- 18 Şubat 2025
- 441
- 618
- 18
Geçmedik mi biz 2. Trimestera kız noldu prensestik hani fjdjDün akşam bende bulantıdan hamam böceği gibi ters döndüm ahahs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmedik mi biz 2. Trimestera kız noldu prensestik hani fjdjDün akşam bende bulantıdan hamam böceği gibi ters döndüm ahahs
Yok kız bizim prenseslik 1. Trimestermış bilemedik kıymetini ahahajGeçmedik mi biz 2. Trimestera kız noldu prensestik hani fjdj
Püüü yazıklar olsunfhdjrYok kız bizim prenseslik 1. Trimestermış bilemedik kıymetini ahahaj
Amin canım, teşekkür ederimBalım ekledim sağlıkla gelsin inşallah![]()
Az kalmış hayırlısı insallah küçük de olsa bir tahmin de bulunuyorlar14 Mayıs .tam 12 haftalık olacak
Ya gerçekten öyle bi anne olmak istemiyorum. Çok yakın çevremde de bakıyorum, kişiliğini oldukça sevdiğim bazı yakınlarım 5-6 yaşındaki çocukları tarafından zorbalanıyor. Öyle böyle değil ama sosyal yaşantıyı zorlaştıracak kadar. O derece hoşgörülü olabileceğimi hiç zannetmiyorum, allahta korktuğumuzu yaşatmasın. Ama çocuk biraz da olsa korkmalı annedenAyyy tatli guzel huylu simarik olmayan bebek cocuk duasi entersu bazi ailelerin pervasizca cocuga hic sinir cizmeden kamusal alanda tepemize cikmalarina bile mudahale etmemeleri, cocuk o canim bakis acilari beni cidden sogutuyor cok
insallah disiplinli yetistirebilirim diyorum cook onemsiyorum bu konuyu niyeyse
Oyyyy büyüümüüüş Allah nazarlardan saklasınKızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııızeşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
![]()
Kızz büyüdü kocaman oldu benim evlatt göbüşlere sığmıyorrOyyyy büyüümüüüş Allah nazarlardan saklasın![]()
Büyüsün kızzz şöyle karnımızı gere gere gezelim avmlerde parklardaKızz büyüdü kocaman oldu benim evlatt göbüşlere sığmıyorrhepimizin yavrusunu amiin
![]()
Valla sorma arada böyle elimi karnıma götürüp yürümeler falan bende bi şekiller sanarsın 7 8 aylığım hemen moda girmeler dhdjdkBüyüsün kızzz şöyle karnımızı gere gere gezelim avmlerde parklardahamileliğin de ayrı bi prensesliği var dkdjdkjd
7-8 aylıkken havamızdan geçilmez bizim skhdkdjdjdjshdValla sorma arada böyle elimi karnıma götürüp yürümeler falan bende bi şekiller sanarsın 7 8 aylığım hemen moda girmeler dhdjdk
Fırtına gibi esicezz7-8 aylıkken havamızdan geçilmez bizim skhdkdjdjdjshd
Kanka ben listenin nazar boncuğu olmuşum orda tek başıma kırmızı kalpli kalmışımListenin altı Erkek üstü Kız oldu bunu nasıl becerdik biz ya ajajaja
Ahahaj evet senin kalbin öyle oldu bende değiştirmedimKanka ben listenin nazar boncuğu olmuşum orda tek başıma kırmızı kalpli kalmışım![]()
Ay inşallah çok merak ediyorumAz kalmış hayırlısı insallah küçük de olsa bir tahmin de bulunuyorlar![]()
Uzun benim 14 günüm kalmış kız çabuk geçiyor kendi doktorum 1 ay sonraya vermişti 2 haftası kalmışKızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam?![]()
Çileeekkk ben kendime inanamıyorum sabırla bekliyorum daha randevu bile almadım haftaya cumaya almayı planlıyorum sabır seviyeme bak heleeeKızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam?![]()
Soylemesi ayip esimin cani cok patates kizartmasi cekti koftenin yanina, ay dedim yapiyim sana hadi normalde kizartma yemeyiz hani. Ter bosandi sirtimdan tansiyonum mu dustu nedir hepsi bir bir koktu. Ki patates kizartmasi icin can veririmO zamana kadar geçer in şe Allah, canım hiç mi fark yok bulantında önceki haftalardan? Benim sanki koku hassasiyyetim azalmış gibi ama bazende çok fazla alıyorum kokuyu![]()