Gözünaydin canimKızlar ben geldimmaşallah bebiş büyümüş gerçekten gördük kolları bacakları vs hareketliydi çok şükür. 11+4 çıktı gelişimi. Bikaç gün önden gitmesi normal dedi doktor. Şimdilik erken ama kız gibi duruyor dedi kızlar kesin midir acaba yaa bu tarihlerde fetal DNA testi halkında konuştuk önerileri oldu oralara yaptıracağım anlaşıp inşallah bugün yarın
Ayy sağlıkla gelsinnnKızlar ben geldimmaşallah bebiş büyümüş gerçekten gördük kolları bacakları vs hareketliydi çok şükür. 11+4 çıktı gelişimi. Bikaç gün önden gitmesi normal dedi doktor. Şimdilik erken ama kız gibi duruyor dedi kızlar kesin midir acaba yaa bu tarihlerde fetal DNA testi halkında konuştuk önerileri oldu oralara yaptıracağım anlaşıp inşallah bugün yarın
Hadi ya iyice heveslendim şimdi. Bir oğlum var bir de kızım olsa hiç fena olmazAyy sağlıkla gelsinnnbu haftada kızımda doktorumuz %80 kız demişti diğer kontrolde de doğrulamıştı yani kesin olabilirrr
Link bulursam atayım bebsmm valla cok rahatladm ben onunlaAyyy harika bak iste boyle efektif cozumlerin hastasiyim
teşekkür ederimGözünaydin canim
Bi ultrason fotosu gelir mi bakalim
Erkeğe mi benziyor kıza mı
Bebek ihtiyacı bi gelin çeyizi kadar oluyor neredeyseAyyy aklimda olsun vallahi ama ona gelene kadar herseyi o kadar eksik ki
Ben dağıtmadm. Asla yapmam 2. Diyodm ama yine içim yapcağınu biliyodu herhalde sakladm shsjdjd hepsini kullancam herşeyi var bi tek kız olrsa ciciler alirimEğer kız olursa ben hepsini baştan alirim
Galiba zaten çoğunu da dağıttım
Ay kesinlikle ya. İnsan da o kadar ozeniyor ki hele ilk olunca boyle herseye ekstra atlamak istiyorumBebek ihtiyacı bi gelin çeyizi kadar oluyor neredeyse
Ay hadi inşallahBen de daha önce o firmada yaptırmıştım canım 1hafta sonra gelir sonuç
Bu testlerine bakılmamış dedi. Baktırdı. Ben de sormadım açıkçası. Riskli gebelik sürecindeyim. Belki ondan olabilir.Bunları neden istedi acaba hiç böyle bir kan değerine bakmadı bende.Acaba neye göre bakıyorlar .Sadece kan değerlerime ve tiroidime bakıldı
Gozun aydin canimKızlar ben geldimmaşallah bebiş büyümüş gerçekten gördük kolları bacakları vs hareketliydi çok şükür. 11+4 çıktı gelişimi. Bikaç gün önden gitmesi normal dedi doktor. Şimdilik erken ama kız gibi duruyor dedi kızlar kesin midir acaba yaa bu tarihlerde fetal DNA testi halkında konuştuk önerileri oldu oralara yaptıracağım anlaşıp inşallah bugün yarın
TeşekkürlerGozun aydin canimdoktor kiz gibi duruyor dediyse yanilmaz bence, kizdir o neredeyse 12 haftalik olmussunuz bence baya bellidir artik
Bir haftadir gribim bende yeni yeni atlatiyorum, ihlamurla gecirdim cok sukur insallah bir sey olmaz canim yaa, hapsirma isi cok zor bazen kasiklarimi agritiyorHerkese merhaba,
Gebelik sürecinde grip olan oldu mu acaba aramızda ?
Yaklaşık 5 gündür burnum akıyor, boğazım ağrıyordu ama geçti sayılır. Ateşim yok. Grip olup olmadığını bile anlayamadım. Bu tarz bir şey yaşayıp doktoruna danışan oldu mu?
Bebeğime zarar verir mi diye endişeleniyorum ama her endişemi de doktoruma yazmak istemiyorum:)
W
Bu testlerine bakılmamış dedi. Baktırdı. Ben de sormadım açıkçası. Riskli gebelik sürecindeyim. Belki ondan olabilir.
Doktorlara da çok güvenmediğim için kafam karışıyor hepW
Bu testlerine bakılmamış dedi. Baktırdı. Ben de sormadım açıkçası. Riskli gebelik sürecindeyim. Belki ondan olabilir.
Evet ben de hapşırırken istemsiz kasıklarımı tutuyorum..Bir haftadir gribim bende yeni yeni atlatiyorum, ihlamurla gecirdim cok sukur insallah bir sey olmaz canim yaa, hapsirma isi cok zor bazen kasiklarimi agritiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?