• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar menenjit aşısından çok korkuyorum ama bu hafta artık yaptırmam lazım. Ateş düşürücüyü öncesinde mi verdinşz? Doktorunuz nasıl önerdi? Sonrasında olursa versek daha mantıklı değil mi? Birde rota ile aynı gün mü yaptırdınız mı?
Bizimki rota ile aynı gün yapıldı ve doktorumuz atesi çıksa da çıkmasa da ilk 18 saat 6 saat ara ile ateş düşürücü vermemizi önerdi. Ben de cok korkuyordum. Hiç korktuğum gibi olmadi. 18 saat sonra ates falan kalmamıştı.

Biraz daha buyuyunca donersiniz olsun.💐
Ben de is guc yapicam diye ugrasiyorsum, su an her seyi aklimdan cikardigimi fark ettim. Her seyin zamani var galiba. Gun icinde yemek yapsam gururlu, bir de puzzle yapsam mutluyum 😁 kendime 5-10 dk yaratip puzzle yapiyorum da :)
Hahahahs valla öyle yemek yapınca bana da geliyor o haklı gurur 😆 puzzle için sabrım yok benim ya ancak 9 yaş kızımla küçük parçalı olanlar 30-40 gibi 😂😂😂

İyi tatillerrr 🤗 hiç yoksun papatyacım keyfiniz nasıl büyüttük valla geçen sene bu zamanlar tüp bebek süreci 😅
Yaaa bizim oğlan çok zor ya herkesin mi böyle bilmiyorum hiç bir şey yaptırmıyor başlarda çok ağladım yalnızdım bi de kimsem yok ağlaya ağlaya büyüttüm bebişi 🤣 kafa sağlığım hiç iyi değildi 🤣

Molfix kullanan kızlar (benim ki pure soft boyut farkı var mı bilmiyorum) ben şimdi 3 numara alıcam tahmini bebeğim 3.ayında 6 kg olcak çünkü ben aylık alıyorum sizce 3 numaradan çok mu alayım yoksa 4 e geçiliyor mu hemen

Molfix kullanan kızlar (benim ki pure soft boyut farkı var mı bilmiyorum) ben şimdi 3 numara alıcam tahmini bebeğim 3.ayında 6 kg olcak çünkü ben aylık alıyorum sizce 3 numaradan çok mu alayım yoksa 4 e geçiliyor mu hemen
Ben şuan pure&soft 3 kullanıyorum bebek güncel kaç kilo bilmiyorum bir ay önce 5.5di ama büyük geliyor bantları üst üste yapıştırıyorum kilo alımıda artık yavaşlayacak diyorlar bence uzun süre gider 3 numara

Maalesef saçlarım dökülmeye başladı 😔😔😔
Chatgpt takviye olarak efa-mom önermişti onu kullanıyorum 2 haftadır. Bu dökülme önlenemez sanırım 😔

Bizim 3.5 ay oldu 3 no iz birakmaya basladi 4 e gecicem paket bitsin

Chatgpt takviye olarak efa-mom önermişti onu kullanıyorum 2 haftadır. Bu dökülme önlenemez sanırım 😔
Geçen gün tam bu konuyla ilgili tecrübemi söyleyecektim.
Saçlarımda hiç dökülme yok.Doğum sonrası hiçbir vitaminimi de doğru düzgün kullanmadım.Hamileyken Sivenonun biberiye toniğini almıştım.Hamileyken kullanmadım fakat doğum sonrası kontrollü kullanmaya başladım.Emziren anne kullanabilir demiyor fakat o da emziren anneler uzerinde alerjik reaksiyon testi yapilmadigi için. (Doktorunuza sorabilirsiniz) Doğal içerikli sentetik bileşen yok.
Emzirdikten sonra duş sonrası sıkıyorum. Kokusu biraz bebeğe ağır gelebilir diye .
Yine de doktorunuza bir danışın sorun okeylerse ya da siz okeylerseniz işe yaradığını söyleyebilirim.
Banyo sonrası 3 tel anca dökülüyor .

Son düzenleme:
Geçen gün tam bu konuyla ilgili tecrübemi söyleyecektim.
Saçlarımda hiç dökülme yok.Doğum sonrası hiçbir vitaminimi de doğru düzgün kullanmadım.Hamileyken Sivenonun biberiye toniğini almıştım.Hamileyken kullanmadım fakat doğum sonrası kontrollü kullanmaya başladım.Emziren anne kullanabilir demiyor fakat o da emziren anneler uzerinde alerjik reaksiyon testi yapilmadigi için. (Doktorunuza sorabilirsiniz) Doğal içerikli sentetik bileşen yok.
Emzirdikten sonra duş sonrası sıkıyorum. Kokusu biraz bebeğe ağır gelebilir diye .
Yine de doktorunuza bir danışın sorun okeylerse ya da siz okeylerseniz işe yaradığını söyleyebilirim.
Banyo sonrası 3 tel anca dökülüyor .
Bahsettiğim tonik bu.

Eklentiler

• 1000145542.webp
    1000145542.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 20
Ben şuan pure&soft 3 kullanıyorum bebek güncel kaç kilo bilmiyorum bir ay önce 5.5di ama büyük geliyor bantları üst üste yapıştırıyorum kilo alımıda artık yavaşlayacak diyorlar bence uzun süre gider 3 numara
Benimkinede büyük olur o zaman. Teşekkürleer
Bizim 3.5 ay oldu 3 no iz birakmaya basladi 4 e gecicem paket bitsin
Kilolu mu bebekk Skyler5 Skyler5 e büyük oluyormuş çünkü kafam karıştı 😅

Ben biriyle dışarı çıkmaktansa tek başıma bebekle çıkmayı tercih ediyorum. Kendi başıma daha sakin hissediyorum bebek kucağımda bebek arabası sürmeyede alıştım 😅
Anladığım bu dönemde bebekler bebek arabasını sevmiyor ama umarım birkaç aya daha çok alışırlar 🙏🏼
İlk kızım 3 aylıktan itibaren öğlen uykusunu bebek arabasında yapıyordu bende park park geziyordum 🤭

Ben biriyle dışarı çıkmaktansa tek başıma bebekle çıkmayı tercih ediyorum. Kendi başıma daha sakin hissediyorum bebek kucağımda bebek arabası sürmeyede alıştım 😅
Anladığım bu dönemde bebekler bebek arabasını sevmiyor ama umarım birkaç aya daha çok alışırlar 🙏🏼
İlk kızım 3 aylıktan itibaren öğlen uykusunu bebek arabasında yapıyordu bende park park geziyordum 🤭
Ben bebek arabasını iki elimle bile doğru düzgün süremiyorum, eşim dalga geçiyor hatta vazgeçtim sen trafiğe çıkma ehliyetin cüzdanında kalsın diye 😅
İnşallah sonradan severler, ben puseti değiştirmek için sabırsızlanıyorum aşırı konforsuz görünğyor gömülüyor çocuk. Diğerine geçsek belki daha rahat ederler

Yaa kaç gundur bende bunu yazacaktım saç kaş kirpik ve tüm vücut tüylerim dökülmeye başladı saçlarımı baya küt kestim zor toplanıyor yine de saç kalmadı kafamda takviye kullanmadım baştan beri bundan sonra da fayda etmez sanırım
Bahsettiğim tonik bu.
Ben kendim biberiye karanfil spreyi yapıyorum acaba kendim yapsam etki eder mi dökülmeye yoksa bunu yaşamak zorunda mıyız 😕

Back
X