• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bu arada kızlar annelerimizin doğum şekli zamanı vs gibi genetik etkiler olduğu söyleniyor siz teyit ettiniz mi? Mesela annem çatlamamış benim ben de çatlamadım. Bana doğum yaparken ne nişan ne su geldi hiçbir belirtim olmadı direkt sancı geldi öyle gittim hastaneye dedi. Acaba benimde mi öyle olacak diye düşündüm
Benim annem çatlamakta üst seviyede ama ben çatlamadım. Erken doğum ve düşükleri var bende olmadı. Ama ben ablamlarla özdeşim kuruyorum ikisi de rahat hamilelik geçirdi, süreçte ben de rahattım. Biri 40’ta doğurdu ilk bebeğini. Diğeri de son çocuğunu 10 gün geç. Bakalım benimki nasıl olacak

Suyu ve hareketleri iyiyse sorun yok canım. Bazılarının doğumu ani başlıyormuş zaten öncesinde sancı olup olmaması farketmiyormuş. Erken gelmesi de iyi değil o da ayrı bir stres. Bizimkiler sürpriz yapacak birden ben geliyorum diyecek. 😂
Benim randevu geçince seninkini bekliyorum artık😂 bakalım pztsi neler olacak😅

Benim doktor da bi şey yapmana gerek yok kendi zamanlaması var dedi ama gıcık etmeyecek şekilde. Neyse geçen bir doktor da diyordu ki işe yarayan üç yöntem var. Biri ilişki diğeri merdiven inip çıkmak. Sonuncusu meme ucu uyarımı ama onu tavsiye etmiyoruz çünkü rahimde kramplara sebep oluyor dedi aklınızda bulunsun. Bir de perine masajı da artık önerilmiyor ben günceli takip ediyorum dedi bu doktor ama bilemiyorum.
İlişkiyi kaçıncı haftadan sonra öneriyorlar acaba, benim doktoru bi görsen keşke, boğarsın yani🤣
Ben perine masajını da sordum 37den sonra başlamak istiyorsan başla ama ne gerek var dedi de, ben ayaklarımı bile göremiyorum valla oraya nasıl ulaşayım bilemedim. Kocama da yaptırmaya çekiniyorum açıkçası rahat edemem. Sen yapıyor musun? Niye önerilmiyor acaba

İlişkiyi kaçıncı haftadan sonra öneriyorlar acaba, benim doktoru bi görsen keşke, boğarsın yani🤣
Ben perine masajını da sordum 37den sonra başlamak istiyorsan başla ama ne gerek var dedi de, ben ayaklarımı bile göremiyorum valla oraya nasıl ulaşayım bilemedim. Kocama da yaptırmaya çekiniyorum açıkçası rahat edemem. Sen yapıyor musun? Niye önerilmiyor acaba
Ben kocama yaptırıyordum çekinemem ya valla o beni bu hallere sokarken çekindi mi😂 Ya şöyle o bölgede şişlik falan yapıyor diye artık önerilmiyor dediler (bir zoom bilgilendirmesinde oldu bu) ama ben forumlarda vs ben yaptım çok rahat doğurdum diyeni de çok gördüm okudum. Bende de hiç sıkıntı olmadı (belki yanlış yapmaktan kaynaklı muhtemel sorunlardan dolayı artık önerilmiyordur). O yüzden arada kaldım ama yine de bir mesai olduğu için bunu duyunca bıraktık biz de. Eşim yapıyordu ama bayıla bayıla da değil😂
Aslında esas Chatgpt’ye sorulacak soru bu ya.

Benim doktor 38 de önerdi korunmasız ilişki. Perine masajını ben bikaç gün uğraştım yaptım ama yok yapabilecek gibi değil iki büklüm oluyorsun. Senin gibi eşimden de isteyemedim utanırım. İstesem kesin yapar orası ayrı 🤣 İnşallah gerek yoktur gerçekten.

