• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Keşke umudumu canlı tutabilsem keşke daha güçlü bir anne olabilsem,yok ne umudum kaldı ne de güçlü bir anneyim sürekli ağlıyorum ama sürekli annem geldi yanıma ben çok kötüyüm doye psikologa git diye herkes diyor ama istediğim kadar gideyim yavrum böyle bişey yiyemedikce ben kahrolmaya devam edecem çıldırcam yine 5 saat oldu hiç bir açlık belirtisi yok saat 3 de zorla 70 CC vermiştim saat 7 buçuk olmuş 😥 ben nasıl büyütecem çocuğumu ve gerçekten okuduklarimdan bir tanesi iyileşme göstermis olsa umudum olacaktı ama yok bir kişi bile iyi oldu demedi 😥😥😥 o kadar žor bir durum ki çocuğum aç ve ben bişey yapamıyorum kimse bişey yapamıyor 😥

Canım benim açlıktan bir çocuğa bir şey olsaydı benim ilk oğluma olurdu
Çok beter durumdaydık.. senin gibiydim sürekli ağlıyordum bir süre sonra ağlamalarım sinir krizine dönmüştü.
Çocuğa yansıtmayayım diye dişlerimi sıkıyordum yastıkları ısırıyordum..
Ama geçti, geçek.. hayatta kalacak kadar yesin ona yeter
Baktır arada vitaminlerine hangisi eksikse takviye yaptirirsin değilse de her şey yolunda demek🤍
Seni çok iyi anlıyorum ama çocuklar ne yediğini içtiğini hatırlamaz hep mutlu anıları hatırlarlar.. o yüzden rahatlat kendini ve anın tadını çıkar

Bu yıl konserve yapmayacam geçen yıl çok yapmıştım içimiz almıyor artık 😅
Közlemeleri annem kurutmalıkları ablam yaptı sağolsunlar şimdi ablama geldim yarın iki üç konserve makarna sosu ve turşuluklari yapacak bana birde çiğden kırmızı kapya doğruyoruz buzluğa atmalik ondan yaptırayım tamamdır 😂 evin küçüğü olmak bı yandan iyi bişey galiba çocukta dahil her işimi yaptırıyorum (zamanında bende çok bakmıştım çocuklarına işlerine intikam vakti dermişim 🤣)
Ellerine sağlık valla🙏🏻 bizde anne abla herkes ayrı şehirlerde , hepsi teklif etti yapmayı ama bana ulaşması sıkıntı olur diye istemedim kendim hallederim dedim😂 al bakalım kışa sıfır hazırlıkla giriyorun😁

Keşke umudumu canlı tutabilsem keşke daha güçlü bir anne olabilsem,yok ne umudum kaldı ne de güçlü bir anneyim sürekli ağlıyorum ama sürekli annem geldi yanıma ben çok kötüyüm doye psikologa git diye herkes diyor ama istediğim kadar gideyim yavrum böyle bişey yiyemedikce ben kahrolmaya devam edecem çıldırcam yine 5 saat oldu hiç bir açlık belirtisi yok saat 3 de zorla 70 CC vermiştim saat 7 buçuk olmuş 😥 ben nasıl büyütecem çocuğumu ve gerçekten okuduklarimdan bir tanesi iyileşme göstermis olsa umudum olacaktı ama yok bir kişi bile iyi oldu demedi 😥😥😥 o kadar žor bir durum ki çocuğum aç ve ben bişey yapamıyorum kimse bişey yapamıyor 😥

Benim büyük oğlum da inanılmaz iştahsızdi, sürekli meme reddi olan bir bebekti. Çok uğraştım öyle böyle değil. Gecem gündüzüm meme verme savaşı idi.
Geçen akşam oğlumun takip defterine baktim, her kontrolde doktor yazmıştı. Kilo olarak %75 persentil olarak doğmuştu. Giderek düşmüş persentili önce %50 sonra %25 ve sonra %10 bile olmuş. Defterde kontrol tanısı olarak hep iştahsızlık yaziyor.
9. Ay kontrolünde kan tahlili yapılmıştı. Çinkosu epey düşük çıktı. İştahsızlık yaparmış. Çinko takviyesi kullanmaya basladik, inanilmaz fark oldu. Sonra da seve seve emmeye başladı. Ama ek gıdaları yine de yemiyordu, sanırım süt yeterli geliyordu.
5 Yaş gibi tamamen geçti iştahsızlık.
Şimdi ise 8 yaş ve hem boy hem kilo %90 persentilde

Ellerine sağlık valla🙏🏻 bizde anne abla herkes ayrı şehirlerde , hepsi teklif etti yapmayı ama bana ulaşması sıkıntı olur diye istemedim kendim hallederim dedim😂 al bakalım kışa sıfır hazırlıkla giriyorun😁
Aslında otogara verip göndermesi alması sıkıntı olmazsa öyle de yapabilirler hiç reddetme bence 😀 bizimkiler Bursa'daki ablama her yıl hazırlayıp otogarda muavine teslim edip gönderiyor onlarda ordan alıyorlar ulaşımında sıkıntı olmuyor buzluğunu bile yapıp gönderirler köpük kutularla 🤗

Aslında otogara verip göndermesi alması sıkıntı olmazsa öyle de yapabilirler hiç reddetme bence 😀 bizimkiler Bursa'daki ablama her yıl hazırlayıp otogarda muavine teslim edip gönderiyor onlarda ordan alıyorlar ulaşımında sıkıntı olmuyor buzluğunu bile yapıp gönderirler köpük kutularla 🤗
Yaa, otobüste zarar görmğyor mu hiç aklıma gelmedi o şekilde. Zarar görür diye düşündüm. 20 saat mesafe var
Çünkü

