• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Arkadaşlar sağ göğsümde yanma var ağrı var sanırım mastit oluyorum ne yapmak lazım sağım yaptım az önce bi 10 dk şimdi çocuğu uyandırıp emzireceğim ama fena bir şey acil yardım lazım

Arkadaşlar sağ göğsümde yanma var ağrı var sanırım mastit oluyorum ne yapmak lazım sağım yaptım az önce bi 10 dk şimdi çocuğu uyandırıp emzireceğim ama fena bir şey acil yardım lazım
Benim de aynı şekilde sağ memede ağrı ve yanma var. Şu anlık ateşim falan yok. Hemen sağdım ama geçmiyor 2-3 gündür. Ne yapmamız lazım acaba

Benim de aynı şekilde sağ memede ağrı ve yanma var. Şu anlık ateşim falan yok. Hemen sağdım ama geçmiyor 2-3 gündür. Ne yapmamız lazım acaba
Ateşime bakamadım henüz 2 saat önce birden oldu bana sağdım emzirmeye uğraşıyorum

Eklentiler

• IMG_93AE4826-318E-4075-9FC6-5F891C1D4990.webp
    IMG_93AE4826-318E-4075-9FC6-5F891C1D4990.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 19
Yalnız değilsin arkadaşım 😂 bütün gün emzir gaz çıkar dik tut altını değiştir uyut dalmasını bekle on dk sonra geri uyansın aynı sıra ile tekrarla şeklinde akşam oluyor. Gece de iki saat uyursam baya mutlu oluyorum.
Ay evet bir aydır bu döngüdeyiz demek ki normaliz düzeleceğimize dair umutlarım yeşerdi şu an🤣

Kizlar şampuan ne kullanıyorsunuz mustela aldim ben ama sert bi kokusu var önerisi olan var mı

Ben sıcak suyla duş aldım sık sık sağdım ve sağdıktan sonra soğuk uyguladım o şekilde hızla geçti. Sağ olsun burdan kızlar söyledi soğuk uygulayınca geçti hemen bir de parol alabilirsin ateş ve ağrı için.

Bunu hiç görmedim açıkçası direkt hazır olanı bu galiba ama içerik aynıdır diye düşünüyorum toz olanla. Yurt dışında mısınız siz?
Bende toz olanından da var içerik aynı gibi duruyor
Evet yurt dışındayım
Her çeşit Mamadan aldım ama daha hiç vermedim 😂 yarın bi doktora danışayım da bakalım o ne diyecek kilo alımıyla alakalı.

Ben sıcak suyla duş aldım sık sık sağdım ve sağdıktan sonra soğuk uyguladım o şekilde hızla geçti. Sağ olsun burdan kızlar söyledi soğuk uygulayınca geçti hemen bir de parol alabilirsin ateş ve ağrı için.
Sıcak duş aldım canım şuan sağıyorum soğuktan uyguluyorum parol da içtim inşallah geçer çok fena bir şeymiş halim kalmadı yatıp uyumak istiyorum üşüme geliyor bebek durmuyor sağıp biberonla verdim zaten zar zor alıyordu bu göğsümü artık hiç almaz diye korkuyorum boşaltamadığı için mastit oldum zaten

Kızlar siz ev işlerine yetişebiliyor musunuz yoksa bir tek benim evim mi dağınık. Temizliğine yetişemiyorum. Bu instagramda yeni doğmuş bebeğiyle her işe yetişenler numara mı yapıyor ben mi tembelim
Ben dayanamadım birini çagircam bacim….

Merhabalar
Aralık annesiydim kızım kasımda doğmak istedi size de bir merhaba demek istedim☺️

Ben tüm bebek bakım ürünlerini pureseed kullanıyorum kokusuz çok memnunum☺️
Vücuduna da mı aynı şampuanı kullanıyorsunuz?

Yalnız değilsin arkadaşım 😂 bütün gün emzir gaz çıkar dik tut altını değiştir uyut dalmasını bekle on dk sonra geri uyansın aynı sıra ile tekrarla şeklinde akşam oluyor. Gece de iki saat uyursam baya mutlu oluyorum.
Benim bazen altını yeni değiştirdiğimi unutup tekrar değiştirmişliğim var 🙈 o kadar aynı döngü ki neyi ne zaman yaptığımı beynim kabul etmiyor 🥲

Back
X