Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Gece 5 de belime ağrı girmesi ile uyandım büyük tuvaletin olur da yapamazsın, reglin ilk günü gibi bi sancı yayıldı karnıma 10 dk içerisinde rahatladım bir saat sonra tekrar etti yine geçti. Şu an ise inanılmaz bacak aram ağrıyor özellikle yürüdükçe şu ana kadar da bel ağrısı hiç yaşamamıştım hamileliğimde korkuttu beni açıkçası gece ki ağrı, acaba sancı mı yaşadım böyle olabilir mi
Canım benim yaşadığım şey çok normal bir bel ağrısıydı. Adet ağrısı gibi değildi, karnıma yayılmıyordu. O yüzden şüphelenmemiştim bu ağrılar herkeste oluyor diye. Ana her insanın vücudu farklı. Bunu 1 hafta sonrasında doğum yaparak tecrübe etmiş oldum.
Kızlar nişan her zaman kanlı mı olur ya bilen var mı 🫣
Doğumdan birkaç gün önce benim akıntımın şekli değişmişti. Rengi aynıydı (açık sarı) ama sümüksü kıvamda olmaya başlamıştı. Ben onun nişan olduğunu düşünüyorum.

Kızlar 39+0 bugün sabah suyum geldi. Hastaneye geldim yatışım yapıldı. Sancım çok az nst ye bağlandım bekliyorum.

Hayırlısıyla sağlık kavuşun inşallah 🙏🌸

Canım benim yaşadığım şey çok normal bir bel ağrısıydı. Adet ağrısı gibi değildi, karnıma yayılmıyordu. O yüzden şüphelenmemiştim bu ağrılar herkeste oluyor diye. Ana her insanın vücudu farklı. Bunu 1 hafta sonrasında doğum yaparak tecrübe etmiş oldum.

Doğumdan birkaç gün önce benim akıntımın şekli değişmişti. Rengi aynıydı (açık sarı) ama sümüksü kıvamda olmaya başlamıştı. Ben onun nişan olduğunu düşünüyorum.

Bende hasta oldum bugün antibiyotik kullanmaya başladım akıntımda değişik bugün 2 kere dediğiniz gibi geldi sarımsı yeşilimsi sümüksü bir şey antibiyotiğe bağlamıştım nişan olabilir mi acaba merak ettim şu an

Selamlar herkese güzel dilekleriniz duanız için teşekkür ederiz doğdu bebişim beslemeye çalışıyoruz sütüm geldi ama ne kadar yeterli bilmiyorum inşallah yetiyordur mama da veriyoruz tabi ufak şırıngayla sarılık olmasın diye uyardılar ben de iyiyim sızım vsr biraz ayaklandım çok şükür hepinizin bu duyguyy sağlıkla yaşamasını diliyorum aminnn🫶🏼🫶🏼

Selamlar herkese güzel dilekleriniz duanız için teşekkür ederiz doğdu bebişim beslemeye çalışıyoruz sütüm geldi ama ne kadar yeterli bilmiyorum inşallah yetiyordur mama da veriyoruz tabi ufak şırıngayla sarılık olmasın diye uyardılar ben de iyiyim sızım vsr biraz ayaklandım çok şükür hepinizin bu duyguyy sağlıkla yaşamasını diliyorum aminnn🫶🏼🫶🏼

Ayy ne güzel haber . Çok şükür canım benim🌸 hadi gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inş 🙏 grubumuzun bebişleri çoğalıyor 💕

Ay ben de hiç boyatmadım🫠 siyaha boyuyordum saçımı birkaç senedir ama 9 aya yakın boyamayınca kendi saçım geldi baya tabi kendi saç rengim daha açık kumral gibi bi baktım güzel oluyo açık bi renk olsun hazır uzun süre siyaha boyamamışken dedim. Ama işte hala yarıdan fazlası siyah ve açıcı kullanmadan açık bi renk elde edemem. Açıcı kullansam mı emin olamadım size kullanabilirsiniz dedi mi doktorunuz
Evet kullanabilirsin dedi bana bu son aşamada herhangi bir sıkıntı olmayacağını söyledi 6 güne doğuruyosun zaten diye, daha önce de ben boyamak istemiştim ama izin vermedi doğuma yakın bi kere boyat o seni idare eder dedi. Anca izin aldım işte🫠

Evet kullanabilirsin dedi bana bu son aşamada herhangi bir sıkıntı olmayacağını söyledi 6 güne doğuruyosun zaten diye, daha önce de ben boyamak istemiştim ama izin vermedi doğuma yakın bi kere boyat o seni idare eder dedi. Anca izin aldım işte🫠

Ay benim rapunzel gibi uzadı ve çok gürleşti. Saç dökülmem durdu falan ama boyatmam için önce kestirmem lazım. Onu da doğumdan sonra yapayım diyorum.

Ay benim rapunzel gibi uzadı ve çok gürleşti. Saç dökülmem durdu falan ama boyatmam için önce kestirmem lazım. Onu da doğumdan sonra yapayım diyorum.
Benim de uzayan saçım uzamadı kız tam tersi dökülüyo falan🤣🤣 kendimi acil iyi hissetmem lazım dedim moral motivasyon amaçlı agahs

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla evinize geçin inşallah.

Maşallah gözün aydın. Allah analı babalı uzun ömür versin 🧿

Hayırlısıyla sağlık kavuşun inşallah 🙏🌸

Bende hasta oldum bugün antibiyotik kullanmaya başladım akıntımda değişik bugün 2 kere dediğiniz gibi geldi sarımsı yeşilimsi sümüksü bir şey antibiyotiğe bağlamıştım nişan olabilir mi acaba merak ettim şu an
Yeşilimsi akıntının genelde enfeksiyondan dolayı olabileceğini duymuştum. Belki antibiyotik enfeksiyonu sökünce öyle akıntın oluyordur canım. Yine de içinde kuşku varsa ihmal etme tabii ki. Ben kendimi çok ihmal ettiğimi düşünüyorum bazı konularda.
Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻🧿

Yok kuzum niye yanlış anlayayım, tamamen şahsi🤣 ben vajinal muayenede bile çok kasılıyorum yapamıyolar yani, kan veririm bayılırım falan biraz psikolojik etkenlerden dolayı normal doğum istemedim. Keşke yapabilseydim ama maalesef🫠
Ayy hdi hayırlısı inşallah canımm sağlıkkıca gelsin sezeryan kaçta almış olucak bnmde sezeryan olma ihtimalim var daha belli değil

kızlar tek taraflı kasığım ağrıyor acayip. sanki burada daha önce kasık ağrıları nst de çıkmıyor demişti birileri. bu normal mi ne yapmalıyım gideyim mi hastaneye gitmeyim mi? karnım sert değil bebek hareket ediyor ama kasığa bıçak girip çıkıyor gibi oluyor
Bebek kanala girmeye çalışıyor olabilir veya girmiş olabilir bunlar hep kasık ağrısı yapıyor bildiğim kadarıyla benim de kasıklarım ağrıyor son zamanlarda ama içine sinmiyorsa bi doktoruna sor

Ayy hdi hayırlısı inşallah canımm sağlıkkıca gelsin sezeryan kaçta almış olucak bnmde sezeryan olma ihtimalim var daha belli değil
39. Haftamda alacak hayırlısıyla, hiç sancım vs olmadığı için bekleyebiliriz dedi doktorum o yüzden haftaya karar verdik bakalım daha erken gelmezse süpriz yapıp 39 da kavuşucaz😍

Back
X