Ben de bu ikinci konuyu yazmaya gelmiştim. Dün yemeğe gittik orada ilikli kemik suyu ikram ettiler. Sabah normaldekinin 3 katı süt sağdım ben şok. 100cc den 300e fırlamadı tabii de 30dan 90a çıktı bir anda az önce de normalin çok üstüydü ve farklı hiçbir şey yapmadım yemedim içmedimKızlar iki ayrı konuyla geldim. Bebeklerimizle aktivite yapmakta oyalamakta zorlanıyorduk biz yani kısa da olsa ilgisini çeken bir şey bulduk. Kumandalı arabamız vardı eşimin küçüklüğünden onu eşim sürüyor onuda karın üstü bırakıyoruz arabayı izliyor baya bi vakit kazanıyoruz bizi de yormuyor. İkinci konu ise kuzenimin bebeği 1 aylık felan geçenlerde bana dediki kemik suyuyla makarna yapmıştım gece sütüm aşırı çoktu hatta bi göğsü mastitten döndü. Bende kemik suyu yapmıştır diye düşündüm. Dün akşam ton balıklı makarna yapmıştım gece benimde sütüm baya çoktu sebep olan makarna mı yoksa yanındaki balık ya da kemik suyu mu bilmiyorum ama kuzenim sade salatayla yediğinde de olduğunu söyledi deneyin isterseniz.![]()