• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Ay kıyamam yaaa aynı sebepten bende strese girdim işte. Eşim gelecekti kendimi hazırlamıştım bi baktım almıyorlar baştan bilseydim ona göre ümitlenmezdim. Neymiş steril ortam olduğu için eşim gelirse olmazmış. Ben ondan sonra bir başladım beni steril ettiniz mi beni niye sokuyosunuz o zaman buraya diye ama hiç susmuyorum😂😂 hemşire beni oyalamaya çalışıyor cinsiyeti ne olacak bebeğin diye soruyor bende doğunca görürsünüz kocamı niye almadınızz diye baya bi çemkirdim tabi bu sıra da benim belimden iğne de yaptılar yatırdılar da o stresten hiç bişey anlamadım 😂😂 anestezi doktorum en sonunda bildiğin dualar varsa oku dedi bana niye ben ölecekmiyim diye bi başladım ağlamaya adam nasıl sakinleştirici verdiğini bilemedi 😁😁 kızlar yaşarken komik olmuyor tabi ki ama sonra hepsi böyle anı kalıyor işte 🥰
O kadar oyuncusu olabileceğim bir senaryo ki😂😂😂😂 aşırı tanıdık ben yapardım bunu.

İçim rahatlasa mı rahatlamasa mı bilemedim. Benim de sarı ve çok fazla. İnternet erken doğum belirtisi falan diyor. Doktor normal diyor djslkdkdkx
Evet canim seni hatirladim. Ben normal doğumda, bebise, egerki enfeksiyon varsa bulasir diye tedirgin oluyordum. Sırf buyüzden sezaryen istiyordum.
Herkes sahit buraya da yazdım kaç sefer. kaç doktora sordum normal deniyor muayenede edildi.
Normal doğuma sıcak bakmaya başladım.

Teşekkür ederim. İnşallah 🤲🏻❤️ Ağrılarım var ama iyiye gidiyor çok şükür. Psikolojik olarak biraz yorgunum ama geçecek, inanıyorum.
Haklısınız 😥 Ama dediğiniz gibi illa ki geçecek. Güzel güzel anneliğinizin tadını çıkaracaksınız 😇 Dualarımız sizinle ve bebeğinizle 🫂

Mervem dünden beri aklım hep sendeydi ama zor bi gün geçirdim giremedim. Hep seni düşündüm ama. Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin nazarlardan esirgesin arkadaşım çok mutluyum senin adına♥️🥹🧿 nasılsın yolunda mı hersey ? Cok dua ettm senin için M mrv2309
Ya çilekkkk 😍 herşey çok güzel valla miss gibi uyuyor şu an kucağımda 🤍

Ben de doğum yapıp kullananların yorumunu bekliyorum hangi bez kaç tane kaç numara alalım tecrübeli annelerimiz bize ne önerir acaba C cilekcanavari Puxhu Puxhu @memurhanim astroleblebi astroleblebi M mrv2309
Canım ben 1 paket prima premium yenidoğan aldım denemek için, bebiş de erken doğunca iyi ki almışım dedim çünkü cildi çok hassas olmasına rağmen hiç kızarmadı. Bi arkadasım da molfix almış hediye olarak ona da baktım primaya göre bi tık daha büyük kalıplı ve bi tık daha ince. Henüz kullanmadım onu kullanınca yazarım. İkisinde de çiş göstergesi var. Sarı çizgi işediğinde maviye dönüşüyor anlaması çok kolay oluyor
Günde 5-6 bez kullanıyoruz şimdilik ♥️

Benim doktorumun bu rahatlığı beni benden alacak zaten. Bende öne yayılmıyor ama yan tarafa bıçak girip çıkıyor. En kötü eşim gelince acile gidecem nst için ama alttan açılma var mı diye bakarlar diye korkuyorum
Korkunu dile getirirsen belki yapmazlar 🤷🏻‍♀️

Yeni sezaryen olmuş bir anne olarak anlatış şeklini severim senin ♥️ Nasıl güzel nasıl tedirginlik vermeden, motive dolu.. Çok hızlı iyileş dünyanın en pozitif annesi. Bebeğinle upuzun günlerin gecelerin keyiflerin olsun. Cok duyguluyum inan ki. Rabbim bugünleri yaşattığı için bin şükür olsun hepimiz hakettik bu mutluluğu ♥️🧿
Çınarı gıdığından kokla benim için😍
Çok şükür güzelim hızlı toparlandım. Doğum sonrası da başım kalabalık olmadı çok şükür 🥰 öyle olunca rahat ilgilendim çınarla, o iyi olunca ben de iyi oldum zaten 💕 hakettik tabi ya çok bekledik bu minikleri. Rabbim buradaki herkese kolaylıkla tattırsın inşallah 🙏

C cilekcanavari Canım sen Bestlak damlayı nasıl kullanmıştın? Hastanede süt sağma makinesine izin vermiyorlar. Damla için de yorum yapmadılar. Ama ben eşime aldırdım. Bebeğimin şu an süte çok ihtiyacı var.
Canım ben ameliyat günü hemen kullandım ve doğum yapar yapmaz sütüm geldi. Bir bardak suya 20 damla damlatıp içiyorsun günde 3 öğün. Sütüm olmazsa diye o kadar korkmuştum ki sürekli kayısı üzüm hoşafı içtim, yoğurda dereotu doğradım yedim. Sonuc olarak da hiperlaktasyon oldum :/ kontrolsüz süt üretimi oldu mastit oluyormuşum neredeyse. Bugün hastanede büyük bi makine ile iki göğsümün tamamını boşalttılar biraz rahat ettim. Bu saydığım seyler cok süt yapıyor kullanabilirsin hepsini

Çok şükür güzelim hızlı toparlandım. Doğum sonrası da başım kalabalık olmadı çok şükür 🥰 öyle olunca rahat ilgilendim çınarla, o iyi olunca ben de iyi oldum zaten 💕 hakettik tabi ya çok bekledik bu minikleri. Rabbim buradaki herkese kolaylıkla tattırsın inşallah 🙏
Çok özendiricisiniz işte sürekli doğurmak için bişeyler deniyorum sizin yüzünüzden🤣🤣 canım mervoş çabuk toparlanmana çok sevindim, kuzucuğunu da şöyle misss gibi bi kokla benim için🩵🧿

Kuzum sorma ya 12.1e yükseldi bugün götürdük yine. Doktor 1.5 saatte 1 besleyeceksin dışkıyla atacak o sarılığı dedi. Sürekli kontrol ettiricez ama cook halsizleşti sürekli uyuyor :( zor uyandırıp besliyorum
Ah benim küçük prensesim ya, bol bol emzir halsizlikten zor kalkıyodur yavrum tabi ama öyle öyle atacak kuzucuk. Bi an önce toparlanır meleğin inşallah🙏🏻🌸

Kızlar dün grip oldum bugün boğazlarım yanıyor öksürük başladı ara ara tıkıyor nefes almam zorlaşıyor ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı doktora gitmedim henüz gitsem paroldan başka şey vermiyor diye

Back
X