Benim doktor 38 de önerdi korunmasız ilişki. Perine masajını ben bikaç gün uğraştım yaptım ama yok yapabilecek gibi değil iki büklüm oluyorsun. Senin gibi eşimden de isteyemedim utanırım. İstesem kesin yapar orası ayrı 🤣 İnşallah gerek yoktur gerçekten.
Ben istesem iş farklı yerlere evrilir diye de korkuyorum 🤣🤣 38den sonra başlayayım korunmasız ilişkiye madem perine yapabileceğime dair umudum yok zaten

R rose-bahar Nurse9535 Nurse9535 kız geliyom gidiyom arada doğurdunuz mu diye bakıyom hala beklemede miyizz😁 her an gelme durumu olduğu için arada düşünüyonuz aklıma sizden daha çok heyecanlanıyorum shshd yerlerinde nasıl keyifliler demekkii mük ortam sağlamışsınızz gelesi gelmedi kuzuların🐣

Ben kocama yaptırıyordum çekinemem ya valla o beni bu hallere sokarken çekindi mi😂 Ya şöyle o bölgede şişlik falan yapıyor diye artık önerilmiyor dediler (bir zoom bilgilendirmesinde oldu bu) ama ben forumlarda vs ben yaptım çok rahat doğurdum diyeni de çok gördüm okudum. Bende de hiç sıkıntı olmadı (belki yanlış yapmaktan kaynaklı muhtemel sorunlardan dolayı artık önerilmiyordur). O yüzden arada kaldım ama yine de bir mesai olduğu için bunu duyunca bıraktık biz de. Eşim yapıyordu ama bayıla bayıla da değil😂
Aslında esas Chatgpt’ye sorulacak soru bu ya.
Sende şişlik oldu mu? Can acıtmıyor mu ya, bana öyle bir şeymiş gibi geliyor bide 🤣

Ben istesem iş farklı yerlere evrilir diye de korkuyorum 🤣🤣 38den sonra başlayayım korunmasız ilişkiye madem perine yapabileceğime dair umudum yok zaten
38 den sonra iş hep farklı yerlere evrilecek zaten şimdiden hazırla kendini 🤣 Rahim ağzını yumuşatıp açılmayı kolaylaştırıyormuş.

R rose-bahar Nurse9535 Nurse9535 kız geliyom gidiyom arada doğurdunuz mu diye bakıyom hala beklemede miyizz😁 her an gelme durumu olduğu için arada düşünüyonuz aklıma sizden daha çok heyecanlanıyorum shshd yerlerinde nasıl keyifliler demekkii mük ortam sağlamışsınızz gelesi gelmedi kuzuların🐣
Sende doğurdun öteki tarafa geçtin 🤣 Sancım yok diye diye nasıl nişanın geldi tam doğum yapacağın gün. Bizimkilerin yüklenmesi %99 da takılı kaldı tamamlanacak yakında inşallah😂

Ay hiç sorma, zor tahammül ediyorum. Nstde ebeye sordum kanala yönlendirme egzersizleri var doktorum gerek yok o girmek isterse girer dedi falan dedim kadın diyor ki neden öyle dedi ki bir sürü egzersiz var bebeği kanala sokmak için 😔 doktor diyor ki yan gel yat, olur da açıklığın iyi olur bebek kanala girmiş olursa normal doğum deneriz yoksa seni direkt sezaryene alırım ama hareket etmezsem de nasıl olsun bu dedikleri anlamadım ki aman. Bide diyo normal doğumu çok merak ediyorsun ama bebek çıkmazsa karnına bastırırlarsa 25 dikiş yaparlarsa görürüm bu sevdanı 🤣 anlattıkça sinir geliyor
Hiç sevmedim canım doktorunu ne tat kaçırıcı bir adam,dr seyfullahın karısında görmüştüm kanala girme hareketlerini demek ki var böyle bir şey,benimkine de böyle bir akıntı gelince yazdım siz gelin bir bakalım yazmış.Ben de siz hastane misiniz yazınca ben nasıl hep hastanede olabilirim yazmış.Sanki anormal bir şey sordum,siz gelin bir bakalım yazınca kendi bakacak sandım ne bileyim.Canım bir de onun yazışına takıldı,gitmeyeceğim hastaneye filan da.Kimi de burada nişan demiş kimi de akıntı demiş,kafam da karıştı çok tedirginim ama bekleyeceğim.

Hiç sevmedim canım doktorunu ne tat kaçırıcı bir adam,dr seyfullahın karısında görmüştüm kanala girme hareketlerini demek ki var böyle bir şey,benimkine de böyle bir akıntı gelince yazdım siz gelin bir bakalım yazmış.Ben de siz hastane misiniz yazınca ben nasıl hep hastanede olabilirim yazmış.Sanki anormal bir şey sordum,siz gelin bir bakalım yazınca kendi bakacak sandım ne bileyim.Canım bir de onun yazışına takıldı,gitmeyeceğim hastaneye filan da.Kimi de burada nişan demiş kimi de akıntı demiş,kafam da karıştı çok tedirginim ama bekleyeceğim.
Hep hastanede olacağınızı düşünsem hastanede misiniz diye sormam zaten, olmama ihtimaliniz var ki soruyorum deseydiniz. Bi de bunlar özel doktorları değil mi tonla para verip gidiliyor yazık yani

