Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Heybetini gizli tut yiğidimmm de ona 😁hahahahahaahhahahha
Bende senin gibiyim ve hünkarım aslanlar gibi boylu poslu. O yüzden kızım benim gibi beyaz tenli ela gözlü fındık burunlu olsun, kocam gbi boylu kuvvetli olsun. Kızz cok mu şey istedim 😁
yüzü bana tipi kocama benzeyebilir 😁😁😁

Heybetini gizli tut yiğidimmm de ona 😁hahahahahaahhahahha
Bende senin gibiyim ve hünkarım aslanlar gibi boylu poslu. O yüzden kızım benim gibi beyaz tenli ela gözlü fındık burunlu olsun, kocam gbi boylu kuvvetli olsun. Kızz cok mu şey istedim 😁
Kizin max boyu 175 olsun kocis bulamaaz yoksa bak 🤣🤣😬😬 sülün gibi olsun ince uzun miss🥰🥰 ayy burnun findik mi ne guzel kizzzz kesin sana benzesin o zaman agzi burnu🧿🧿🩷🩷

Kizin max boyu 175 olsun kocis bulamaaz yoksa bak 🤣🤣😬😬 sülün gibi olsun ince uzun miss🥰🥰 ayy burnun findik mi ne guzel kizzzz kesin sana benzesin o zaman agzi burnu🧿🧿🩷🩷
Allahım çok aminnnn 🥹🥹😍😍

Burnum fındık aşkitom ya yüzümü beğenirlerr ayıptır söylemesi 😂 hünkarım da cazibeme dayanamadı işte bilirsiniz o kısımları dkdjkdjdjdjdjdhd

Aha senin de kızın olcak o zaman 😁
Annem belim ağrıyor diye senin kızın olacak dediğinde hep kızardım saçmalama çocuk erkeğe benziyor ne alaka diye😂😂
Bana hamileyken beli erkek kardeşime hamileyken kasığı ağrımış hep
Hadi çilek birkaç güne öğreniyoruz. Bende de tutsun bu teori 😍

yükselenin yakıyo seni anlaşıldı kxjşsjxjxkcn hani balık burçları çok duygusaldı ahgagaahahahaj
Aşkitom yükselenim, ay burcum, baskın burcum hepsi akrepmiş. Astrolojiyle ilgilenen bi arkadasım sen kesinlikle balık olamazsın deyip haritama bakmıstı😂 ama iyi oluyor aşk hayatıma renk katıyormus baksana dkdjdkdjdjdj

Back
X