Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim de fetal sonucum bugün yarın çıkar dedi firmayı aradım, ben hastane ile anlaşmalı yaptırmıştım o yüzden kuruma bildiriyolar sonuçları. Doktorum da izne çıkmış Salı günü gelecekmiş Salıya kadar öğrenemeyecek miyim yaa🫠 ayy deliririimm Doktoru arasam mailine falan bakamaz mı acaba yada görebilir mi izinde de rahatsız etmeyeyim diyorum ama meraktan ölcem artık🤣

Benim de fetal sonucum bugün yarın çıkar dedi firmayı aradım, ben hastane ile anlaşmalı yaptırmıştım o yüzden kuruma bildiriyolar sonuçları. Doktorum da izne çıkmış Salı günü gelecekmiş Salıya kadar öğrenemeyecek miyim yaa🫠 ayy deliririimm Doktoru arasam mailine falan bakamaz mı acaba yada görebilir mi izinde de rahatsız etmeyeyim diyorum ama meraktan ölcem artık🤣
Ben allah ne verdiyse darlardm shsndndnd mail telefon herşey shdndnd

Of ben yarın 12+6 olcam puxhu benden bi kaç hafta öndeydi ya banada net bişi der mi acaba🤩🤩🤩
Yavrum ben 11+6 da gitmistim ki fetal cikmisti iste, 4 gun ileride cikmisti oglus usg de, ona ragmen fetal cikmasaydi yuzde80 erkek derdim dedi doktorum 😬🩵 bence senin hayli hayli belli olur

Asistanıni ara canım bence 😍

Of ben yarın 12+6 olcam puxhu benden bi kaç hafta öndeydi ya banada net bişi der mi acaba🤩🤩🤩
Kuzum normalde benim 12+3 olması lazım bugün ama dün 13 ciktim
Yani bebekler ileri hafta da çıkıyor bence senin de öyle olacak 😍 gösterecek cinsiyeti benim ki baya bi inat etti açmadı bacaklarını 😂

Back
X