Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Gözünaydin canim
Bi ultrason fotosu gelir mi bakalim
Erkeğe mi benziyor kıza mı

Ayy sağlıkla gelsinnn bu haftada kızımda doktorumuz %80 kız demişti diğer kontrolde de doğrulamıştı yani kesin olabilirrr

Herkese merhaba,
Gebelik sürecinde grip olan oldu mu acaba aramızda ?
Yaklaşık 5 gündür burnum akıyor, boğazım ağrıyordu ama geçti sayılır. Ateşim yok. Grip olup olmadığını bile anlayamadım. Bu tarz bir şey yaşayıp doktoruna danışan oldu mu?
Bebeğime zarar verir mi diye endişeleniyorum ama her endişemi de doktoruma yazmak istemiyorum:)

Ayyy harika bak iste boyle efektif cozumlerin hastasiyim
Link bulursam atayım bebsmm valla cok rahatladm ben onunla ayakları var demirden baya büyük kerem 1 yaşını geçmişti jala kullanmıstm. Şimdi yazın yine bahçeye cıkarcam içinde yatar efil efil

Kızlar nasılsınız bugün 9+3 deyim.dünden beri kahverengi bir akıntım var ,sanki normal akıntıma açık kahve tozlar bulaşmış gibi bi tuhaf .bugün endişe ettiğim için doktora gittim .bebek çok iyi çok şükür kanama alanı da yok hatta bebek zıplıyordu içerde çok komiktiama sebebini anlayamadım başına gelen var mı geçen cuma ilişkiye girmiştim acaba orda mı rahim ağzında hasar oldu dyorum

Bebek ihtiyacı bi gelin çeyizi kadar oluyor neredeyse
Ay kesinlikle ya. İnsan da o kadar ozeniyor ki hele ilk olunca boyle herseye ekstra atlamak istiyorum bir yandan da ev bakiyoruz mesela en gec yaz sonuna kadar da arayista olucaz, daha ferah bebegi buyutmeye uygun bir ev bulabilirsek diye tum oncelikler maddi manevi degisti, bir sey begeniyorum aman diyorum kendime almam ona alirim napiyim

W
Bunları neden istedi acaba hiç böyle bir kan değerine bakmadı bende.Acaba neye göre bakıyorlar .Sadece kan değerlerime ve tiroidime bakıldı
Bu testlerine bakılmamış dedi. Baktırdı. Ben de sormadım açıkçası. Riskli gebelik sürecindeyim. Belki ondan olabilir.

Gozun aydin canim doktor kiz gibi duruyor dediyse yanilmaz bence, kizdir o neredeyse 12 haftalik olmussunuz bence baya bellidir artik

Bir haftadir gribim bende yeni yeni atlatiyorum, ihlamurla gecirdim cok sukur insallah bir sey olmaz canim yaa, hapsirma isi cok zor bazen kasiklarimi agritiyor

W

Bu testlerine bakılmamış dedi. Baktırdı. Ben de sormadım açıkçası. Riskli gebelik sürecindeyim. Belki ondan olabilir.

W

Doktorlara da çok güvenmediğim için kafam karışıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…