- 11 Nisan 2024
- 879
- 745
- 23
Çilekcan ya senin bel ağrın nasıl ve nerede tarif eder misin? Benimki belimin tam göbek hizasında. Ben de doktorumu aradım gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum kardiyak bir ağrı ya da kas ağrısıdır acile git dedi. Ama sert hareket de yapmadım sırtımda da değil ta belimde. İnanmadım o yüzden doktora zaten çok tecrübeli gelmiyor banaYaaaa o kadar sevindim, her satırını o kadar mutlulukla okudum ki allah nazarlardan saklasın inşallahElleri kolları çok mu net görünüyordu yaaa bu zamana kadar bizler için bi ilk bu çok merak ediyorumm
Maşallah canım güzel haberlerKizlarim allahima sukurler olsun her sey cok cok yolunda. Minnosum hepimize el sallayip durdu inanamadik hepimiz salya sumuk agladik annem babam kocam benoyle olunca doktorun da gozler doldu. Annem basladi doktora emeginiz icin tesekkurler allah razi olsunlar kocaman olmus iki haftada inanamadim yahu bu ne hiz. Bir gun de onde gidiyormus kucugum 10+1 cikti bugun iki hafta sonra yine gidicem, aslinda ayda bir yeter ama sen duramiyorsun kendini strese sokuyorsun madem, gel dinle kalbini gor bebegini oh cekip git evine dedi
Ignem son alti gun sukur kesiyoruz folik asiti de hiraktirdi. Uc ayri vitamin aldik, biri omega multivit, biri demir biri de d3k2 damla. Boyu da 3.5 cm olmus sipaminallahim isteyen herkese dahaguzelini nasip etsin kendimi ilk kez anne gibi hissettim sanirim ya durup durup aglayasim geliyor doktorumu gorunce daha rahatladim guvenli ellerdeyim gibisinden. Fetal icin de istedigin zaman ver kanini on gune en gec cikar bizi ariyacaklar dedi. Iki girma onerdi biri genoks biri panaroma sanirim o amerikaya yolluyormus. Temel paket baktirmam yeterliymis, embriyo gebetikli oldugu icin hatta hic yapmasak da olur mu olur, ama imkan var bu kadar ugrastin bakalim icimiz ferah tamamlayalim sureci dedi, minicik de olsa sapma payi olabiliyor dedi. Haberler bu sekilde.
Bir de beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim buna da cok duygulandim bugun gercek arkadaslarim gibi seviyorum hepiniziallah razi olsun hepinizden
ay rahatladım biraz ödüm kopuyo değişik ağrılar olunca sağol canımO haftalarda benim de tam dediğin yerler ağrıdı gerildi şimdi 11 e doğru gidiyorum bel ağrım başladı
içim rahatladı yaa hep korku içindeyim nefes aldım şuantam olması gerektiği bi ağrı canikomdaha iyisi olamazdı rahat ol. rahimdeki ligament bağlarının olduğu yerler geriliyor büyümeye bağlı olarak, tam tarif ettiğin yerler. 9+4üm hafifledi ağrılar ama devam ediyor. hepte olacak
Hiç öyle tam hizza falan ölçüpte kendini dinleme canım. Bende de bel bu hafta fena, 9. Hafta kilidi açıldı herhaldeÇilekcan ya senin bel ağrın nasıl ve nerede tarif eder misin? Benimki belimin tam göbek hizasında. Ben de doktorumu aradım gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum kardiyak bir ağrı ya da kas ağrısıdır acile git dedi. Ama sert hareket de yapmadım sırtımda da değil ta belimde. İnanmadım o yüzden doktora zaten çok tecrübeli gelmiyor banaNapsam bilemedim.
