• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kızlar iki ayrı konuyla geldim. Bebeklerimizle aktivite yapmakta oyalamakta zorlanıyorduk biz yani kısa da olsa ilgisini çeken bir şey bulduk. Kumandalı arabamız vardı eşimin küçüklüğünden onu eşim sürüyor onuda karın üstü bırakıyoruz arabayı izliyor baya bi vakit kazanıyoruz bizi de yormuyor. İkinci konu ise kuzenimin bebeği 1 aylık felan geçenlerde bana dediki kemik suyuyla makarna yapmıştım gece sütüm aşırı çoktu hatta bi göğsü mastitten döndü. Bende kemik suyu yapmıştır diye düşündüm. Dün akşam ton balıklı makarna yapmıştım gece benimde sütüm baya çoktu sebep olan makarna mı yoksa yanındaki balık ya da kemik suyu mu bilmiyorum ama kuzenim sade salatayla yediğinde de olduğunu söyledi deneyin isterseniz.🫠
Ben de bu ikinci konuyu yazmaya gelmiştim. Dün yemeğe gittik orada ilikli kemik suyu ikram ettiler. Sabah normaldekinin 3 katı süt sağdım ben şok. 100cc den 300e fırlamadı tabii de 30dan 90a çıktı bir anda az önce de normalin çok üstüydü ve farklı hiçbir şey yapmadım yemedim içmedim🙈 günlerdir yaptığım Powerpump hoşaf ya da başka bir şey mi yoksa sadece bunun etkisi mi bilmiyorum ama bayağı bir işe yaradı

Bir aylıkken bizimde fışkırıyordu 😭😭
Kemik suyunun sayısız faydası var tabii genelde kullanıyorum çorbalara vs 🥰 gözlemim protein arttırıyor
Bugün benim kıza bir haller oldu sürekli emmek istiyor şoktayım 😂 2 gündür beni çok yordu bugün memede uyumasına izin verdim bakalım bayram tatil vs sansın bugünü 🤣 belliki zor bir dönemden geçiyor buna ihtiyacı var gibi 🥹

Bu da bize gelsin o zaman 🤣🤣

Ben de bu ikinci konuyu yazmaya gelmiştim. Dün yemeğe gittik orada ilikli kemik suyu ikram ettiler. Sabah normaldekinin 3 katı süt sağdım ben şok. 100cc den 300e fırlamadı tabii de 30dan 90a çıktı bir anda az önce de normalin çok üstüydü ve farklı hiçbir şey yapmadım yemedim içmedim🙈 günlerdir yaptığım Powerpump hoşaf ya da başka bir şey mi yoksa sadece bunun etkisi mi bilmiyorum ama bayağı bir işe yaradı
Bundan sonra kemik suyuna abanıyoruz🤣

oh oh maşallah 😍Powerpump da etkili olmuştur mutlaka, günde 1 kez mi yapıyorsunuz sağım sadece?

🧿🧿🧿😍😍😍
Keşfetteki süt sağan yabancı ablalar gibi hayal ettim seni 😂

Kızlar iki ayrı konuyla geldim. Bebeklerimizle aktivite yapmakta oyalamakta zorlanıyorduk biz yani kısa da olsa ilgisini çeken bir şey bulduk. Kumandalı arabamız vardı eşimin küçüklüğünden onu eşim sürüyor onuda karın üstü bırakıyoruz arabayı izliyor baya bi vakit kazanıyoruz bizi de yormuyor. İkinci konu ise kuzenimin bebeği 1 aylık felan geçenlerde bana dediki kemik suyuyla makarna yapmıştım gece sütüm aşırı çoktu hatta bi göğsü mastitten döndü. Bende kemik suyu yapmıştır diye düşündüm. Dün akşam ton balıklı makarna yapmıştım gece benimde sütüm baya çoktu sebep olan makarna mı yoksa yanındaki balık ya da kemik suyu mu bilmiyorum ama kuzenim sade salatayla yediğinde de olduğunu söyledi deneyin isterseniz.🫠

