• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende sinir oluyordum ama artık duymuyorum 🤣 evde zombi gibiyim ve işe başlayacağım bilmiyorum artık nasıl kaldırcam 🤣
Bende tercih olarak çalışmıyorum düğün öncesi istifa etmiştim rüyalarımda bana acıyan gözlerle bakıyolar kendine yazık ediyorsun çalış kafan dağılsın felan diyorlar😂

Benim göğüslerim sönük olunca bebeğim gözüme çok zayıf görünüyor😂 psikoloji kalmadı
Dimi ya. Ama bu video görmüştüm terbiye olması 3.ay itibariyle oluyor artık ön süt son sütte olmuyor homojenik bı kıvamda geliyor diyodu 3 saat ve üzeri bekleyen sütte ön süt son süt olur diyodu inşallah öyledir ve kilo alımı akışında devam eder miniklerimizin 🤗

Dimi ya. Ama bu video görmüştüm terbiye olması 3.ay itibariyle oluyor artık ön süt son sütte olmuyor homojenik bı kıvamda geliyor diyodu 3 saat ve üzeri bekleyen sütte ön süt son süt olur diyodu inşallah öyledir ve kilo alımı akışında devam eder miniklerimizin 🤗
İnşallah. Sağlıklı olsunlarda kilolu olmasalarda olur🙏🏻

Kıxlar çok komik olacak ama cici bebe diğer paketli bisküviler kadar zararlı mıdır?😂 ben paketli bisküvileri çok severim de bari en zararsızı olsun diyip cici bebe yiyorum😂 onunda zararlı olduğunu biliyorum ama belki diğerlerinden iyidir diyerekten😵‍💫 züber vs tarzı sağlıklı atıştırmalıkları sevmiyorum bu arada😝

Bende tercih olarak çalışmıyorum düğün öncesi istifa etmiştim rüyalarımda bana acıyan gözlerle bakıyolar kendine yazık ediyorsun çalış kafan dağılsın felan diyorlar😂
Annemde bana iznin bitince başla çok bunaldın evde diyor 😂😂😂 kendisi ben 40 günlükken başlamış büyüdün işte nolacak diyor 😂😂
Bazen hak verir gibi oluyorum cidden sürekli evde sürekli bebekle olmak bunaltıcı

Annemde bana iznin bitince başla çok bunaldın evde diyor 😂😂😂 kendisi ben 40 günlükken başlamış büyüdün işte nolacak diyor 😂😂
Bazen hak verir gibi oluyorum cidden sürekli evde sürekli bebekle olmak bunaltıcı
Öyle tabi ama işinin iyi olması da lazım ben ağlayarak gidiyodum işe 🤣🤣 Bugün başıma ne gelecek diye😬

Benim bebek anakucağında bile artık düz durmuyor😂

Eklentiler

• IMG_6438.webp
    IMG_6438.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar ben bu terbiyeli memelere alışamadım bı türlü geçenlerde bi hafta bebeğim memeyi istemedi hep ağlayıp reddetti diye sadece uykudayken emzirebildim sonra baktım ki artık dolmuyor sertleşmiyor akmıyor şimdi Bebek icerken de hissetmiyorum sütün aktığını acaba sütüm kesildi mı diye kontrol ettim sıkınca akıyor Bebek yutkunuyor terbiyesiz memelere alışmışken gelse buna alış 🤣
Valla ben çok memnunum bi rahatladım sonunda. Ben çok çektim biliyorsunuz. Yazık boğulmuyor artık. Önceden uykusu varken asla emmiyordu zor geliyordu emzikle uyuyordu. Uyanınca emziriyordum. Şimdilerde akış düzelimce memede uyumaya başladı. Tek sıkıntı çok uzun kalıyor 😂 iş yapamıyorum kaç gündür ama olsundu gece da daha rahat yatıyorum üstüne bu arada.

Kızlar bu saç dökülme olayı bebeklerin ne zaman bitiyor acaba ? Bebeğime beyaz nevresim serince daha iyi anladım her sabah yatapındaki saçlar beni şoka uğratıyor😭 saçlı doğan bebem kel olmaya doğru gidiyor .

Yaa😂😂 bana gelen geçen 2.yi erteleme sakın korunma bunu bana ver kendine başka yap diye diye tırlatılar 😂 sanki onlar baktı da zoru atlattim bide akıl veriyorlar sonra da kabusum oluyorlar
Hamilelikti doğumdu lohusalıktı derken en zor şeyleri geride bıraktık. Şimdi tam meyvesini yiyecez öpüp koklayacağız şöylr bi doya doya rahat rahat tadını çıkaracakken. Çok beklersiniz deyin 😂😂 ay sinir oldum.

Kızlar bu saç dökülme olayı bebeklerin ne zaman bitiyor acaba ? Bebeğime beyaz nevresim serince daha iyi anladım her sabah yatapındaki saçlar beni şoka uğratıyor😭 saçlı doğan bebem kel olmaya doğru gidiyor .
İlk saçını kesmediyseniz o dökülüyordur. Biz kestik dökülmüyor şuan gittikçe artıyor hatta

Kızlar yaa ben bu menenjit aşılarına karşı acayip bi kötü his besliyorum. Sürekli erteliyorum fark ettim ki içimde kötü bi his var açıklayamadığım. Sanki gereksizmiş gibime geliyor. Bugün rotayı yaptırmaya gidicem ve menenjiti yine ertelemeye karar verdim. Niye böyle oldum bilmiyorum ama hislerime göre davranıcam sanırım. Etrafta bşr sürü aşı karşıtı varken bizim bu kadar ağır bir aşıyı küçücük bebelere yapıyor olmamız fikri sanırım beni etkiledi.

