşım doğum günümde hediye olarak lohusa zamanlarında giyersin diye bana bir gömlek almıştı. Bu kadar makbule geçeceğini düşünmemiştim. Bol kesim, müslin kumaş. O kadar işime yaradı ki gittim farklı bir renginden daha aldım. Önden düğmeli, hemen çıkar emzir. Yakası açık, ferah. Göbeği ve fazla kiloları muazzam kapatıyor. Teri göstermiyor. Tam lohusa işi. Her yere giyebiliyorum. Emzirme sütyeniyle giyseniz bile belli olmuyor. Altına da bol kesim bir pantolon giyince fena kombin olmuyor. Benim gibi ne giyeceğim ben diye zorlananlar varsa belki işine yarar diye linkliyorum 🤗 Lohusa Gömleği
Ben hep müslin gömlek giyiyorum 😅 ya da önü düğmeli viskon kumaş elbiselerden çok rahat oluyor

Harikasın😍 ben hala tek başıma bebeği yıkayamıyorum ya taktik verir misin😂
Önceden su havlu vs hazırlıyorum altını açıp direk koyuyorum fileye bı köpürtüp bı su döküyorum su kuşumda suyu çok sevdiği için oynuyor cikana kadar 🥰 ilkin cesaretim yoktu bı kez yıkayınca kırdım o korkumu😂

Oncelikle dışarda uyuması çok güzel, benim kız 7 saat ye dışarda dursam uyumuyor evi istiyor. Eve gelince ağlıyorsa yeni yeni çıkmaya başladık demiştiniz sanırım dışarda çok fala uyaran var ses ışık rüzgar güneş falan neyse işte , alışkın olmadığı için yoruluyordur diye düşündüm 🤷
Doğru aslında alışık değil yavrum. Ben uyuyunca anlamamıltır demiştim

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum için uzamış sarılıktan şüphelendi. İdrar tahlili ve damardan kan alındı. Ama çok zor oluyor bebek kolundan almak. Çok ağladı ben giremedim zaten babası girdi. İki tüp kan alındı. İnşallah yarın sonuç.güzel olur ama ben çok üzüldüm çok ağladığı için kolu kıpkırmızı olmuştu.

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum için uzamış sarılıktan şüphelendi. İdrar tahlili ve damardan kan alındı. Ama çok zor oluyor bebek kolundan almak. Çok ağladı ben giremedim zaten babası girdi. İki tüp kan alındı. İnşallah yarın sonuç.güzel olur ama ben çok üzüldüm çok ağladığı için kolu kıpkırmızı olmuştu.
Oyyy kuzum kıyamam keşke hiç bişey olmasa bebeklere yaaa 😥 çok geçmiş olsun cnm inşallah güzel çıkar sonuçları

Kızlar sizin bebeklerinde eli sürekli ağzında mı? Şapşap sesli bir şekilde yalıyor. Omzuma aldığımda tişörtümü yalıyor. Biraz stresliyim sütümün azaldığını hissediyorum. Bu el emme doymadığını gösteriyor olabilir mi?

Pot geçmiş olsun. Sadece anne sütü mü alıyor? Öyleyse uzamış sarılık olabiliyor. Bizim doktorumuz sabahları güneş almasını önerdi 1-2 dklığına da olsa. Rengi beyazlado büyük ihtimalle attı sarılığı. Size de öneririm.

Kızlar sizin bebeklerinde eli sürekli ağzında mı? Şapşap sesli bir şekilde yalıyor. Omzuma aldığımda tişörtümü yalıyor. Biraz stresliyim sütümün azaldığını hissediyorum. Bu el emme doymadığını gösteriyor olabilir mi?
Benim bebişim de elini emiyor, doymadığını düşünmüyorum emme güdüsü ve oral dönemde oldukları için olabilir diye düşünüyorum

Pot geçmiş olsun. Sadece anne sütü mü alıyor? Öyleyse uzamış sarılık olabiliyor. Bizim doktorumuz sabahları güneş almasını önerdi 1-2 dklığına da olsa. Rengi beyazlado büyük ihtimalle attı sarılığı. Size de öneririm.
Aaa tamam yapıcam çok teşekkür ederim.

İnşallah öyle olur çabucak atlatsin da başka bişey istemem sürekli klimalı ortamdayiz annemlerin evi klimasız geçen oraya 1 gecelik gittim pervane kullandım o da çarpmış olabilir bende öpemeden duramadım olan oldu inşallah çabuk toparlar 🙁❤️🌸
Çok geçmiş olsun canım. Şuan nasıl?

Bizimkininde eli sürekli ağzında. Öyle böyle ses çıkarmıyor. Açta olduğunu düşünmüyorum. Doktorumuz geçen hafta oral döneme girdi sürekli eli ağzında olacak ve ne verirseniz eline ağzına götürecek dedi. Ayrıca eşim kucağına aldığında sürekli tişörtünü emiyor 😌

Geçmiş olsunn🌸 Benim bebeğinde gözünün beyazı bi anda sarımsı oluyor sonra kayboluyor felan doktor kontrollerinde sıkıntı yok bende kendim şüphelendim. İnşallah öyle bir şey değildir de geçer benimkininde.
2 gündür yapmaya başladı benimkide kucağımda dolaştırırken yapıyor genelde. Ama çok tatlı oluyor ya doyup doymama kısmına takılmadım ben hiç kilo alımı normal diye umursamıyorum artık zaten çok yok sütüm düşünürsem bide onu hiç kalmaz😁

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum için uzamış sarılıktan şüphelendi. İdrar tahlili ve damardan kan alındı. Ama çok zor oluyor bebek kolundan almak. Çok ağladı ben giremedim zaten babası girdi. İki tüp kan alındı. İnşallah yarın sonuç.güzel olur ama ben çok üzüldüm çok ağladığı için kolu kıpkırmızı olmuştu
Kıyamam umarım bir an önce toparlar inşallah 🙏

Bizimki de yapıyor bugün bütün elini ağzına sokmaya çalışıyordu tamamen biraz abarttın diyip durdurdum 😂

Back
X