Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar merhaba 🌿 ben de epeydir yazamıyorum ama devamlı takip ediyorum okuyorum. 37+5 3100 olmuş kilosu. Ben doğumu 2 saat uzaklıkta yapıcam. İki doktor takip ediyor hem burada hem doğum yapacağım yerde oraya da tanışmak için gitmiştik. Bu haftaki kontrolde karın çevresi baş çevresine göre büyük. Bu yüzden kesi atılması omuz takılmaması için manevralarla çıkartılması gerekiyor dedi. Doğumla ilgili hiç kaygım yoktu nasıl gelmek isterse diyordum en başından. Şimdi bi düşünce kapladı. Bir sorun olur mu? En garantisi ve sağlıklısı ne? Ay zormuş bu işler.

Kız saç boyatanınız varmıı ben bugün doktorumdan anca izin alabildim 9 ay sonra, kızıma güzel gözükeyim doğumda🤣🤣 kendi saçım açık küllü kumral üstüne sarı paket attırıcam dibine değdirmeden açıcaz. Uçları zaten sarı ama fecii dibim geldi hep toplayarak geziyorum, artık boyatabilirsin dedi doktorum maske falan takcam yarın gitcem kuaföre ama yapan veya doktoru izin vermeyen varmı yine de bi görüş alayım sizden de😅
Canım benim doktorum havalandırılmış ortamda , amonyaksız boya ile boyatabilirsin demişti, bütün yaz kuaförün önüne sandalye atıp takılmıştım 😂😂 havalar soğudu ama kapı önünde olacağım vallahi benim tüm saçlarım genetik beyaz, bir dip boyası gerekiyor, boyadım 2-3 ayda bir ☺️

Bebek kanala girmeye çalışıyor olabilir veya girmiş olabilir bunlar hep kasık ağrısı yapıyor bildiğim kadarıyla benim de kasıklarım ağrıyor son zamanlarda ama içine sinmiyorsa bi doktoruna sor
Bana bel ağrısı yaptı bebeğin kanala girişi baya

kızlar sezaryenin 9. Gününden yazıyorum doğru düzgün ağrım kalmadi sükür. Eğilip kalkınca falan bir sorun olmuyor. Hatta korse takmaya başladım göbeğimde az kaldı. Her şey gelip geçiyormuş ya cidden😅 doktorunuza estetik dikis atin demeyi de unutmayin. İzde kalmiyor doğru düzgün.

Canım benim doktorum havalandırılmış ortamda , amonyaksız boya ile boyatabilirsin demişti, bütün yaz kuaförün önüne sandalye atıp takılmıştım 😂😂 havalar soğudu ama kapı önünde olacağım vallahi benim tüm saçlarım genetik beyaz, bir dip boyası gerekiyor, boyadım 2-3 ayda bir ☺️
Ben şimdi açıcı kullanıcam ya o yüzden biraz tedirgin oldum canım, aslında dibe değmeyecek yani paket attırıcam dibe gelmeden kendi rengimin üstüne. Doktorum izin verince bi rahatladım ama yine de bi acaba diyo insan işte🫠🫠

kızlar ya ben çok halsizim kolumu zor kaldırıyorum herkes enerjik mi grupta benim gibi ali rıza bey tarzı takılan yok mu😁 bebeme nasıl bakıcam diye düşünüyorum bu enerjisizlikle

kuzum benim sıpa 2.5 tur kordonu dolamış boynuna. Kendi küçük marifetleri büyük. Doktor hareketlerini güzel takip et dedi. Tabi Buda bende ekstra stres yarattı. Uyku bile uyumak istemiyorum takip edeyim diye. Yani gebeliğimde hunileri takmama ramak kaldı. Çare doğurmak 😂😂 sende bir güzel anlattın bize hepimiz kasımı beklemeden doğuruyoruz bak🌸🥰
Canikom tam dün sana cevap yazarken deprem oldu, yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum vallahi. Kordon dolanması bildiğim kadarıyla cok sık olan bisey N naz-nazz ın bebişine de olmuştu.
Ama kasımı beklemeyip peşimden gelen herkes mutlu bak bebeleriyle kaynaşıp duruyolar 😂 senin de tarih belli olsun da bi rahatlayalım yahuuu tansiyondan çektin durdun ben bile stres oluyorum

