- 18 Şubat 2025
- 833
- 1.055
- 28
Hayat süprizlerle dolu kuşumm, 3 Kasım diyorum şartladım kendimi ama her an herşey olabilir sonuçta bi anda da gelebilir bi bakmışsın. Öyle veya böyle ne şekilde olursa olsun sağlıkla kavuşalım minişlerimizeBeni strese sokan da beklemediğim yerden gelmesiydiBir de kendimi kasıma çok adapte etmişim Ekim morallerimi bozdu oğlak burcu olmanın dezavantajı
Gün bilmeyince insana hiç olmayacakmış gibi geliyo halbuki çoğumuz bir iki haftaya doğurcazYa çok haklısın bende gününü bilsem paniklerim, şuan belirsizliğin rahatlığını yaşıyorum
Kafasını sokmuştur iyice yaramaz ondan ağrıyordur, bu ara bende de çok oluyor.Kızlar bugün cam sildim oturdum kalktım sürekli bacağımı kaldıramıyorum şimdi çatım aşırı ağrıyor yattığım yerde kaldım. Doğuruyor muyum kaslarımı mı incittim ne oldu anlamadım gayet iyiydim ağrı kesici geçirir mi içsem mi bilemedim
pazartesiden önce doğurmasam bari jdjdKafasını sokmuştur iyice yaramaz ondan ağrıyordur, bu ara bende de çok oluyor.
Deme öyle şeyler zaten hala şoktayım Pazartesi doğurcaz Allahın izniylepazartesiden önce doğurmasam bari jdjd
Gece 5 de belime ağrı girmesi ile uyandım büyük tuvaletin olur da yapamazsın, reglin ilk günü gibi bi sancı yayıldı karnıma 10 dk içerisinde rahatladım bir saat sonra tekrar etti yine geçti. Şu an ise inanılmaz bacak aram ağrıyor özellikle yürüdükçe şu ana kadar da bel ağrısı hiç yaşamamıştım hamileliğimde korkuttu beni açıkçası gece ki ağrı, acaba sancı mı yaşadım böyle olabilir miBel ağrısı doğumdan 1 hafta önce bende de başlamıştı. Fakat hamilelikte herkesin beli ağrıyor diye pek önemsememiştim. Meğerse sancıymış. Bilememişim. Açıklığın yoksa sancıları ilaçlarla durdururlar diye düşünüyorum. Stres yapma canım. Rabbim zorunu kolaylaştırsın
İnşallah şu an ciddi tırsıyorum kızımda doğurmak için yapmadığım kalmadı bunda bi cam sildim diye kanala girdiyse yazıklar olsun djfjjDeme öyle şeyler zaten hala şoktayım Pazartesi doğurcaz Allahın izniyle
Genelde 12.haftadan sonra birsey demiyorlar canim, riskli donem o zamanlarmisKız saç boyatanınız varmıı ben bugün doktorumdan anca izin alabildim 9 ay sonra, kızıma güzel gözükeyim doğumdakendi saçım açık küllü kumral üstüne sarı paket attırıcam dibine değdirmeden açıcaz. Uçları zaten sarı ama fecii dibim geldi hep toplayarak geziyorum, artık boyatabilirsin dedi doktorum maske falan takcam yarın gitcem kuaföre ama yapan veya doktoru izin vermeyen varmı yine de bi görüş alayım sizden de
Ay bende aşırı bacak ağrısı yaşıyorum şu an tam kasığım ağrıyor yürüyemiyorumGece 5 de belime ağrı girmesi ile uyandım büyük tuvaletin olur da yapamazsın, reglin ilk günü gibi bi sancı yayıldı karnıma 10 dk içerisinde rahatladım bir saat sonra tekrar etti yine geçti. Şu an ise inanılmaz bacak aram ağrıyor özellikle yürüdükçe şu ana kadar da bel ağrısı hiç yaşamamıştım hamileliğimde korkuttu beni açıkçası gece ki ağrı, acaba sancı mı yaşadım böyle olabilir mi
geçen perşembe geldi benden, kahve yoğun sümüksü bi yapıydı doktorum nişan dedi 1-2 gün devam etti benden gelmeye herkes de etmiyor orası ayrı. kanlı olması da şart değil bekleyince kahve de geliyorKızlar nişan her zaman kanlı mı olur ya bilen var mı
alt karnıma doğru bi ağrı giriyor yürüdükçe yataktan zor kalktım kasık gibi değil pek benim bilmiyorum bugün hayat kalitemi baya düşürdüAy bende aşırı bacak ağrısı yaşıyorum şu an tam kasığım ağrıyor yürüyemiyorum
Kız az kaldı doğuruyoz bırak camı neyin artık dhdjjd kalan kalsınn ben yatışa geçtim artık sadece oturduğum yerden emrediyorumİnşallah şu an ciddi tırsıyorum kızımda doğurmak için yapmadığım kalmadı bunda bi cam sildim diye kanala girdiyse yazıklar olsun djfjj
Kendimi iyi hissedip motive olmam lazım dedim hocaya o da tamam dedi maske takarak yaptırabilirsin diye, yine de dedim sorayım size de işimi sağlama alayım şurda çok az kaldıGenelde 12.haftadan sonra birsey demiyorlar canim, riskli donem o zamanlarmis
Canım bazen sarımsı jel gibi de oluyor diyorlarKızlar nişan her zaman kanlı mı olur ya bilen var mı
Genelde cam silen doğuruyor ama bilemedimKızlar bugün cam sildim oturdum kalktım sürekli bacağımı kaldıramıyorum şimdi çatım aşırı ağrıyor yattığım yerde kaldım. Doğuruyor muyum kaslarımı mı incittim ne oldu anlamadım gayet iyiydim ağrı kesici geçirir mi içsem mi bilemedim
Ay ben de hiç boyatmadımKız saç boyatanınız varmıı ben bugün doktorumdan anca izin alabildim 9 ay sonra, kızıma güzel gözükeyim doğumdakendi saçım açık küllü kumral üstüne sarı paket attırıcam dibine değdirmeden açıcaz. Uçları zaten sarı ama fecii dibim geldi hep toplayarak geziyorum, artık boyatabilirsin dedi doktorum maske falan takcam yarın gitcem kuaföre ama yapan veya doktoru izin vermeyen varmı yine de bi görüş alayım sizden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?