Evet gerçekten doğru diyorsunuz Bu arada çok teşekkür ederim değerim için çok stresliydim doktorumla görüştüm Bir tane vitamin başlattı galiba bütün asitler ve vitaminler içerisinde var ona başlattı hemen günde bir tane içebilirsin dediBen de 4 gün kala kan vermiştim. 18 çıkmıştı. Bence değeriniz gayet güzel. Folik asit hemen başlayın ama keseyi görmeye çok erken gitmeyin bence. Malum bu ara doktorlar nedense erken haftalarda çok moral bozuyor. Tekrar hayırlı olsun
yok idare ediyorum zaten ara ara oluyo gün içinde ama değişik bi yerlerde diye korktumevet o bolgeler zaten agriyan endiselenme canim. cok can yakici dayanilmaz diyilse endise etme
Yok canım kalp atışına kadar aspirin kullandım sadece. Perinatolog vermedi bana kan sulandırıcıÇokkk sevindim ya senin adına hadi bakalım darısı hayırlısıyla başıma. Yeni 7 haftalık olduk biz de. Sen kan sulandırıcı kullanıyor muydun
Doktor bana direkt ne olur ne olmaz diye yazdı. Bi zararı olur mu acaba hiçbir test falan yapmadık bir düşük öyküm var diye kullan bir zararı yok dedi. Ben de bilemedim yani kullanıyorum ama korkuyorum da açıkçasıYok canım kalp atışına kadar aspirin kullandım sadece. Perinatolog vermedi bana kan sulandırıcı
Ya benim doktorumda kıza benziyor dedi ama daha 8+3 haftalık. Çok erken. Umutlanmak istemiyorum. Bizde o kadar çok kız istiyoruz ki. İnşallah bilmiştirMerhaba kızlar dr. Dan geldik . Çok şükür her şey yolundaymis cinsiyeti erkeğe benzetti ama kesin değil dedi ..
Valla çiçeğim benimki tam kuyruk sokumuna yakın yerde, kalçaya vuran bi ağrı. Tamamen hormonal olduğunu düşünüyorum çünkü doktor 9 hafta itibariyle bel ağrısı bekliyoruz dediÇilekcan ya senin bel ağrın nasıl ve nerede tarif eder misin? Benimki belimin tam göbek hizasında. Ben de doktorumu aradım gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum kardiyak bir ağrı ya da kas ağrısıdır acile git dedi. Ama sert hareket de yapmadım sırtımda da değil ta belimde. İnanmadım o yüzden doktora zaten çok tecrübeli gelmiyor banaNapsam bilemedim.
Maşallah minnoşa yaKizlarim allahima sukurler olsun her sey cok cok yolunda. Minnosum hepimize el sallayip durdu inanamadik hepimiz salya sumuk agladik annem babam kocam benoyle olunca doktorun da gozler doldu. Annem basladi doktora emeginiz icin tesekkurler allah razi olsunlar kocaman olmus iki haftada inanamadim yahu bu ne hiz. Bir gun de onde gidiyormus kucugum 10+1 cikti bugun iki hafta sonra yine gidicem, aslinda ayda bir yeter ama sen duramiyorsun kendini strese sokuyorsun madem, gel dinle kalbini gor bebegini oh cekip git evine dedi
Ignem son alti gun sukur kesiyoruz folik asiti de hiraktirdi. Uc ayri vitamin aldik, biri omega multivit, biri demir biri de d3k2 damla. Boyu da 3.5 cm olmus sipaminallahim isteyen herkese dahaguzelini nasip etsin kendimi ilk kez anne gibi hissettim sanirim ya durup durup aglayasim geliyor doktorumu gorunce daha rahatladim guvenli ellerdeyim gibisinden. Fetal icin de istedigin zaman ver kanini on gune en gec cikar bizi ariyacaklar dedi. Iki girma onerdi biri genoks biri panaroma sanirim o amerikaya yolluyormus. Temel paket baktirmam yeterliymis, embriyo gebetikli oldugu icin hatta hic yapmasak da olur mu olur, ama imkan var bu kadar ugrastin bakalim icimiz ferah tamamlayalim sureci dedi, minicik de olsa sapma payi olabiliyor dedi. Haberler bu sekilde.
Bir de beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim buna da cok duygulandim bugun gercek arkadaslarim gibi seviyorum hepiniziallah razi olsun hepinizden
Ay doktora o kadar öylesine sordum ki sormaz olaydımHiç öyle tam hizza falan ölçüpte kendini dinleme canım. Bende de bel bu hafta fena, 9. Hafta kilidi açıldı herhaldeama hiç telaşım yok, bel de en az kusmak kadar standart bir belirti sayılır artık.
Bende sormadım. Ama biz gebeligi öğrendiğimizde beri korkudan hiç bunu düşünmedik bile. Bu böyle nereye kadar gider bilmiyorumKızlar doktora sormayı unuttum ama bir şey merak ediyorum ilk trimesterda cinsellikle alakalı bir kısıtlama oluyor mu normalde
Kızlar doktora sormayı unuttum ama bir şey merak ediyorum ilk trimesterda cinsellikle alakalı bir kısıtlama oluyor mu normalde
Cnm kişiden kişiye değişiyor drların yorumları ama sana yasaklamadıysa sıkıntı olmayabilir. Yoksa söylemesi lazım.Kızlar doktora sormayı unuttum ama bir şey merak ediyorum ilk trimesterda cinsellikle alakalı bir kısıtlama oluyor mu normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?