kızlar sezaryenin 9. Gününden yazıyorum doğru düzgün ağrım kalmadi sükür. Eğilip kalkınca falan bir sorun olmuyor. Hatta korse takmaya başladım göbeğimde az kaldı. Her şey gelip geçiyormuş ya cidden😅 doktorunuza estetik dikis atin demeyi de unutmayin. İzde kalmiyor doğru düzgün.
Sana söylemiştimmm 😁 1 haftada normale dönüyor insan hemen hemen.
Korseyle ilgili doktorun bisey dedi mi ua ben sormayı unuttum, taksam mı takmasam mı kafam cok karıısk

Selamlar herkese güzel dilekleriniz duanız için teşekkür ederiz doğdu bebişim beslemeye çalışıyoruz sütüm geldi ama ne kadar yeterli bilmiyorum inşallah yetiyordur mama da veriyoruz tabi ufak şırıngayla sarılık olmasın diye uyardılar ben de iyiyim sızım vsr biraz ayaklandım çok şükür hepinizin bu duyguyy sağlıkla yaşamasını diliyorum aminnn🫶🏼🫶🏼
Canım tebrik ederimm keyifle büyüt bebeğini♥️🧿

Sana söylemiştimmm 😁 1 haftada normale dönüyor insan hemen hemen.
Korseyle ilgili doktorun bisey dedi mi ua ben sormayı unuttum, taksam mı takmasam mı kafam cok karıısk
Canım bn doğumdan sonra hazır edip alsammı diye doktoruma sormuştum oda taksanda olur takmasanda dedi 😀😀 çok önermiyorm ama takıcaksanda günde bi saatten fazla takma tarzı konuştuu neden anlamadım ama eskilerde bişeyler bağlarmış karın bölgesin korse şart değilmvnce sıkı tutack bişeyde bağlanabilir herakde atkı şal gibi

Kız az kaldı doğuruyoz bırak camı neyin artık dhdjjd kalan kalsınn ben yatışa geçtim artık sadece oturduğum yerden emrediyorum🤣🤣🤣

Kendimi iyi hissedip motive olmam lazım dedim hocaya o da tamam dedi maske takarak yaptırabilirsin diye, yine de dedim sorayım size de işimi sağlama alayım şurda çok az kaldı🫠🥹
Hahshs ya annemle kv geldi sağ olsun onlar hiç durmuyor bana da kızıyorlar sürekli ama bir temizlik yapma aşkım geldiki duramıyorum yerimde🤣🤣

Canım bn doğumdan sonra hazır edip alsammı diye doktoruma sormuştum oda taksanda olur takmasanda dedi 😀😀 çok önermiyorm ama takıcaksanda günde bi saatten fazla takma tarzı konuştuu neden anlamadım ama eskilerde bişeyler bağlarmış karın bölgesin korse şart değilmvnce sıkı tutack bişeyde bağlanabilir herakde atkı şal gibi
Ben bi kaç çeşit korse denemiştim ilk doğumda rahat edemeyince bebeğin müslin battaniyesiyle sıkıca sarmıştım. Onun etkisi var mıdır bilmem karnım çok çabuk toplandı ilk doğumda

Selamlar, yeni gelen bebekler sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.. sezeryan olanlara bir sorum var sonda takıldıktan sonra bende o bölgede ağrı ve hassasiyet oluştu, doktorum normal dedi ama ne zaman geçer acaba yaşayan var mı?

