2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten 😂
Bizim de durum aynı, 1 ay daha bekleyip geçeyim diyorum.
Kızlar birde kurutma makinesinde bebişin kıyafetlerş hep çok küçüldü. Bir kere giydirip bir daha giydiremediğim kıyafetler o kadar çok ki. Düşük ayarda da nemli çıkıyor tekrar sermekle uğraşmak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Bizde hiç sorun olmadı, hassas programda kurutuyorum🤔

L Lightning Ya rüyamda seni gördüm çok garip hiç aklımda felan da yoktu sahilde yürürken aa sen Ahsen değilmisin diye durdurup sarılıyordun sonra fotoğraf çekilip buraya felan atıyorduk😅
Yaa ne güzel rüya 😍 dün de sahile gitmiştim gerçekten. Belki de ilerde bir gün grupça buluşuruz ayarlarız buluşuruz bebeklerimizi tanıştırırız birbirleriyle. Öyle buluşma tanışma yapmışlardı sanki evvelki senelerde bazı gruplar. ☺️☺️

Kızlar birde kurutma makinesinde bebişin kıyafetlerş hep çok küçüldü. Bir kere giydirip bir daha giydiremediğim kıyafetler o kadar çok ki. Düşük ayarda da nemli çıkıyor tekrar sermekle uğraşmak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

bebişin kıyafetlerini sentetikte kurutuyorum kurutma seviyesi var artı 15 ekliyorum tam kurutuyor artı yapmasam benim de hafif nemli oluyor şuana kadar hiç küçülmedi 12 program var sadece sentetik kullanıyorum neden bende bilmiyorum :)

Yaa ne güzel rüya 😍 dün de sahile gitmiştim gerçekten. Belki de ilerde bir gün grupça buluşuruz ayarlanırız buluşuruz bebeklerimizi tanıştırırız birbirleriyle. Öyle buluşma tanışma yapmışlardı sanki evvelki senelerde bazı gruplar. ☺️☺️
Evet olabilirr ben şuan biraz uzakta yaşıyorum ama Haziranda en kötü ihtimalle tayinimiz İstanbula çıkıcak o taraflara gelince her yere yakın hissediyorum 😅🌸 Bu arada rüyamda beyaz tenli uzun boylu biriydiniz pembe pembe allık sürmüş gibi yanaklarınız vardı ben kapalıyım belki o yüzden öyle görmüşümdür kapalıydınız gerçekte nasılsınız merak ettim🫣😅

Evet olabilirr ben şuan biraz uzakta yaşıyorum ama Haziranda en kötü ihtimalle tayinimiz İstanbula çıkıcak o taraflara gelince her yere yakın hissediyorum 😅🌸 Bu arada rüyamda beyaz tenli uzun boylu biriydiniz pembe pembe allık sürmüş gibi yanaklarınız vardı ben kapalıyım belki o yüzden öyle görmüşümdür kapalıydınız gerçekte nasılsınız merak ettim🫣😅
Hayırla gelin inşaallah ne güzel. Evet ben de kapalıyım, rüyadaki tahmine bayağı uyuyorum bence, göçmen olduğum için sarışınlık var ama çok uzun boylu sayılmam orta boyluyum ☺

Kızlar normalde bizim bebek 2-3 günde bir kakasını yapar. Ama kan ilacına başladığımızdan beri her gün yapar oldu ve tabii rengi de değişti hardal sarısı gitti artık bildiğimiz yeşil oldu. Ek gıda da başlayınca iyice değişecek bu kaka renkleri kokuları 😂 😝 ne güzeldi ilk aylardaki anne sütü kakası, kokusu bile güzeldi 🤪

Hayırla gelin inşaallah ne güzel. Evet ben de kapalıyım, rüyadaki tahmine bayağı uyuyorum bence, göçmen olduğum için sarışınlık var ama çok uzun boylu sayılmam orta boyluyum ☺
İnşallahh🤗 Yaa ben minyonum bana göre uzun olabilirsin😅 Burda yazılanlarla insanın bazen kafasında bir profil oluşuyor demekki o profil oluşmuş kafamda bilinçaltım ile rüyada uyum sağlamış🫣

