- 13 Nisan 2023
- 704
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.317
- 43
- 27
Kucağıma kız verdiler kızım oluyorYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucağıma kız verdiler kızım oluyorYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor![]()
Hemen ekledimmm yazdığın anda hatta kırmızı kalp eklemişim ahajsnnsKızlar hepinize teşekkür ederim , mesajlarınızı tek tek okudım gözyaşımı sildiğim ilk an size yazdım hemen inanamıyorumçok ama çok mutluyum
![]()
eceeaap C cilekcanavari resmen 3ledik kızları
aynı günde aynı sonuçlar daha ne olsun
ayy çok mutluyum
hemen oylamayı yapayım
Puxhu kankam ekle beni en pembesinden listeye
![]()
Bugün harika bi gün oldu yaaaa Allahım en kötü günümüz böyle olsun tek tek doğurduğumuz günlere kolaylıkla erişelim ponçiğim bende çok ağladımKızlar hepinize teşekkür ederim , mesajlarınızı tek tek okudım gözyaşımı sildiğim ilk an size yazdım hemen inanamıyorumçok ama çok mutluyum
![]()
eceeaap C cilekcanavari resmen 3ledik kızları
aynı günde aynı sonuçlar daha ne olsun
ayy çok mutluyum
hemen oylamayı yapayım
Puxhu kankam ekle beni en pembesinden listeye
![]()
Yaa bakalım bende de tutacak mıKucağıma kız verdiler kızım oluyor![]()
Canim omron kullaniyoruz biz doktorumuzun tavsiyesiyle almistik anne babam tansiyon hastasiKızlar bişey danışmak istiyorum trendyoldan tansiyon aleti sipariş edicemde kullanan memnun olan varsa markasını yazabilirmi
Sağol canım benim kız anneleri çoğaldı mı neHemen ekledimmm yazdığın anda hatta kırmızı kalp eklemişim ahajsnns
Biz omron kullanıyoruz ve çok memnunuz canım bilekten değil ama koldan ölçülen modelini kullanıyoruzKızlar bişey danışmak istiyorum trendyoldan tansiyon aleti sipariş edicemde kullanan memnun olan varsa markasını yazabilirmi
Kesinlikle öyle en kötü günümüz böyle olsunBugün harika bi gün oldu yaaaa Allahım en kötü günümüz böyle olsun tek tek doğurduğumuz günlere kolaylıkla erişelim ponçiğim bende çok ağladım
Puxhu bebişimmm beni de ekle kız diyee
![]()
Evet bu markayı tavsiye ediyorlar trendyoldan alıcam acaba güvenilir olurmuCanim omron kullaniyoruz biz doktorumuzun tavsiyesiyle almistik anne babam tansiyon hastasi
Saticisina dikkat etmeni oneririm puanina ve yorumlarina bak cok satan medikal var cunkuEvet bu markayı tavsiye ediyorlar trendyoldan alıcam acaba güvenilir olurmu
Aynen canım öyle yapacağımSaticisina dikkat etmeni oneririm puanina ve yorumlarina bak cok satan medikal var cunku
Poncik yanildim dedim ama sonradan aklima geldi bak, ben dun sen fotoyu atinca kiz zarafeti var bu bebiste benim oglan toroman kaldi yaninda yazmistim ahahahaha. Fotonun vibeindan anliyorumBu arada ben kendi alyansım ve saç telim ile yaptığım yüzük testi bende tuttutek hurafem buydu makas bıçak testi yapmamıştık
Seni de eklemiştim aşkoBugün harika bi gün oldu yaaaa Allahım en kötü günümüz böyle olsun tek tek doğurduğumuz günlere kolaylıkla erişelim ponçiğim bende çok ağladım
Puxhu bebişimmm beni de ekle kız diyee
![]()
Ben omron sipariş etmiştim bilekten ölçen çok memnunum doğru ölçüyorKızlar bişey danışmak istiyorum trendyoldan tansiyon aleti sipariş edicemde kullanan memnun olan varsa markasını yazabilirmi
Evet doğru söylüyorsun aslında tahmin etmiştinPoncik yanildim dedim ama sonradan aklima geldi bak, ben dun sen fotoyu atinca kiz zarafeti var bu bebiste benim oglan toroman kaldi yaninda yazmistim ahahahaha. Fotonun vibeindan anliyorum![]()
Ahahahahs ya yerimEvet doğru söylüyorsun aslında tahmin etmiştinya ilk pastadaki kremayı gördüğümdeki tepkimi görmeniz lazımdı İNANAMIYORUM diye bağırmışım o kadar beklemiyordum ki
![]()