Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaaaa o kadar sevindim, her satırını o kadar mutlulukla okudum ki allah nazarlardan saklasın inşallah Elleri kolları çok mu net görünüyordu yaaa bu zamana kadar bizler için bi ilk bu çok merak ediyorumm
Çilekcan ya senin bel ağrın nasıl ve nerede tarif eder misin? Benimki belimin tam göbek hizasında. Ben de doktorumu aradım gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum kardiyak bir ağrı ya da kas ağrısıdır acile git dedi. Ama sert hareket de yapmadım sırtımda da değil ta belimde. İnanmadım o yüzden doktora zaten çok tecrübeli gelmiyor bana Napsam bilemedim.

Kaçıncı çocuk: 1
Sat : 22.02.2025
Kese: 26.03.2025 (4+4)
Kalp atışı: 08.04.2025 (6+4)
Tahmini cinsiyet: kız

Puxhu bende dahil olmak isterim listeye

Maşallah canım güzel haberler bana da Dr’um panaroma tavsiye etti, orayla anlaşacagım sanırım, temel değilde ortadaki plus paket en iyisi dedi. Karar vermeden incele sende biraz istersen. 3. En full pakete hiç yönelme gereksiz dedi. 530 Dolar fiyat verdiler.

içim rahatladı yaa hep korku içindeyim nefes aldım şuan

Hiç öyle tam hizza falan ölçüpte kendini dinleme canım. Bende de bel bu hafta fena, 9. Hafta kilidi açıldı herhalde ama hiç telaşım yok, bel de en az kusmak kadar standart bir belirti sayılır artık.

Evet gerçekten doğru diyorsunuz Bu arada çok teşekkür ederim değerim için çok stresliydim doktorumla görüştüm Bir tane vitamin başlattı galiba bütün asitler ve vitaminler içerisinde var ona başlattı hemen günde bir tane içebilirsin dedi

Çokkk sevindim ya senin adına hadi bakalım darısı hayırlısıyla başıma. Yeni 7 haftalık olduk biz de. Sen kan sulandırıcı kullanıyor muydun
Yok canım kalp atışına kadar aspirin kullandım sadece. Perinatolog vermedi bana kan sulandırıcı

Bende kontrole gittim. Sata göre 8+0 usg de 8+3 görünüyoruz. Birkaç günde bile çok fark oluyor. Büyümüş epey. Detaylı muayene oldum. Sol böbreĝimde taş ve kum var. Şuan kum döküyorum. Dalakta büyüme var. Bunu takip edeceğiz dedi. Birde benim küçük tansiyonum ara ara yükseliyor. O sebeple diastolik hipertansiyon teşhisi tanısı yapılması için kardiyologa yönlendirdi. Ona bir ara giderim. Bebeğim 2 cm olmuş. Kalbi de 170 atıyor. Kalp atışından cinsiyet tahmin edenler ne der buna?? Ne olacak yani

Yok canım kalp atışına kadar aspirin kullandım sadece. Perinatolog vermedi bana kan sulandırıcı
Doktor bana direkt ne olur ne olmaz diye yazdı. Bi zararı olur mu acaba hiçbir test falan yapmadık bir düşük öyküm var diye kullan bir zararı yok dedi. Ben de bilemedim yani kullanıyorum ama korkuyorum da açıkçası

Merhaba kızlar dr. Dan geldik . Çok şükür her şey yolundaymis cinsiyeti erkeğe benzetti ama kesin değil dedi ..
Ya benim doktorumda kıza benziyor dedi ama daha 8+3 haftalık. Çok erken. Umutlanmak istemiyorum. Bizde o kadar çok kız istiyoruz ki. İnşallah bilmiştir

Valla çiçeğim benimki tam kuyruk sokumuna yakın yerde, kalçaya vuran bi ağrı. Tamamen hormonal olduğunu düşünüyorum çünkü doktor 9 hafta itibariyle bel ağrısı bekliyoruz dedi

Kızlar doktora sormayı unuttum ama bir şey merak ediyorum ilk trimesterda cinsellikle alakalı bir kısıtlama oluyor mu normalde

Maşallah minnoşa ya

Hiç öyle tam hizza falan ölçüpte kendini dinleme canım. Bende de bel bu hafta fena, 9. Hafta kilidi açıldı herhalde ama hiç telaşım yok, bel de en az kusmak kadar standart bir belirti sayılır artık.
Ay doktora o kadar öylesine sordum ki sormaz olaydım Rahat battı sanırım. Ama ölçmüş oldum bak kadını burada çok var dokuzda ağrısı olan, kadın bana gebelikle ilgili değil dedi. Neyse erken konuşmayayım bakalım biraz zaman geçsin öyle atıp tutayım

Kızlar doktora sormayı unuttum ama bir şey merak ediyorum ilk trimesterda cinsellikle alakalı bir kısıtlama oluyor mu normalde
Bende sormadım. Ama biz gebeligi öğrendiğimizde beri korkudan hiç bunu düşünmedik bile. Bu böyle nereye kadar gider bilmiyorum

Ben dün kontrole gittiğimde 8-10 haftalara kadar bekleyin dedi. Birde forumda cinsellik yaşayıp lekelenme olan gördüğüm için bence riske atmaya hiç gerek yok

Cnm kişiden kişiye değişiyor drların yorumları ama sana yasaklamadıysa sıkıntı olmayabilir. Yoksa söylemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…