• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Genix akintisi yüzünden uyuyamıyordur bence. Benim bebişimde de var öksürük, evde abi olunca korumak zor oluyor. Böylr basit şeyler olsun olacaksa da🥲 serum fizyolojik damlatmak, burun temizliği ve sf ile soğuk hava yapmaktan başka tedavi yok malesef. Umarım çabucak toparlar çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏 size de geçmiş olsun. Hiç hasta olmasınlar ya çok küçükler daha 🥹

Kızlar, bizim bebeğin gözündeki çapaklanma sorunu doğduğundan beri devam ediyor. İlk doğduğundaki gibi iltihabik bir görüntüsü yok çok ciddi değil ama her sabah uyandığında o gözünde kuru çapaklanma olmuş oluyor. Temizlesem de gün içinde de tekrar ediyor. Doktor 6 ayda biter demişti ama açıkçası çok inancım yok biteceğinden. Sizden de doğumdan beri göz akıntısı olan bebeği olanlar vardı, ne durımdasınız? Geçti mi yoksa hala devam mı? @AngelHeart aklıma sizin bebek geldi. Nasılsınız?
Benim ilk oglumda vardı ama 3 ay gibi geçti. Hatta şöyle oldu bir gün çiş kazası oldu ve gözüne geldi ve geçmiş oldu 🙈 göz pınarına masaj yapıyor musunuz?

Gündüz uykularini kaç saat araliklarla, kaç kere yapiyorsunuz ?
Biz hala oturtamadik gündüz uykularini. Sanırım o sebeple gece uykuları tekrar bozuldu. Hala gerilemede miyiz acaba ? cok huzursuz kuzum 😔

Gündüz uykularini kaç saat araliklarla, kaç kere yapiyorsunuz ?
Biz hala oturtamadik gündüz uykularini. Sanırım o sebeple gece uykuları tekrar bozuldu. Hala gerilemede miyiz acaba ? cok huzursuz kuzum 😔
2 saatte bir, bazen 1,5 saat çok yorgunsa. Dış etken olmazsa 30-45 dk uyuyor. Bazen sürpriz yapıo uzatıyor kucağımızda devam ediyor, 1.5 saat oluyor ama kucakta. Gece bizim de bir iyi bir kötü. Mesela dün sıcaktan uyuyamadığını fark ettim, oda değiştirince uyudu. Uyudu dediğim 15-20 dk değil de 1-2 saatte bir uyandı.

2 saatte bir, bazen 1,5 saat çok yorgunsa. Dış etken olmazsa 30-45 dk uyuyor. Bazen sürpriz yapıo uzatıyor kucağımızda devam ediyor, 1.5 saat oluyor ama kucakta. Gece bizim de bir iyi bir kötü. Mesela dün sıcaktan uyuyamadığını fark ettim, oda değiştirince uyudu. Uyudu dediğim 15-20 dk değil de 1-2 saatte bir uyandı.

Yani gerileme halen devam ediyor mu ? 1-2 saatte bir uyanmakta çok fazla sanki. Onlar da uykusuz kalıyor bu sebeple. Bizimki de saat başı devam ediyor uyanmaya, dakika şaşmıyor ama gündüz çok huzursuz. Bugün sabah 5.30 da uyandi ve uyanip yarim saat sonra tekrar uyumak istiyor. Emziremedim bile doğru düzgün

hanımlar ek gıda tadımlarına başladınız mı biz bitirdik tadımları şükür sorun olmadı ek gıda alan anasıyım artık heheheh
doyurucu ek gıda tarif önerileriniz varsa alırım

Yani gerileme halen devam ediyor mu ? 1-2 saatte bir uyanmakta çok fazla sanki. Onlar da uykusuz kalıyor bu sebeple. Bizimki de saat başı devam ediyor uyanmaya, dakika şaşmıyor ama gündüz çok huzursuz. Bugün sabah 5.30 da uyandi ve uyanip yarim saat sonra tekrar uyumak istiyor. Emziremedim bile doğru düzgün
Sabah erken uyanmalar bizde de var. 5-5.30 da kalkınca geri uyutmaya çalışıyorum ama 6 sonrası günaydın diyorum. 1-2 saatte bir uyanmak olabilir gibi geliyor bana, büyük oğlumda tecrübem öyleydi🥲

hanımlar ek gıda tadımlarına başladınız mı biz bitirdik tadımları şükür sorun olmadı ek gıda alan anasıyım artık heheheh
Benim en besleyici bulduğum öğün ki oğlum hala yer, kıyma, sebzeler, domates ve karbonhidrat. Pirinç olur, renkli sebzeli şehriyeler olur. Şehriyeleri yemek pişince ekliyorum sıcağıyla pişiyor. Hala yer bunu. Sütlaç kıvamında et sulu yoğurt çorbası. Kıymalı tarhana. Havuçlu kıymalı mercimek yemeği. Bunlar favorilerimdi 😁

Allahım bu kadar gariplik bir tek bizim başımıza geliyor sanırım. 2. Doz rota aşısını yaptırdım sağlık ocağında. Neyse 3-5 dakika yattı bebek kaldıralım mı dedim olur dedi kaldırınca 2 dakika içinde ağzından çıktı aşı. Doktor bey geldi baktı filan bir şey olmaz giden gitmiştir dedi. Ne oldu ben anlamadım

Allahım bu kadar gariplik bir tek bizim başımıza geliyor sanırım. 2. Doz rota aşısını yaptırdım sağlık ocağında. Neyse 3-5 dakika yattı bebek kaldıralım mı dedim olur dedi kaldırınca 2 dakika içinde ağzından çıktı aşı. Doktor bey geldi baktı filan bir şey olmaz giden gitmiştir dedi. Ne oldu ben anlamadım
Evet kotu olmus 😩 hemsirelee erken mi kaldirdi acaba?

Çok üzüldüm 😔 yeterli dozu yutmuştur umarım

Bizim dr ilk dozunu yapmadan hemen önce, kusura eğer korkmayın tükuruk ile temas etmesi değmesi bizim için yeterlidir demişti.
Yazmadan geçmek istemedim size.

Ben bişey soracam sebzeleri tattirdim yoğurtta tattirdim çok şükür sıkıntı olmadı 3 gün denedim, dün yumurta sarısı verdim yedikten hemen sonra değil ama gün içinde az az sürekli kustu ve hep yumurtanın sarısını çıkardı yapay zeka göre 2 3 hafta verme sonra tekrar dene diyor da gerek var mı sizce öyle bişeye çünkü alerjik bişey olmadı kusması da yumurtadan mi normal kusmalarimi bilemiyorum tabiki

Benim ilk oglumda vardı ama 3 ay gibi geçti. Hatta şöyle oldu bir gün çiş kazası oldu ve gözüne geldi ve geçmiş oldu 🙈 göz pınarına masaj yapıyor musunuz?
Yaa evet demiştiniz hatırlıyorum 😂😂 ya öyle bir durum olmadı bizim ondan mı geçmiyor acaba 😂😂 evet masaj da yapıyorum ama aklıma gelince yani her gün düzenli yaptığım bir şey değil.

Yaa evet demiştiniz hatırlıyorum 😂😂 ya öyle bir durum olmadı bizim ondan mı geçmiyor acaba 😂😂 evet masaj da yapıyorum ama aklıma gelince yani her gün düzenli yaptığım bir şey değil.
Masaji duzenli deneyin olmazsa ve cay pansumanini. Doktor bize bunlari soylemisti

Back
X