Kızlar biliyorsunuz annem geldi. Biz normalde çok anlaşamayız frekansımız hiç tutmuyor. Mesela şu günlerde kendi hamileliğindeki olumsuz koşullardan bahsediyor ve negatif enerji doluyorum. Babam vefat etti yakın zamanda (1.5 yıl önce). Vefatı sırasında da hastane günlerinde yine annemin idrak edemediği şeyler yüzünden kırılmış ve kırmıştık. Şimdi süreci yönetmeye çalışıyorum ama hamile olduğum için tansiyonum yükseliyor canım sıkılıyor ve şimdi yatağa geçtim ağlıyorum. Çabuk kırılan biri miyim bilmiyorum ama çok basit saygı sınırlarım var ve belli bir anlayış seviyesinin altındaki yorumlar da beni daraltıyor. Pişman oldum keşke çağırmasaydım -gerçi çağırmadım ama gerek yok da demedim. O zaman da gelmedi diye gariban hissederdim biliyorum. Ama iğneleyici laf uzmanı ve karamsar ve biraz da incelikten yoksun bir annem var. Ama seviyorum onu. Yani küslük de güdemiyorum, o da küs kalmaz bu huyunu seviyorum ama şimdi resmen sancım başladı. Hamileliğimin son günlerini böyle geçirmek istemezdim.

Kızlar biliyorsunuz annem geldi. Biz normalde çok anlaşamayız frekansımız hiç tutmuyor. Mesela şu günlerde kendi hamileliğindeki olumsuz koşullardan bahsediyor ve negatif enerji doluyorum. Babam vefat etti yakın zamanda (1.5 yıl önce). Vefatı sırasında da hastane günlerinde yine annemin idrak edemediği şeyler yüzünden kırılmış ve kırmıştık. Şimdi süreci yönetmeye çalışıyorum ama hamile olduğum için tansiyonum yükseliyor canım sıkılıyor ve şimdi yatağa geçtim ağlıyorum. Çabuk kırılan biri miyim bilmiyorum ama çok basit saygı sınırlarım var ve belli bir anlayış seviyesinin altındaki yorumlar da beni daraltıyor. Pişman oldum keşke çağırmasaydım -gerçi çağırmadım ama gerek yok da demedim. O zaman da gelmedi diye gariban hissederdim biliyorum. Ama iğneleyici laf uzmanı ve karamsar ve biraz da incelikten yoksun bir annem var. Ama seviyorum onu. Yani küslük de güdemiyorum, o da küs kalmaz bu huyunu seviyorum ama şimdi resmen sancım başladı. Hamileliğimin son günlerini böyle geçirmek istemezdim.
Bendeki sabır seviyesini şöyle tarif edeyim. Annem çatlağım olmadı diye sevinmez mesela. Hatta tuhaf yorumları olur çatlağın olsaydı karnın bu kadar sıkışmazdı diye. Kendisinin de çok olmuş. Başta da zaten kesin olur senin de falan demişti. Ya da eşim şimdi izin aldı doğuma kadar benimle ve temizlikten yemeğe kadar her şeyde yardımcı olur. Annem sanki bunu anormal karşılıyor gibi geliyor. O enerjiyi alıyorum. Bazen hayata karşı enerjim düşüyor veya biraz yetersiz hissediyorum sonra diyorum ki bu kadar negatif bir ortamda büyüyerek iyi bile başarmışım bende başarı ya da ilişki adına her ne varsa. Özür dilerim uzun uzun yazdım ama anlık olarak çok doldum ve kime anlatayım ki size anlatıyorum.

kuzum benim sıpa 2.5 tur kordonu dolamış boynuna. Kendi küçük marifetleri büyük. Doktor hareketlerini güzel takip et dedi. Tabi Buda bende ekstra stres yarattı. Uyku bile uyumak istemiyorum takip edeyim diye. Yani gebeliğimde hunileri takmama ramak kaldı. Çare doğurmak 😂😂 sende bir güzel anlattın bize hepimiz kasımı beklemeden doğuruyoruz bak🌸🥰
Kuzum geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedm bnde hastaneden çıktm benimki de kordonu almş boynuna zamanndan önce gelme diyordum kordon aşağı inmesini de engeller dedi. Pazartesi gel bakalm duruma göre salı günüde sezeryanla alırız dedi. Sana bu durumda normal doğum olmaz gibi birşey dedi mi

Back
X