- 25 Şubat 2025
- 664
- 501
- 18
kafasına da ters şapka düşünsene bi ay ağlicamAaay bu neeeeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafasına da ters şapka düşünsene bi ay ağlicamAaay bu neeeeeeeeee
Ss aldım teşekkür ederimm"Bismillâhillezi lâyedurru ma'asmihi şey'ün filerdi velâfissemâi vehüves-semi'ulalim."
yüzü bana tipi kocama benzeyebilirHeybetini gizli tut yiğidimmm de onahahahahahaahhahahha
Bende senin gibiyim ve hünkarım aslanlar gibi boylu poslu. O yüzden kızım benim gibi beyaz tenli ela gözlü fındık burunlu olsun, kocam gbi boylu kuvvetli olsun. Kızz cok mu şey istedim![]()
Kizin max boyu 175 olsun kocis bulamaaz yoksa bakHeybetini gizli tut yiğidimmm de onahahahahahaahhahahha
Bende senin gibiyim ve hünkarım aslanlar gibi boylu poslu. O yüzden kızım benim gibi beyaz tenli ela gözlü fındık burunlu olsun, kocam gbi boylu kuvvetli olsun. Kızz cok mu şey istedim![]()
Ayagina da vans giydiririn ben bu kombindekafasına da ters şapka düşünsene bi ay ağlicam![]()
Allahım çok aminnnnKizin max boyu 175 olsun kocis bulamaaz yoksa baksülün gibi olsun ince uzun miss
ayy burnun findik mi ne guzel kizzzz kesin sana benzesin o zaman agzi burnu
![]()
Bende öyle istiyorum ama tam tersi olursa diye korkuyorum ya yüzü kocama boyu bana benzerse bide sodndkjdjdjdjdjsbbsjsjjdjshshshdyüzü bana tipi kocama benzeyebilir![]()
İnşallah bir kaç güne fetal testinin sonucu gelmiş olacak. Şimdilik bana devlet kız, özel erkek dediBende de bel ağrısı var sizin cinsiyt belli mi![]()
O zaman sen bize dua etNoooooo benim 55’te kemiklerim sayılır
benimki kız çıkarsa dünür olmamız yok mu jzşslnxlxnxkxnjdAyagina da vans giydiririn ben bu kombindeacilin kizlar oglum geliyor jasjsjdjdjj
Azicik gobekli bi oglus ama sorun olmaz di mi ahahsjsjsjsj
çilek sen boğa burcu musun aşkım cjkxlxjxjdkjxjdnAllahım çok aminnnn
Burnum fındık aşkitom ya yüzümü beğenirlerr ayıptır söylemesihünkarım da cazibeme dayanamadı işte bilirsiniz o kısımları dkdjkdjdjdjdjdhd
Hadi çilek birkaç güne öğreniyoruz. Bende de tutsun bu teoriAha senin de kızın olcak o zaman
Annem belim ağrıyor diye senin kızın olacak dediğinde hep kızardım saçmalama çocuk erkeğe benziyor ne alaka diye
Bana hamileyken beli erkek kardeşime hamileyken kasığı ağrımış hep
Hayırr burcum balık yükselenim akrepçilek sen boğa burcu musun aşkım cjkxlxjxjdkjxjdn
Hadi inşallah merakla bekliyorumHadi çilek birkaç güne öğreniyoruz. Bende de tutsun bu teori![]()
yükselenin yakıyo seni anlaşıldı kxjşsjxjxkcn hani balık burçları çok duygusaldı ahgagaahahahajHayırr burcum balık yükselenim akrep![]()
Tamam size 55 bana 65O zaman sen bize dua et![]()
Bir yükselen akrep kadını olarak seni çok iyi anlıyorumHayırr burcum balık yükselenim akrep![]()
Aşkitom yükselenim, ay burcum, baskın burcum hepsi akrepmiş. Astrolojiyle ilgilenen bi arkadasım sen kesinlikle balık olamazsın deyip haritama bakmıstıyükselenin yakıyo seni anlaşıldı kxjşsjxjxkcn hani balık burçları çok duygusaldı ahgagaahahahaj
Sezmiştim sende o ışığı zatenBir yükselen akrep kadını olarak seni çok iyi anlıyorum