- 17 Şubat 2025
- 766
- 528
- 18
- 27
Ben de aynı durumdayım maalesef. Doktor ilaç yazdı ama dün kullanmayı unutmuşum. Bugün başlayacağım inşallah.Kizlar mide bulantilariniz başladı mı? Bulantilardan kaçmak için sürekli uyuyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım maalesef. Doktor ilaç yazdı ama dün kullanmayı unutmuşum. Bugün başlayacağım inşallah.Kizlar mide bulantilariniz başladı mı? Bulantilardan kaçmak için sürekli uyuyorum.![]()
Kaderdasimmmm hosgeldin aramiza benimde iki oğlum var üçüncüye gönül kız olsun ister ama sağlıklısı tabi ki bakalım benim şuana kadar canim tatlı tuzlu çekmedi tek bir meyve aşerdim oda eksi değildi yani o değişiyor bence ilk oğlumda çok eksi yedim ama malum erkektiBugün keşfettim burayı sanırım bende Kasım'da doğum yapacağım cinsiyetimiz belli değil ama iki oğlum var kız çok istiyorum tabi sağlıkla gelsin baktım herkes kız bekliyor bir umitlendim . Ve çok ekşi istiyor canım merak ediyorum kız bebeği olanlar ne yiyorsunuz
Yaaaa bebisim hayırlı güzel haberlerle gel insallah özelden bi fotiii atarsın artıkGünaydınn bugün bizim kontrolümüz var![]()
Bende istiyorum kuzum çok uzadı saçlarım uçları da sarı olduğu için çok kötü duruyor maalesefSaçlarımı kestiricem ben ya baş edemiyorum artık
Valla ahretliğin biraz panikBenim ahretliğim nerde abajjaa P poncikobella
Valla kuzum kütahyadaki depremleri de hissediyoruz biz İstanbulu da sürekli sallanıyoruz yani ama iyi olmuş gitmen korkmaktan iyidir bende hala geceleri tedirgin uyuyorumValla ahretliğin biraz panikdün çok artçı oldu çok gerildim kaskatı oldum artık mecidiyeköyde kuzenim var ona geldik dün akşam bu hafta burda kalıcaz burda hissedilmiyor psikolojim bozuldu artık çok korkuyorum
sen nasılsın konuşamadık hiç iyimisin
Yamacıma gel yamacımaKızlar çıktım ben kontrolden 13 buçuk haftalık dedi akvaryumdaki bi balık gibi hiç durmuyor bu bebe dedigenel durumu gayet iyi sıkıntı yok dedi.
En şok olacağımız bi durum daha oldu erkek olabilir dedi ajaja çıkıntı vardı bende görmüştüm tekrar gösterdi penise benziyor ama bu hafta tam kritik o yüzden yine kesin bişey diyemem erkeğe dönerse şaşırmayın sadece dedi4 hafta sonra çağırdı ama benim 6 mayısta diğer doktora kontrolüm var artık o zaman cinsiyet net belli olur durumlar böyle yani bizde
Kuzum ne güzel gördün bebeğini Ohh mis gibi akrobatik hareketler yapıyor içerde deseneKızlar çıktım ben kontrolden 13 buçuk haftalık dedi akvaryumdaki bi balık gibi hiç durmuyor bu bebe dedigenel durumu gayet iyi sıkıntı yok dedi.
En şok olacağımız bi durum daha oldu erkek olabilir dedi ajaja çıkıntı vardı bende görmüştüm tekrar gösterdi penise benziyor ama bu hafta tam kritik o yüzden yine kesin bişey diyemem erkeğe dönerse şaşırmayın sadece dedi4 hafta sonra çağırdı ama benim 6 mayısta diğer doktora kontrolüm var artık o zaman cinsiyet net belli olur durumlar böyle yani bizde
Yamacıma gel yamacımadur bakalim belki cok hareketli olmasi kafa karistirmistir
Yamacıma gel yamacımadur bakalim belki cok hareketli olmasi kafa karistirmistir
Valla öyle yapacak gibi bakalım 6 mayısta netleşir artık ajajs hislerimde genelde yanılmazdım ama bilemiyorum tabiKuzum ne güzel gördün bebeğini Ohh mis gibi akrobatik hareketler yapıyor içerde desenesenin bebek sağ gösterip sol vurdu desene
bakalım cinsiyet ne çıkacak
Ayyy bende su an kayinvalideme buyukcekmeceye gidiyorum iyi miValla ahretliğin biraz panikdün çok artçı oldu çok gerildim kaskatı oldum artık mecidiyeköyde kuzenim var ona geldik dün akşam bu hafta burda kalıcaz burda hissedilmiyor psikolojim bozuldu artık çok korkuyorum
sen nasılsın konuşamadık hiç iyimisin
İyiyim askm doktor ilaç vermediya. Bende dün az su içmişim uykudan ağrıyla kusmayla uyandım sabaha kadar cebelleştim. Sağ boşluğuma bıcak batması gibi.C cilekcanavari kusum noldu iyi misin kacirdim sanirim
Hissedersin canım orda artçıları maalesef şuan olanlar genelde Büyükçekmece’de oluyor ama müstakilse korkma tabi en kötü bahçeye çıkarsın yani . Bir bitse de rahatlasak kendimi sıkmaktan mahvoldum dün çok şükür rahat bir uyku uyudumAyyy bende su an kayinvalideme buyukcekmeceye gidiyorum iyi misinirimden guluyorum artik o kadar hissediyorlar ki her depremi ev mustakil be yeni allahtan tek guvencem o su an
umarim yarin aksam evime donene kadar olmaz diye dua ediyorum icimden. Onceden yapmistik plan, baska misafirler filan da gelecek yarin o yuzden iptal edemedik. Hayirlisi artik..
