• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Acılı diyemem hafif bir rahatsızlık hissi oluyor, tabii herkesin acı eşiği farklıdır, ama kısa sürdüğü için rahat geçti. Gözünde büyüteceğin bir şey değil rahat ol😊
Ay teşekkür ederim böyle bunları büyütüp normal doğum nası yapcam diye düşünmeye başladım😂😂😂

Demirbaşlar hâlâ doğurmamış 🤣
Kızlar ya simlumina simlumina ile görüşen haber alabilen var mı? 2-3 gündür çok aklıma geliyor, iyi mi belki yeniden güzel haberler almıştır vs gibi düşünüp duruyorum
Canım merhaba, beni hatırlayıp sorma nezaketi gösterdiğin için teşekkür ederim çok🤍
Hayat kaldığı yerden devam ediyor malesef, düşe kalka devam iyisiyle kötüsüyle ☺️
Sana su gibi güzel bir doğum diliyorum, doğumun yaklaşmış masallah 🧿🙏🏼

Yürüyüş iyi geliyor. Her gün en az yarım saat mümkünse 1 saat yürümeye çalışıyorum.
Tuvaletini kullabilecegin mola duraklarini iyi ayarlaman lazım sadece :)

Valla vücudu dinleyip işaret izlemek günlük pratiğim oldu.

Ben yürüyüş konusunu en baştan beri düzenli yapamadım. Ev işiyle falan dengelemeye çalışıyorum ama yerini tutmaz tabi ki. Tebrik ederim sizi valla ne güzel 👏🏻👏🏻

Gecemiz gündüzümüz birbirine girdi herhalde son zamanlara yaklaşınca bölük bölçük uykular doğum sonrasına hazırlıyor resmen vücut bizi 🙈
Bi kaç gündür denge kaybım çok var elimden sürekli bişeyler düşürüyorum mutfakta özellikle sakarlık üst seviyeye çıktı.
Ben dün yağın içine pul biber attım mantı sosu gibi olsun diye. O ısınırken içeri gittim 10 dk oturdum. Mutfağa bir girdik eşimle dumanaltı. Yağ simsiyah olmuş 😱😱 gerçekten kafamız yerinde değil bence. Ayrıca bu sabah da rüyamda doğuma girdiğimi görürken uyandım. Doktorum ameliyathanede sigara içiyordu falan ahahah 😂😂 yarın kontrolde anlatayım da eğlensin adam bari

Back
X