Bizim abi o işleri hallediyor o oynarken koyuyorum yanına izleyip duruyor 😅
2. Konuda ben elendim vejateryenim 😄

Bizim abi o işleri hallediyor o oynarken koyuyorum yanına izleyip duruyor 😅
2. Konuda ben elendim vejateryenim 😄
Ay benim şuan vejateryen birine ihtiyacım var gerçekten 😅 Beyaz et kırmızı et dışında ne yemek yapacağım bulamıyorum 😅

oh oh maşallah 😍Powerpump da etkili olmuştur mutlaka, günde 1 kez mi yapıyorsunuz sağım sadece?
Günde 3 4 sağım bazen 1 bazen 2 Powerpump yapıyorum artık bebem de beslenir kilo alırsa rahatlayacağım ama riske atamam ilikli kemik suyu en birinci içeceğim artık 🙈

Ay benim şuan vejateryen birine ihtiyacım var gerçekten 😅 Beyaz et kırmızı et dışında ne yemek yapacağım bulamıyorum 😅

--Yeşil mercimek erişteli, bulgur pilavı, cacık
--Mercimek çorbası, dolma biber, cacık
--Yoğurt çorbası, bezelye yemeği, pirinç pilavı, ayran
-- Domates çorbası, taze fasulye, pirinç pilavı, kaşık salata
-- Tarhana çorbası, Nohutlu pilav, patlicanlı kabak yemeği, yoğurt
-- Fırın makarna + Salata

Daha bir sürü yazarım :))))

Ay çok teşekkür ederimm bu kadarı bile yeter bana🥰🌸

Günde 3 4 sağım bazen 1 bazen 2 Powerpump yapıyorum artık bebem de beslenir kilo alırsa rahatlayacağım ama riske atamam ilikli kemik suyu en birinci içeceğim artık 🙈
Ben de deneyeceğim inşallah sağımı da başında oturulmuyor, eller serbestle de süt arttırılmıyor :/ Aklınızda bulunsun, gece saatlerinde çok daha etkili oluyormuş 👌 İlikli kemik suyunu da deneyeyim bir ölçüsü var mı en az bir bardak gibi 🤣

Ben de vejetaryene yakinim, eti zorla yiyorum menuler tam benlik :)

Ilave olarak, mucver, kisir, nohut yemegi, yesil mercimek koftesi*, patatesli omlet, karisik kizartma geldi aklima.

Yesil mercimek koftesi; mercimegi hasliyoruz hafif diri kaliyor, yumurta ve galeta unu ekleyip, yuvarlayip, kizartiyoeuz.

Bugun doktira gittik. Oturma 6. Ayda, 90 derece oturtmayin dedi. Sezlongta uzanir gibi olabilir sadece dedi. Demire de 6. Ayda baslayacagiz. Bahsetmedi su an icin, 6. Ay oldugunu oglumdan biliyorum. Karma asilar bittikten sonra menenjit asilarina baslayacagiz.

Vallahi kızlar ara ara benimde sütüm azalıyor. Ama ben ne zaman kırmızı et yesem , kuzu kulağı, tahin helvası , bol su , petibör bisküvi yesem sütüm artıyor. Buraya da yazayım kendimde açar bakarım 😀

Kızlar Osman Gönülal da böyle bi uygulama gördüm kendine ait sanırım. Alanında uzmanlar var ve soruları cevaplıyorlar sizede atayım dedim. İçi dolu dolu. İsmi Babysfer

Eklentiler

• IMG_7144.webp
    IMG_7144.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 13
Benim bebeğimde gaz problemi çok olduğu için doktor Sidefer yazdı. Henüz başlamadım ama yorumları iyiydi, onu da bir araştırın dilerseniz
Canım bebejlerde aynı etkimidir bilmem ama sidefer bende hamileyken hiç ise yaramadı hatta ferritin 6dan 2 ye düşmüştü acil serum verilmiştindemir serumu. Bebekler içinde bitkisel kan ilaçlarının sadece olan kanı koruduğunu ama arttırmadigini duymuştum

Back
X