Yaa, otobüste zarar görmğyor mu hiç aklıma gelmedi o şekilde. Zarar görür diye düşündüm. 20 saat mesafe var
Çünkü
Koli içine koyunca kurutmaliklar kırılmaz köpük kutularda da buzlu şeyler erimez 20 küsur yıldır nenemler İzmir'e halama bizimkilerde Bursa'ya ablama peynir dahil herşeyi o şekilde gönderiyor muavine söylüyorlar kırılacak eriyecek var diye ona göre yerleştiriyorlar şimdiye kadar bişey olmadı bence denemelisin bebişko yüzünden kışlıksız kalmazsın Ramazan da bu yıl kışa denk geliyor hazırlık yapmakta fayda var 🤗

Canım benim açlıktan bir çocuğa bir şey olsaydı benim ilk oğluma olurdu
Çok beter durumdaydık.. senin gibiydim sürekli ağlıyordum bir süre sonra ağlamalarım sinir krizine dönmüştü.
Çocuğa yansıtmayayım diye dişlerimi sıkıyordum yastıkları ısırıyordum..
Ama geçti, geçek.. hayatta kalacak kadar yesin ona yeter
Baktır arada vitaminlerine hangisi eksikse takviye yaptirirsin değilse de her şey yolunda demek🤍
Seni çok iyi anlıyorum ama çocuklar ne yediğini içtiğini hatırlamaz hep mutlu anıları hatırlarlar.. o yüzden rahatlat kendini ve anın tadını çıkar
Offff anın tadı mi 😥 benim kafamın içi ne kadar içti şu kadar verdik bu kadar içti diğer ogubu ne zmn içer bgn çok az içti cisi şu kadar diye düşünmekten rahat nefes bile alamıyorum küçük kalacak yaşıtlarından geri kalacak diye çok ama çok üzülüyorum 😥

Benim büyük oğlum da inanılmaz iştahsızdi, sürekli meme reddi olan bir bebekti. Çok uğraştım öyle böyle değil. Gecem gündüzüm meme verme savaşı idi.
Geçen akşam oğlumun takip defterine baktim, her kontrolde doktor yazmıştı. Kilo olarak %75 persentil olarak doğmuştu. Giderek düşmüş persentili önce %50 sonra %25 ve sonra %10 bile olmuş. Defterde kontrol tanısı olarak hep iştahsızlık yaziyor.
9. Ay kontrolünde kan tahlili yapılmıştı. Çinkosu epey düşük çıktı. İştahsızlık yaparmış. Çinko takviyesi kullanmaya basladik, inanilmaz fark oldu. Sonra da seve seve emmeye başladı. Ama ek gıdaları yine de yemiyordu, sanırım süt yeterli geliyordu.
5 Yaş gibi tamamen geçti iştahsızlık.
Şimdi ise 8 yaş ve hem boy hem kilo %90 persentilde
Baktılar bütün degerlerine

Kızlar bebeleri gündüz nasıl uyutuyorsunuz 1 saat uğraşıyorum 10 dakikada uyanıyor 😔😔

Kıpırdamadan nasıl duruyorsun çok ağırlar artık gerçekten kollarım belim kopmuş vaziyette 🥲 kangurudanda nefret etti yordu beni bu kız 😂
Koltukta yarı oturur şekilde tutuyorum koyunca uyanıyor uyumadığı için huysuzlaşıyor onu çekeceğime uyusun diyorum böyle ama alışırsa da canımıza okurlar 😅

Kızlar bebeğiniz bi kaç gün sonra kaka yapınca kakası kokuyor mu bide gaz çıkarınca koku oluyor mu Osman gönülal koku varsa enfeksiyon vardır diyor ama bizimkinin doğduğundan beri var koku🫣

Offff anın tadı mi 😥 benim kafamın içi ne kadar içti şu kadar verdik bu kadar içti diğer ogubu ne zmn içer bgn çok az içti cisi şu kadar diye düşünmekten rahat nefes bile alamıyorum küçük kalacak yaşıtlarından geri kalacak diye çok ama çok üzülüyorum 😥

Küçük kalmaz, zayıf kalır en kötü onu da merak etmeyin yaşıtları da bir süre sonra zayıflıyorlar
Şuan bizim sınıfı görsen hep minnoslar
Sağlığı yerinde olduktan sonra doktorlar bile takılmıyor
Gecen buyuk oglumu doktora goturdum 2 senedir aynı kiloda
Doktor çok iyi diyor nasıl iyi kemikleri gozukuyor dedim :)
100 çocuğu baz alırsak boy kilo olarak ilk 10 arasında çok iyi dedi
Öyleyse tamam dedim ama bildiğin zayıf yani

Kızlar bebeğiniz bi kaç gün sonra kaka yapınca kakası kokuyor mu bide gaz çıkarınca koku oluyor mu Osman gönülal koku varsa enfeksiyon vardır diyor ama bizimkinin doğduğundan beri var koku🫣

Bizim en fazla 7 gun yapmadin
Şuanda da 4.gundeyiz
Gaz cıkarınca çok kokuyor :)
Osman'a de 3 gün tuvalete çıkma bakim osuruğunda durabiliyor mu :)

Back
X