İyi yapmissin canim o hisler bizimkileri bile hasta etti gunlerdir, hamilesinbir de yani ki senin istirahatin yenibitiyor daha ani hareketler vs allah korusun
Bugun cok icmeye calis madem hay allah yaİyiyim askm doktor ilaç vermediya. Bende dün az su içmişim uykudan ağrıyla kusmayla uyandım sabaha kadar cebelleştim. Sağ boşluğuma bıcak batması gibi.
Simdi iyiyim ama hazırlanıyorum döt gezdirmeye cıkcaz dkdjkdd
Ayy bi de Kütahya başladı şimdi aman of yaaValla kuzum kütahyadaki depremleri de hissediyoruz biz İstanbulu da sürekli sallanıyoruz yani ama iyi olmuş gitmen korkmaktan iyidir bende hala geceleri tedirgin uyuyorum
Ben bir 6.2 yi hissettim bunca gundur iste o yuzden nispeten iyiydim. Gece de masallah bir baygin uyumusum deprem olsa allaha emanetiz diye esime kizdim. Adam da yazik kac gecedir nobetteydi dun o da kaymis dayanamamisHissedersin canım orda artçıları maalesef şuan olanlar genelde Büyükçekmece’de oluyor ama müstakilse korkma tabi en kötü bahçeye çıkarsın yani . Bir bitse de rahatlasak kendimi sıkmaktan mahvoldum dün çok şükür rahat bir uyku uyudum![]()
Valla okuyup üfleyip yatıyorum ama çok tedirginim eşim yatakta dönse fırlıyorumAyy bi de Kütahya başladı şimdi aman of yaa
Çok haklısın canım biran önce toprak sakinleşir inşallah kimsenin canı yanmasınValla okuyup üfleyip yatıyorum ama çok tedirginim eşim yatakta dönse fırlıyorum
Valla ben de eşime çok üzülüyorum seni Ankara’ya mı göndersem diyor teyzemler var orda da çok geriliyorsun burda korkuyorum diyorBen bir 6.2 yi hissettim bunca gundur iste o yuzden nispeten iyiydim. Gece de masallah bir baygin uyumusum deprem olsa allaha emanetiz diye esime kizdim. Adam da yazik kac gecedir nobetteydi dun o da kaymis dayanamamisaynen artik hava da iyi bahcede oturalim dicem hava soguyana dek
pimpirik gelin mode on sjfjfjfj
Sen de azicik rahatla bakalim orada
Ya benim de aklıma şey takıldı ilk kez kalp atışını duymaya gittiğimizde 8+3 iken doktor kalp atışını dinletti sonra ben kafamı kaldırınca yat dedi tekrar dinletti baya dinletti. Eşim duyamayınca tekrar dinletti. Şimdi düşününce bebeğe bir şey olmamıştır değil mi. Isı falan demişler korktumHayır 6 7 den sonra dinletilmesinde sakınca yok ilk haftalarda ısı gönderiyor kalbine o yüzden dinletmek istemiyorlar ama 7 den sonra çok rahat dinletilir kendi doktorum dahil 4 doktordan duydum konuyu
Adamlari da perisan ettik shdjdjdjfj neyse napalim iki canliyiz olsun o kadar ama di miValla ben de eşime çok üzülüyorum seni Ankara’ya mı göndersem diyor teyzemler var orda da çok geriliyorsun burda korkuyorum diyorne yapacağını şaşırdı onlar da gece uykusuz sabah tedirgin . Neyse şuan iyiyiz şükür burda sakiniz
sende dikkat et kuzum kendine
Bana da kız dediler ben tuzlu yiyordum gerçekten ve turşu. Ama turşuyu normalde de çok seviyorum zaten. Ama cidden tatlıyı da çok sevmeme rağmen (ben her şeyi seviyomuşumBugün keşfettim burayı sanırım bende Kasım'da doğum yapacağım cinsiyetimiz belli değil ama iki oğlum var kız çok istiyorum tabi sağlıkla gelsin baktım herkes kız bekliyor bir umitlendim . Ve çok ekşi istiyor canım merak ediyorum kız bebeği olanlar ne yiyorsunuz