Ay evet bak sabah aldigim haberi aksama unuttum ben ki fil hafizaliligimla bilinirdim hey gidi ajdjdjdjdBenimde kızım olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet bak sabah aldigim haberi aksama unuttum ben ki fil hafizaliligimla bilinirdim hey gidi ajdjdjdjdBenimde kızım olacak![]()
Yok canım 14+0 sata göreCanım senin 13+0 olmuyor mu altta yazan tahmini doğum tarihine göre
Ben de rüyamda erkek emzirdim ve doktorumuz erkek tahmininde bulundu bu bilgiyi yeni öğrendim amaBen rüyamda erkek emzirdim ya hem de nurtopu gibi![]()
Bi problem değil bu o zamanBenim ilk hanileliğimde aynı bu zamanlarda seninle aynı şekilde olmuştu sarı kurumuş süt gibi birikmişti ve ara ara da oluyordu hormonlardan dolayı olmuştur
Aşağı kısımda yanlış o zaman hakkaten 13 içindesin diyor yani tamamlanmamışYok canım 14+0 sata göre
Zaten çok fazla değil azıcık bisey kurumuş oluyor tam meme ucu kısmındaHormonların etkisiyle olabilir canim
Kanallar kendini süte hazırlıyor doktoruna da sorabilirsin korkacak bisey yoktur
Ben bir haftadir gidicem cildiyeye sirf bunun icin gitmedim bak, biliyorim basima gelecegi. Hos kendi doktorum illa gebelige uygun bir sey verirler dedi de icime sinmeyecek kullanmicagim seyi alip odedigim bilmem kac bin vizite ucretiyle kalicam diye gitmeyi oteleyip durdum. İmex zamaninda kullandim hic de iyi gelmemisti bana bu aradaKızlar yüzüm ve sırtım aşırı sivilcelendi. Bende cildiye ye gittim. Bana imex diye antibiyotikli krem yazdı. Hamilesin diye tek bunu yazabilirim dedi. Ama internette baktığımda hamilelerin kullanılmasını önermiyor. Ne yapmalıyım sizce kullanayım mı kararsız kaldım
Bu uygulama 14+0 ı da 13 içinde sayıyor bu takvime çok bakmıyorumAşağı kısımda yanlış o zaman hakkaten 13 içindesin diyor yani tamamlanmamış
Evet ben de 22 Nisan'da vermiştim ses yok hâlâ pazartesi sabah labaratuvara ulaştı bakalım ne zaman çıkacakBende 22 nisanda kan vermiştim. Fetal sonucu bekliyorum of ne zaman çıkacak yaaaaynı tarihlerde bikaç kişi vermiştik heralde kimsenin gelmedi gibi
![]()
Son adet başlangıç tarihin ne peki bence iki uygulamada da tarihler farklıBu uygulama 14+0 ı da 13 içinde sayıyor bu takvime çok bakmıyorum
Dikkate aldığım genelde aşağıdaki
Benim şirket galiba Amerika’ya göndermiyor ya. Aramıştım 23 ünde gelmiş dediler Ankara merkezli bir laboratuvar. Türkiye de de yapılıyor mu bu işler acabaEvet ben de 22 Nisan'da vermiştim ses yok hâlâ pazartesi sabah labaratuvara ulaştı bakalım ne zaman çıkacak
Of bende aynı durumdayım. Gittim aldım ilacı ama kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım.Ben bir haftadir gidicem cildiyeye sirf bunun icin gitmedim bak, biliyorim basima gelecegi. Hos kendi doktorum illa gebelige uygun bir sey verirler dedi de icime sinmeyecek kullanmicagim seyi alip odedigim bilmem kac bin vizite ucretiyle kalicam diye gitmeyi oteleyip durdum. İmex zamaninda kullandim hic de iyi gelmemisti bana bu aradaicten geliyor hormon duzeyimizi degistiremicegimize gore ben sifirlanacahini dusunmuyorum malesef ya
Benim bir haftadır yaşadığım şey ya. Ve durup dururken oluyor. Öncesinde ne gece ne gündüz hiç olmazdı.Benim gece bulantım olmazdı az önce inanılmaz bi bulantı başladı normaldir herhalde dimi
Burası benimkini doğru gösteriyor. Çok acayip.Bu uygulama 14+0 ı da 13 içinde sayıyor bu takvime çok bakmıyorum
Dikkate aldığım genelde aşağıdaki
Evet canım yapılıyor. Ben de buradaki bir gen merkeziyle görüşmüştüm bir ara. Onlar da en fazla iki haftada alırsınız demişti seninki de en geç bir haftaya gelir o zamanBenim şirket galiba Amerika’ya göndermiyor ya. Aramıştım 23 ünde gelmiş dediler Ankara merkezli bir laboratuvar. Türkiye de de yapılıyor mu bu işler acaba![]()
Ben en başından beri öyleyim hatta 10.haftaya kadar her gece bir kez saat 2,3 civarı wc ye uyanıyordum, sabahta 5,6 gibi yine uyanıyordum. Şimdi sadece gece uyanmam bitti ama sabah erkenden kendim uyanıyorum. Her sabah iş için alarmım var 06.40da ama daha alarmla uyanamadım hiç. Acaba acıkıyoruz kan şekerimiz düşüyor yada susuz kalıyoruz falan ondan mı gebelikte uyanıyoruz kiGünaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Gözler açılıyor her gün aynı bu nedir böyle anlamadım gitti