Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım naptın gittin mi kontroleBen öğrenir öğrenmez söyledim canım ama pişman oldum bence kesinleşince kalp atışları filan duyulunca söylemek daha iyi olurduama herkesin kendi kararı tabi
Geldim canım keseyi gördük çok şükürCanım naptın gittin mi kontrole
Yaaa canım çok mutlu oldum gözün aydınGeldim canım keseyi gördük çok şükürhaftaya kalp atışı için çağırdı Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin Allah isteyen herkese de bu duyguları yaşatsın inşallah
![]()
Kan sulandırıcı mı canımKızlaaar merhaba tekrar değerim güzel artmış cuma görürüz dedi inşallahiğne verdi kullanan var mı başka
Yaa aynı gidiyoruz nerdeyse canımm Allah sağlıkla kucağımıza aldığımızı da göstersin yaaYaaa canım çok mutlu oldum gözün aydınBende kontrolden geldim yarım cm olmuş kesem iki hafta sonrada kalp atışını duyucaz
![]()
Evet amin canım inşallah gerçekten cok güzel duygularmısYaa aynı gidiyoruz nerdeyse canımm Allah sağlıkla kucağımıza aldığımızı da göstersin yaa![]()
Ne zaman ultrason icin kontrol e gidecek sinizEvet amin canım inşallah gerçekten cok güzel duygularmıs![]()
Progestan yazıyor öyle galiba bilmiyorum canımKan sulandırıcı mı canım
Ben de kullanıyorum ama bana hap olarak verdi canımProgestan yazıyor öyle galiba bilmiyorum canım
Bu ilacı ne için yazıyorlarBen de kullanıyorum ama bana hap olarak verdi canım
İlla hep aynı şey olucak diye bir şey yok canım pozitif düşünüp bol bol dua et bu sefer olsun inşallah sağlıklaaPerşembe gunude kan test yaptim 67.90 cikti umarım saglikli gebeliktir. Daha once 2 kimyasal 1bos gebelik geçirdim den korkuyorum
Benim daha önce kimyasal gebeliğim vardı önlem olarak başladıBu ilacı ne için yazıyorlar
Bugün gittim canım kese göründü iki hafta sonrada kalp atışı için gidicemNe zaman ultrason icin kontrol e gidecek siniz
İçini ferah tut 15 değerle öğrendim ve git gide arttı önemli olan iki günde iki katına çıkmasıPerşembe gunude kan test yaptim 67.90 cikti umarım saglikli gebeliktir. Daha once 2 kimyasal 1bos gebelik geçirdim den korkuyorum
Neden kullaniyorsunuzBen de kullanıyorum ama bana hap olarak verdi canım