Annenizin gelme ihtimali falan var mı yanınıza bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye
İş yerinden izin almaya çalışıyor. Olursa gelecek inşallah.
Seninkinde de mi kan,kahverengilik,pembelik yoktu canım.Benim de yok.Ama benim idrarım da hafif bir yanma var
Yoktu canım. Sadece sümüksü sarı bir akıntı gibiydi. Ben akıntı sanmışım. Meğer nişanmış.
Yok canım üzmüyorsun valla onlara dert anlatamıyorsan burada dedikodularını yapıp rahatlamak da bir çözüm. Sonuçta stresini atman lazım. Allah izan anlayış versin diye dua edelim. Sen de en gamsız halini takın bol su iç inş sütün azalmaz. Kayınvaliden ne kadar kalacak yanınızda
Ne zaman isterse o zaman gidecek galiba canım. Eşime olan öfkem katlanarak artıyor.

Yoktu canım. Sadece sümüksü sarı bir akıntı gibiydi. Ben akıntı sanmışım. Meğer nişanmış.

Ne zaman isterse o zaman gidecek galiba canım. Eşime olan öfkem katlanarak artıyor.

Canım eğer sadece karışıyorsa ev işlerinde de destek olmuyorsa ben hallediyorum artık deyip gönderebilirsin misin acaba? Benim kaynanam ve kayınpederim yok. Çok erken vefat etmişler. Ama görümcem var yanımda annem olduğu halde hergün bizde. Ben tersliyorum mesela karıştığında. ama gitmiyorda öyle oturup izliyor beni. Zaten ğöğüslerim öyle tuhaf oldu ki hem şişti hem aşağı doğru sarktı iyice büyüdü karardı öyle utanıyorum ki. Ama özel falan kalmadı. Öyle karşıdmda oturuyor ve sürekli karışıyor. Bebeği yıkayalım deyip duruyor göbeği düşmeden yıkamayacağım dedim. Bebeği sarıyor battaniyeye: bende korkuyorum yüzü kapanır nefessiz kalır diye açma diyor mesela.e benim bebeğim.
Demem o ki başka arkadaşlarda yazdı. İnan şu lohusalıkta hepimiz birileriyle sınanıyoruz. Kimi kaynanası kimi eşi. Ama şunu düşün önemli olan sen ve oğlun. Bak ne günlerden geçtik artık çok şükür yanımızdalar. Gelenler elbet gidecek. Hiç sıkma canını lütfen

Aslında biraz delirsen hiç fena olmaz da inşallah gerek kalmadan annen gelir en kısa zamanda. Kahvaltı hazırladım falan demişsin yapma canım açlıktan ölecek değiller ya kayınvaliden girsin mutfağa. Sen sadece bebeğini düşün onunla vakit geçir kalan zamanında da dinlen uyu. Biraz vurdumduymaz olmaya çalış istediğini duy, istemediğini duymazdan gel.Sana evde yardım etmeyecekse ne anlamı var gelmesinin. Sonuçta sen bebeğinle bağ kurup iyice alışacaksın ve iyileşeceksin bunun için geldi kayınvaliden.

Sende doğurdun öteki tarafa geçtin 🤣 Sancım yok diye diye nasıl nişanın geldi tam doğum yapacağın gün. Bizimkilerin yüklenmesi %99 da takılı kaldı tamamlanacak yakında inşallah😂
Kız zaten onu bende anlamadım sabah sabah trolledi kızım beni onca zaman bekle bekle ne sancı gelsin ne bişey🤣
tamamlanır artık daha ne kaldıı belki dakikalar saatler var her an herşey olabilir🥳🥳 Size şuraya bi minik Aryakuş bırakıyorum canınız çeksin doğurun canımlarr🌸🐣

Eklentiler

• IMG_1346.webp
    IMG_1346.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 18
Benim doktorla bi akrabalığı olabilir mi acaba 🤣, tonla para veriyoruz insan gibi muamele görelim adam gibi ilgilenilsin diye. Ne verdiğimiz paranın karşılığını alabiliyoruz ne de insan gibi muamele görüyoruz valla. Fotoğrafını çektin mi bi chatgptye sor. Aynı haftalardayız benim de akıntım çok arttı ama bilemiyorum ya. Ağrın falan var mı, ne zaman randevun

Back
X