Kızlar pusete sığıyor musunuz? oto koltuğuna geçen oldu mu? Daha tam dik oturtmuyorum ama puset de küçük geliyor gibi. Sanki geçmenin zamanı geldi yavaştan, ben karar verip alana kadar oturur zaten 😂
Kış geldiğinden beri pusete sığmıyor kalın giyindiği için, zaten pek sevmiyordu puseti beyefendi. Kabin boy bebek arabası alacağım bu aralar daha hafif olur diye.
Oto koltuğuna 2 aylıkken geçtik. Aldığımız oto koltuk 0 aydan başlıyordu zaten. Çokta seviyor bebeğim dışarıyı görebildiği için. 🌸🌸🌸

Kızlar normalde bizim bebek 2-3 günde bir kakasını yapar. Ama kan ilacına başladığımızdan beri her gün yapar oldu ve tabii rengi de değişti hardal sarısı gitti artık bildiğimiz yeşil oldu. Ek gıda da başlayınca iyice değişecek bu kaka renkleri kokuları 😂 😝 ne güzeldi ilk aylardaki anne sütü kakası, kokusu bile güzeldi 🤪
Hangi demir ilacı o acaba ? Bizi ferrum pert etti de. Günde 3-4 kez kaka yapan bebeğim tam 4 günün sonunda ancak yapabildi ki ilacı bırakmama rağmen🤦

Hangi demir ilacı o acaba ? Bizi ferrum pert etti de. Günde 3-4 kez kaka yapan bebeğim tam 4 günün sonunda ancak yapabildi ki ilacı bırakmama rağmen
Allah Allah ferrum bizimki de 🤔 demek ki bebekten bebeğe etkisi değişiyor. Kaka rengi nasıl sizin de yeşil mi oldu?

Kış geldiğinden beri pusete sığmıyor kalın giyindiği için, zaten pek sevmiyordu puseti beyefendi. Kabin boy bebek arabası alacağım bu aralar daha hafif olur diye.
Oto koltuğuna 2 aylıkken geçtik. Aldığımız oto koltuk 0 aydan başlıyordu zaten. Çokta seviyor bebeğim dışarıyı görebildiği için. 🌸🌸🌸
Hangi marka model aldınız memnun musunuz? Bende bi araştırayım.

Kızlar yazmışsınız sünnet için okudum ama cevap veremedim 3 gündür tır geçmiş gibiyim çok sağ olun 🫠
Toparlandık çok sükür bugün 3.gün iyiyiz teyzoşları🤍

Ben 4 ay 1 haftalıktı oto koltuğuna geçtim mecbur
Oğlumu okula götürürken kıyamet koparıyordu pusette
Oto koltuğuna geçtim rahatladım
İzleye ızleye gidiyor ilk haftalar sadece okula gidip geliyorduk şimdi her yere rahatça gidiyorum oto koltuğuyla
Pusette çok ağlıyor

Bu arada besafe kullanıyorum

4 aylıkken ilk geçtiğimiz hafta çekmiştim resmi
Doktora da sormadım ama rahat olmasa ağlardı herhalde hic sesi çıkmıyor

Eklentiler

• 1000258003.webp
    1000258003.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 27
Küçüleceğini tahmin ettiğim ve küçülürse üzüleceğim kıyafetleri asıyorum. Kaloriferler yanmaya başladığı için çabuk kuruyor. Küçülmez ya da küçülse de fazla zarara uğratmaz dediklerimi kurutma makinesine atıyorum. Ekstra dolap kuruluğu programında kupkuru oluyorlar 🐣

Sığamıyoruz epeydir ama oto koltuğuna da cesaret edip geçiremedim. Doktorlarına soran varsa aydınlatsın bizi de. Benim doktora gitmeme 3 hafta var 🥱

Hangi demir ilacı o acaba ? Bizi ferrum pert etti de. Günde 3-4 kez kaka yapan bebeğim tam 4 günün sonunda ancak yapabildi ki ilacı bırakmama rağmen🤦
Valens’in Bestiron adlı demir damlasını önerdi bize doktor. Her gün 1-2 kere kaka yapabiliyor, hiç kabızlık yapmadı. Hatırlarsın bizim 10 günlük bir kabızlığımız bile olmuştu daha önce. Ben memnunum bu damladan. Aklında bulunsun 🐣

Back
X