İlk saçını kesmediyseniz o dökülüyordur. Biz kestik dökülmüyor şuan gittikçe artıyor hatta
Yok kesmedik. Siz sıfıra mı vurmuştunuz? Sanırım bazılarının dökülmüyor. Çünkğ bazen 3-4 aylık bebek görüyorum maşallah bir sürü saçı var 😂 benimki de doğarken epey çoktu ama doğduğundan beri sadece dökülüyor. Yerine yenisi gelmiyprmuş gibi🤦🤦

Kızlar yaa ben bu menenjit aşılarına karşı acayip bi kötü his besliyorum. Sürekli erteliyorum fark ettim ki içimde kötü bi his var açıklayamadığım. Sanki gereksizmiş gibime geliyor. Bugün rotayı yaptırmaya gidicem ve menenjiti yine ertelemeye karar verdim. Niye böyle oldum bilmiyorum ama hislerime göre davranıcam sanırım. Etrafta bşr sürü aşı karşıtı varken bizim bu kadar ağır bir aşıyı küçücük bebelere yapıyor olmamız fikri sanırım beni etkiledi.
Allahım bebeklerimizi korusun, doktor ne diyorsa yapıyoruz bizde . Özellikle menenjit hastalığının çok ağır olduğunu bildiğim için o aşıyı özellikle yaptırıyoruz . Kar zarar hesabı olarak düşünüyorum . Ama bilemiyorum da tabi sizde haklı olabilirsiniz 🙁

Yok kesmedik. Siz sıfıra mı vurmuştunuz? Sanırım bazılarının dökülmüyor. Çünkğ bazen 3-4 aylık bebek görüyorum maşallah bir sürü saçı var 😂 benimki de doğarken epey çoktu ama doğduğundan beri sadece dökülüyor. Yerine yenisi gelmiyprmuş gibi🤦🤦
Aynenn biz kel yaptık çocuğumuzu 😂 Hatta kestiğimiz saçı simsiyahtı şuan kumral sarı yansımalı uzuyor. Değişiyor demekki bebeklerde ben genelde ilk saçları dökülen bebekler gördüm 🫠

Kızlar siz kaçta uyuyorsunuz diyelim bebeğim 9 da en iyi ihtimalle uyudu zaten uyuturken benimde pilim bitiyor. Onunla uyusam eşimle hatta kendimle bile hiç vakit geçiremiyorum günüm bebek bakmakla sonlanıyor. Uyumasam uykumu almıyorum çünkü gece en fazla 2 saatte bir uyanıyor ben uykuya dalamıyorum hemen allak bullak oluyorum. Çok canım sıkılıyor siz nasıl yapıyorsunuz?
Bebek uyuyor ben de peşinden uyumaya çalışıyorum. 4 senelik bir uykusuzluk benimkisi 😁 daha dinç kalabilmek için böyle yapıyorum şimdilik. Kendime zaman ayırmak istersem de bi yarım saat :)

Ben tam bir hayatsız oldum bebekten sonra şahsen😂 bebek uyudu mu bende max 1 saat uyanık kalıp uyuyorum . Çünkü sabaha kadar uyu uyan yaptığım için uykumu alamıyorum erken uyumazsam. Uykumu alamayınca da tüm gün tek başoma bebeğe bakmakta inanışmaz zorlanıyorum.
Ama kendime vakit ayıramamak bi taraftan psikolojikmen etkiliyor beni . En son ne zaman tv izledim ne zaman kitap pkudum ya da ne zaman bir arkadaşımla bir kahve içtim bilmiyorum. Bunlaro geçtim eşimle bile hayatım kalmadı iöyle karşolıklı oturup bir
Çay bile içmiyoruz.
Bir de yemek sorunu var sizler nasıl yapıyorsunuz? Biz resmen sıra sıra yiyoeuz. Eğer demk gelir de o an uyuyorsa birlikte yiyebiliyoruz ki çok nadir denk geliyor. Bugün dışaroua kahvaltıya çıktık mesela sıra sıra yedik😂 etraftakiler acıyan gözlerle bakıyordu😂 bebeğim asla bebek arabasıymış ana kucağıymış hiçbie yerde duemuyor uyanıkken. Kucakta ayakta olmamoz gerekiyor ya da en iyi ihtimalle oyalamamız gerekiyor. Allah aşkına tecrübesi olan anneşer aynı durumu yaşadıysanız ne zaman düzeliyor bu? Ne zaman o kendi kendine durucakta biz birlikte yemek yiyebileceğiz😭😭😭😭
Ek gıdaya geçip mama sandalyesinde oturursa biraz daha rahat olabilir yemek işi. Uzun süre harika bir rahatlık beklemeyin yine de. 3-4 yaşında daha akıllı uslu ama mızmızlığo tutarsa vay halimize.

Back
X