Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayyy tatli guzel huylu simarik olmayan bebek cocuk duasi enter🤣🤭💙 su bazi ailelerin pervasizca cocuga hic sinir cizmeden kamusal alanda tepemize cikmalarina bile mudahale etmemeleri, cocuk o canim bakis acilari beni cidden sogutuyor cok 🤣 insallah disiplinli yetistirebilirim diyorum cook onemsiyorum bu konuyu niyeyse
Ya gerçekten öyle bi anne olmak istemiyorum. Çok yakın çevremde de bakıyorum, kişiliğini oldukça sevdiğim bazı yakınlarım 5-6 yaşındaki çocukları tarafından zorbalanıyor. Öyle böyle değil ama sosyal yaşantıyı zorlaştıracak kadar. O derece hoşgörülü olabileceğimi hiç zannetmiyorum, allahta korktuğumuzu yaşatmasın. Ama çocuk biraz da olsa korkmalı anneden😂

Kızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam? 😂
Uzun benim 14 günüm kalmış kız çabuk geçiyor kendi doktorum 1 ay sonraya vermişti 2 haftası kalmış 🥳🎶🎶

Kızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam? 😂
Çileeekkk ben kendime inanamıyorum sabırla bekliyorum daha randevu bile almadım haftaya cumaya almayı planlıyorum sabır seviyeme bak heleee😆😆 her hafta doktora hiden ponçiğin hali nedirrrr 😆😆😆

O zamana kadar geçer in şe Allah, canım hiç mi fark yok bulantında önceki haftalardan? Benim sanki koku hassasiyyetim azalmış gibi ama bazende çok fazla alıyorum kokuyu🤔
Soylemesi ayip esimin cani cok patates kizartmasi cekti koftenin yanina, ay dedim yapiyim sana hadi normalde kizartma yemeyiz hani. Ter bosandi sirtimdan tansiyonum mu dustu nedir hepsi bir bir koktu. Ki patates kizartmasi icin can veririm🤣

Back
X