Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bebislerrr yetttiiinmm🤣♥️🌺 giremedim bi türlü ikili test için kan verirken ani bi tansiyonum düştü iimdi yiyiyimm bebişte cok iyi. Doktor suan konusmak için cok erken olsada bence KIZ DEDİ ama fiğer kontrolde daha net konuscaz dediiii🤩🥰🥰🥹🥹🥹🧿🧿👧🏻
Yaa süper ee diğer kontrolün ne zaman peki 😀 S simlumina senin tez doğru çıktı gerçekten de tansiyonu düşmüş 😀 aman iyi olun kuzum yaa merak ettik biz de seni ses çıkmayınca

Bebislerrr yetttiiinmm🤣♥️🌺 giremedim bi türlü ikili test için kan verirken ani bi tansiyonum düştü iimdi yiyiyimm bebişte cok iyi. Doktor suan konusmak için cok erken olsada bence KIZ DEDİ ama fiğer kontrolde daha net konuscaz dediiii🤩🥰🥰🥹🥹🥹🧿🧿👧🏻
Oleeeeeyyyy🩷🩷🩷🩷cokkkkkk sevindim, bence ordan donmez artik 💫💫🥰🥰
Ay tansiyonun dustugune kadar bilmisim kiz muneccim miyim neyim ajdjdjd

Anaaaammm kızıma kanki geliyorrr 🤩🩷🩷🩷çook sevindimmmm kuşum

Hm peki doktor ne soyledi
Benim en son 7.5 cm olmuştu miyomum sonra birdaha gitmedim daha kontrole. Bebek için hiç bir sorun yok dedi sadece sana ağrı yapabilir dedi. Benim miyom rahmin sağ tarafında kese sol tarafa yerleşmiş o yüzden yeri iyi dedi.

Ayyy gözün aydın bak tatlışş kızın olacak inşallah 🌸🌸🌸

Hayırlı olsunn canısıı çok sevindim 😍😍🩷🩷 grupta başlarda kız haberi aldık sonra bi erko furyası oldu dhdj şimdi üst üste yine kız haberleri alıyoruzz sağlıkla gelsin miniklerimiz💕

Canlarım benim hepinizin mesajlarını okudum tek tek, güzel kalplerinizden öperim. O kadar ağladım ki Rabbim dualarımı kabul etti kendimi şaşırdım resmen. Bugün cinsiyeti öğrenicez ellerim titreyerek makyaj yaptımmm😂 bugün buralar cinsiyete doyacakkkk😂😂
Çokkk sevindim çilekçim maşallah kuzuya🧿🧿💙

Benim en son 7.5 cm olmuştu miyomum sonra birdaha gitmedim daha kontrole. Bebek için hiç bir sorun yok dedi sadece sana ağrı yapabilir dedi. Benim miyom rahmin sağ tarafında kese sol tarafa yerleşmiş o yüzden yeri iyi dedi.
Hm anladım peki bebeyin eşinin arkasinda olunca nasıl oluyor acaba

Back
X