Hee bana verdi gecen gittigimde doktor o mu diye sormak istedimEvet direkt bebisin kendisi gözüken siyah beyaz olmayan canımbende isticem yarın doktordan, kendini güzel belli ederse inş girerken çikilata yiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee bana verdi gecen gittigimde doktor o mu diye sormak istedimEvet direkt bebisin kendisi gözüken siyah beyaz olmayan canımbende isticem yarın doktordan, kendini güzel belli ederse inş girerken çikilata yiyim
sukur iyiymisKizlar puxhuPuxhu gayet iyi enfeksiyon vs yok tahlillerinde simdi konustuk serum yemis ishal bulanti icin, simdi disaridaymis bakamayacak gibi sanirim ben size haber edeyim dedim
kesin kizmis bebis bu arada
![]()
Evetttsukur iyiymisbir kizimiz daha oluyor demek
Ben allah ne verdiyse darlardm shsndndnd mail telefon herşey shdndndBenim de fetal sonucum bugün yarın çıkar dedi firmayı aradım, ben hastane ile anlaşmalı yaptırmıştım o yüzden kuruma bildiriyolar sonuçları. Doktorum da izne çıkmış Salı günü gelecekmiş Salıya kadar öğrenemeyecek miyim yaaayy deliririimm Doktoru arasam mailine falan bakamaz mı acaba yada görebilir mi izinde de rahatsız etmeyeyim diyorum ama meraktan ölcem artık
![]()
Of ben yarın 12+6 olcam puxhu benden bi kaç hafta öndeydi ya banada net bişi der mi acabaEvetttcok kisacik bakmis usg de ama ona ragmen kesin kiz demis, esi sormus sjdjdjf
Dimi ya tam zamanında izne çıkmış moralim bozuldu durduk yere dhdjd dur sıra doktorumu darlamada şimdiBen allah ne verdiyse darlardm shsndndnd mail telefon herşey shdndnd
Ay çok sevindim iyi olmasınaKizlar puxhuPuxhu gayet iyi enfeksiyon vs yok tahlillerinde simdi konustuk serum yemis ishal bulanti icin, simdi disaridaymis bakamayacak gibi sanirim ben size haber edeyim dedim
kesin kizmis bebis bu arada
![]()
Yavrum ben 11+6 da gitmistim ki fetal cikmisti iste, 4 gun ileride cikmisti oglus usg de, ona ragmen fetal cikmasaydi yuzde80 erkek derdim dedi doktorumOf ben yarın 12+6 olcam puxhu benden bi kaç hafta öndeydi ya banada net bişi der mi acaba![]()
Ayyyy darla deli misin yaaaaaDimi ya tam zamanında izne çıkmış moralim bozuldu durduk yere dhdjd dur sıra doktorumu darlamada şimdi![]()
Aldım gazı tamam dhdhd bugün yarına en geç çıkar dediler bi çıksın da her koldan saldırıcamAyyyy darla deli misin yaaaaaogrensin bir sekilde soylesin
Asistanıni ara canım benceBenim de fetal sonucum bugün yarın çıkar dedi firmayı aradım, ben hastane ile anlaşmalı yaptırmıştım o yüzden kuruma bildiriyolar sonuçları. Doktorum da izne çıkmış Salı günü gelecekmiş Salıya kadar öğrenemeyecek miyim yaaayy deliririimm Doktoru arasam mailine falan bakamaz mı acaba yada görebilir mi izinde de rahatsız etmeyeyim diyorum ama meraktan ölcem artık
![]()
AyYavrum ben 11+6 da gitmistim ki fetal cikmisti iste, 4 gun ileride cikmisti oglus usg de, ona ragmen fetal cikmasaydi yuzde80 erkek derdim dedi doktorumbence senin hayli hayli belli olur
Kuzum normalde benim 12+3 olması lazım bugün ama dün 13 ciktimOf ben yarın 12+6 olcam puxhu benden bi kaç hafta öndeydi ya banada net bişi der mi acaba![]()
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin güzel haberlerinTüm tuşlara basıcam artık kuzu![]()
Ayy inşallah bebsmmKuzum normalde benim 12+3 olması lazım bugün ama dün 13 ciktim
Yani bebekler ileri hafta da çıkıyor bence senin de öyle olacakgösterecek cinsiyeti benim ki baya bi inat etti açmadı bacaklarını
![]()
Amin canım inşallahHadi bakalım hayırlısıyla gelsin güzel haberleringece 10da aradım ben dün asistanı mail gelince
![]()
Asistanı falan görebilir belkiDimi ya tam zamanında izne çıkmış moralim bozuldu durduk yere dhdjd dur sıra doktorumu darlamada şimdi![]()