Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradayız bekliyoruz@bobette canım sen ne yaptın en son nişan gibi kanaman vardı merak ediyorum senigrupta doğum yapmayan az kişi kaldık nerdesiniz bacılarım
![]()
Doktoruna danış canım ya da için rahat etsin istiyorsan acile git hiç bilmiyorum tansiyon durumlarını stres yapma ama o daha tetiklerKizlar bir kac saattir tansiyonum 130a 80 civari, normalde dusuk tansiyonluyumdur, limonlu su ictim henuz dusmedi, riskli mi benim icin bilen var mi ?
TEsekkur ederm canim, cevabin icin, bekliyorum suan bi sikintim yok, sadece halsizlik var bendeDoktoruna danış canım ya da için rahat etsin istiyorsan acile git hiç bilmiyorum tansiyon durumlarını stres yapma ama o daha tetikler
Kanepede de uzanıp koluna vs uzatabilirsin. Hiç olmadı oturduğun yerde veya yatağında yükseltiye uzat canım mutlaka işe yarıyor gerçektenSezeryanlı biraz zor yere yatıp kalkmak ama deneyeyim canım çok sağol
Canım doğum hikayenii yazmışmıydınn benmii unıttum veya kaçırdım ya sanki tüm detayları ile kendimi iyi hissedince yazıcam demiştinnKanepede de uzanıp koluna vs uzatabilirsin. Hiç olmadı oturduğun yerde veya yatağında yükseltiye uzat canım mutlaka işe yarıyor gerçekten
Aynı benim de bebeğim prematüre. Yoğun bakımda biberona alışmış. Unutturmak için bende şırnga ve parmakla besliyorum. Ama memeyi canı isterse alıyor. Açken direk süte ulaşmak istiyor uğraşmak istemiyorCanım ben de hâlâ sağıma devam ediyorum. Bebeğim prematüre olduğu için memeyi ver unutmasın ama 3-4 dakikadan fazla sürmesin dediler. O yüzden özel bir çabam yoktu. Şırınga, parmak yöntemiyle besliyoruz. Emzik de veriyorum. Çenesi baya güçlenmiş. Geçen eşim deneyelim, tutacak mı dedi. Baya tuttu, emdi. Ama ben ardından yine şırınga ile besledim mecburen.
Canım elinden geldiğince süt yapacak şeyler ye hoşav suyundan falan iç bol su tüket ve stres yapmaa uykunu düzenli uyumaya çalışşKızlar canım bazen hiç bir şey yemek istemiyor. Midem bulanıyor. Bebeğim için zorluyorum bazen. Suyumu içsem. Yemek yemediğim için sütüm azalır mı korkuyorum
Canım ben de aynı durumdayım maalesef. Kayınvalide stresinden iştahım azaldı. Bugün hastaneye gittim mide bulantısından dolayı. Süt sağıyorum diye bir tedavi uygulayamadılar. Döndüm öylece.Kızlar canım bazen hiç bir şey yemek istemiyor. Midem bulanıyor. Bebeğim için zorluyorum bazen. Suyumu içsem. Yemek yemediğim için sütüm azalır mı korkuyorum
Canım göğüslerin şiş ve ateş gibiyse mastit başlangıcı olabilir. Ben hastanedeyken baktılar ki el ile sağımla süt çıkmıyor, mastit olacağım. Hemen süt sağma makinesi getirmişlerdi. Rahatlamıştım biraz. Bol bol masaj yap göğüslerine. Belki faydası olur. Ben hastane tipi süt sağma makinesine alıştıktan sonra diğer pompalarla aynı oranda süte ulaşamadım maalesef. O yüzden hâlâ hastane tipi makine ile devam ediyorum.Kızlar bugün sezaryenden sonra 2. Gün. Bebeğim küvezde olduğu için evde sağım yapıyorum ama henüz çok süt gelmiyor. Eller serbest ile yaptığımda ziyan oluyor azıcık şey içinde toplanacak kadar çıkmıyor. Elimle yapıyorum 1.5 ml falan ağız sütü geliyor. Ama sanki şu an göğüslerim çok şiş. Acaba süt var da ben mi çıkaramıyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz
Yok canım ya beklemedeyim hala son haftamm sen ne durumdaydınn artık bana basacağım tuşları söyleyinY Yesilagacbambu doğurdun mu canım
Evet evet damla damla geldi ekleyeyim fotoğrafını.o kadar dolmuşum ki mastit olmak üzereydim oğlum da emmiyordu çünkü baktım böyle olmayacak hastaneye gidip sağım yaptırdım kuş gibi oldum. İlk sütü ev tipi makineler sanırım verimli sağamıyorlar.
Geçmiş olsun canım. İnşallah atlatırız bu süreci de . Bizi en çok etkileyen stres zaten direk mideye vuruyorCanım ben de aynı durumdayım maalesef. Kayınvalide stresinden iştahım azaldı. Bugün hastaneye gittim mide bulantısından dolayı. Süt sağıyorum diye bir tedavi uygulayamadılar. Döndüm öylece.
Canım aynı senin gibiydim hastanede makine getirdiler direkt bebeği küveze alınca. 2 3 saatte bir sağdık 20dk biri 20 dk birini. Damla damla derken 1 ml 2 ml o bile bizim için önemli dedi yoğun bakım hemşiresi şırıngayla çektik gelen o damlaları öyle öyle götürdük sonra sonra sütün gelecek merak etme sağımı hiç bırakma. Şırınga ile götürmeni tavsiye ederim. Makineden sonra arada biraz elle de sağdım kaç damla gelirse kardır diye ama eve gelince elektrikli sağma makinem var wee babynin onu kullanıyorum çıkartıyor sütü eller serbest ile de sağdım ama bozuldu benimki servise göndereceğimKızlar bugün sezaryenden sonra 2. Gün. Bebeğim küvezde olduğu için evde sağım yapıyorum ama henüz çok süt gelmiyor. Eller serbest ile yaptığımda ziyan oluyor azıcık şey içinde toplanacak kadar çıkmıyor. Elimle yapıyorum 1.5 ml falan ağız sütü geliyor. Ama sanki şu an göğüslerim çok şiş. Acaba süt var da ben mi çıkaramıyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz
Ben bu şekilde yaptım 26500 tl verdimKızlar yalnızca doğumu özelde yapan oldu mu aranızda ücretler nasıldı ama paket değil sadece doğum? Şu an zaten doğum zamanım geldi normalde şehir hastanesine gittim hep muayenelerden memnundum ama sanki biraz fikrim değişti geçen 2 gün hastanede kalınca. Acaba doğumu özelde mi yapsam diye düşünmeye başladım fikir alayım bi dedim