Çok sevindim darısı başımıza diyelimÇıktı canım çok şükür pozitif8.gün 114 değerim. Umarım sağlıkla artar. Burada yüreği ağzında bekleyen herkese tez zamanda hayırlı haberler diliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim darısı başımıza diyelimÇıktı canım çok şükür pozitif8.gün 114 değerim. Umarım sağlıkla artar. Burada yüreği ağzında bekleyen herkese tez zamanda hayırlı haberler diliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
![]()
Ohh ohh gözün aydın çok sevindim bi tuhaflık olduğu belliydi zaten. Direkt keseyi görmeye git canım değerin çok iyiCanlar. Sonuç geldi. Devlet hastanesi hata yapmış.1000 den büyük demeleri lazımken eşittir 1000 yazmışlar. 4000 lerce çıktı sonucum. Çok şükür
Sağlıkla gelsin insallahh gözünüz aydın sizindeBende 12. Günde yapacaktım kararlıydım.. bugun 9. Günüm doktorum kan ver bakalım deyince verdim.. Allah sağlıkla devamnı nasip etsin bize herkese
Hayırlı olsun gözünüz aydınBende 12. Günde yapacaktım kararlıydım.. bugun 9. Günüm doktorum kan ver bakalım deyince verdim.. Allah sağlıkla devamnı nasip etsin bize herkese
Bahçeci Fulya tüp Bebek merkezinde aldım tedaviyi doktorum Güvenç Karlikaya idi çok harika bir doktor, iyi ki diyorum her seferindeMerhaba hangi hastanede tedavi gördünüz acaba?
Ne güzel haberler geliyor gördükçe mutlu oluyorumÇıktı canım çok şükür pozitif8.gün 114 değerim. Umarım sağlıkla artar. Burada yüreği ağzında bekleyen herkese tez zamanda hayırlı haberler diliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
![]()
Amin inşallah çok sağolun inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olurNe güzel haberler geliyor gördükçe mutlu oluyorumsağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
![]()
239 du ama ama bu kanamam ara ara var..Hayırlı olsun gözünüz aydın9.gün değeriniz kaç acaba
Kızımda ona gitmiştim bencede mükemmel bir doktor iki kere beni boş yere tüp bebeğe başlatmamıştı az yumurta görünce takvıyeler verıp yumurtaları iyi görünce başlatmıştı sonrada kızıma kavuştum zaten çok şükürBahçeci Fulya tüp Bebek merkezinde aldım tedaviyi doktorum Güvenç Karlikaya idi çok harika bir doktor, iyi ki diyorum her seferinde
Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. Gebeliğin sonuna kadar kanaması olanlar bile olabiliryor gönlünüzü ferah tutun239 du ama ama bu kanamam ara ara var..
Doktorum iğnelerime ek olarak kalçadan progestan yap dedi yarın testi yenilicem ama korkuyorum![]()
Evet öyleymiş kanaması olan çok ama kırmızı be çok olunca takılıyor insan .. çok sağolun insan ister istemez huzursuz oluyor..Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. Gebeliğin sonuna kadar kanaması olanlar bile olabiliryor gönlünüzü ferah tutun![]()
Hiç bişey olmaz allahtan umut kesilmez bol dinlen bol su iç haşlanmış yumurta avokado felan güzel beslen, benim 13 hafta boyunca et et kanamam oldu , progestan cocktail yaptık durduk sonra 13 haftaya bitti yani yoğun kanamadan aza indi sonra bitti. Doktor dedi direniyor seninle kalmaya çalışıyor bundan sonrası taktiri ilahi dedi ve şuan evladım 5 yaşında239 du ama ama bu kanamam ara ara var..
Doktorum iğnelerime ek olarak kalçadan progestan yap dedi yarın testi yenilicem ama korkuyorum![]()
Selam canm. Bende aynı durumdayım baya tahriş oldu ama sari kantaron yağı sürüyorum fitilden hemen sonra çok rahatlatıyor. Doktoruma da danıştım bi sorun olmayacağını söyledi hatta eğer istersensen hindistan cevizi yağınıda önerdi doktorum ama bende işe yaramadı.Kızlar konumuzla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. Son birkaç gündür progestan fitili kullanırken biraz canım yanıyor zorlanmaya başladım. Günde 3 kez kullanıyorum acaba tahriş falan mı olmuştur? Böyle birşey yaşayan var mı acaba? Saçma bir soru olacak ama sadece bende mi oluyor merak ettim![]()
Ben tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım beslenme ile alakalı vücudum alışık organik yumurtalar avokadolar havada uçuşuyorHiç bişey olmaz allahtan umut kesilmez bol dinlen bol su iç haşlanmış yumurta avokado felan güzel beslen, benim 13 hafta boyunca et et kanamam oldu , progestan cocktail yaptık durduk sonra 13 haftaya bitti yani yoğun kanamadan aza indi sonra bitti. Doktor dedi direniyor seninle kalmaya çalışıyor bundan sonrası taktiri ilahi dedi ve şuan evladım 5 yaşında
Demem o ki sana umut olsun moral olsun lütfenseni çok iyi anlıyorum
![]()
Gözün aydın canımBen tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım beslenme ile alakalı vücudum alışık organik yumurtalar avokadolar havada uçuşuyor
Tekrar test verdim değerim yükselmiş..
Kadın doğum acil var izmitte acildeki doktor ben muayene etmeden beta testi veremem dedi endişe ettim tabi alttan muayene olur mu diye ama kendi doktorum bir sakıncası yok dedi..
Doktor Muayenede keseni gördüm değerinin düştüğünü düşünmüyorum dedi çok sevinçliyim ama 11. Günde kese görünürmü onada şaşırdım..
Kendi doktoruma söyledim o da mutlu oldu.. yine ara ara oluyor kanama.. Adet ağrısı bacaklarda belde ağrı.. bazende çok halsiz düşüyorum..
Dediğiniz gibi bundan sonrası Rabbimin kudreti onun lütfu..
Pazartesi yine test vericem sonra kendi doktoruma gidicem İstanbula
Desteğin için çok teşekkür ederim
İyiki varsınız güzel insanlar![]()