Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ahahahha ya bi de benim evim bembeyaz mobilya halı falan hayattaki en büyük pişmanlığımdır dhdj bi gün temizlik yapma kir görünür neyseki bayadır misafir kabul etmiyorum yanlışlıkla gelen olursa da evde yokuz çekicem mecbur🤣🤣 kızz kıymalı makarna miss yemek işte daha ne olsun bu kadar işin üstüne bizde iki yumurta kırar yeriz diye düşünüyorum adam olana çok dhdjd
Aaa beyaz mı hayatının hatası ahaja benim ahşap 20 yıl toz alma görünmez 🤣

Merhaba kasım anneleri, mesajları okuyup bitirdim sonunda güzel haberler alınmış maşallah🥰tebrik ederim kızlar, adınıza çok sevindim, sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi🥰4 gün sonra bende doktora gidecem bakalım cinsiyyetini öğrene bilecek miyim🤭🥰5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli🥹
Anam nasıl dayandın kız taş olsa çatlar ajajaja 5 hafta ne demek 🤣

Aaa beyaz mı hayatının hatası ahaja benim ahşap 20 yıl toz alma görünmez 🤣
Valla ne hata hemde sorma yaralıyım djdjd neyse benim temizlik bitti bacım kendime ödül olarak en sevdiğim fincanımda kahve yaptım höpürdeterek günün keyif yapma kısmına geçiyorum biraz da motivasyonn🤣🤣

Eklentiler

• IMG_8839.webp
    IMG_8839.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 49
Valla ne hata hemde sorma yaralıyım djdjd neyse benim temizlik bitti bacım kendime ödül olarak en sevdiğim fincanımda kahve yaptım höpürdeterek günün keyif yapma kısmına geçiyorum biraz da motivasyonn🤣🤣
Ohh afiyet olsun baciko bende mola verdim oğlanın odası ve mutfak kaldı portakal suyu içiyorum az enerciii daha versin yalnız evin en temiz yeri banyo oldu ajsjjs

Ohh afiyet olsun baciko bende mola verdim oğlanın odası ve mutfak kaldı portakal suyu içiyorum az enerciii daha versin yalnız evin en temiz yeri banyo oldu ajsjjs
Bol bol c vittt enerji miss sana da afiyet olsun yarasınn prensesine de😍 titiz iş yapmış eşin demekki bakk sağolsun bizimki naptı bilmem bakmaya korkuyorum keyfimi yapayım öyle teftişe gitcem🤣🤣

Bol bol c vittt enerji miss sana da afiyet olsun yarasınn prensesine de😍 titiz iş yapmış eşin demekki bakk sağolsun bizimki naptı bilmem bakmaya korkuyorum keyfimi yapayım öyle teftişe gitcem🤣🤣
Ahahas o da iyi yapmıştır bence artık ustalaştılar bence

Oh bugün herkesin evi mis desenizee🥰 valla ben de sabahtan yaptım. Yatmaya nasıl alıştıysam baldırlarımdan et bölünmüş. Bir de dinlene dinlene yaptım normal tempoda yapsak nolur acaba 😂

Ayyy ben is yapicam diye attim tuttum oglen, esim dedi ki bugun dinlen gunlerdir ayak ayaksin 🤣 sen ben bunu duyunca kitap okurken bir uyuuuuu ahahahaha. Simdi de giyindim ciktik aciktik erkenden😅 benim istah hic acik degilmiscesine acilmaya basladi ya korkuyorum🥹carsamba yine kg mu aldin duyari kasmasa bari doktorcum canim🤣🤣

Ayyy ben is yapicam diye attim tuttum oglen, esim dedi ki bugun dinlen gunlerdir ayak ayaksin 🤣 sen ben bunu duyunca kitap okurken bir uyuuuuu ahahahaha. Simdi de giyindim ciktik aciktik erkenden😅 benim istah hic acik degilmiscesine acilmaya basladi ya korkuyorum🥹carsamba yine kg mu aldin duyari kasmasa bari doktorcum canim🤣🤣
Ayyy simos kilolu biri de değilsin kuşum neden kilona taktı bu adam 😂😂

Ayyy simos kilolu biri de değilsin kuşum neden kilona taktı bu adam 😂😂
Amaci beni +7/8 filan la dogurtmak herhalde🤣🤣 bilmiyorum isin komigi her gittigimde aldigimi soyluyorum acik acik gramajiyla, tum gguleryuzuyle TAMAM ARTİK DURALİM diyor ajdjdjd. Eee esneyebiliyoruz demek ki hocam ya 😝😝

Amaci beni +7/8 filan la dogurtmak herhalde🤣🤣 bilmiyorum isin komigi her gittigimde aldigimi soyluyorum acik acik gramajiyla, tum gguleryuzuyle TAMAM ARTİK DURALİM diyor ajdjdjd. Eee esneyebiliyoruz demek ki hocam ya 😝😝
Ay yine düşük kiloyla başlamışsın 7 8 kilo okey diyo benim ki en kötü aynı kiloda doğuma gideceksin eksik gidersen daha süper olur dedi. Yemeye korkuyorum bulantım olmadı rahattım ama korkumdan 5 kg vermişim 😂😂

Anam nasıl dayandın kız taş olsa çatlar ajajaja 5 hafta ne demek 🤣
Vallah arada bir gidib geldim acaba gitsemmi diye🥹ama doktor her şey yolunda birde 12.hafta gele bilirsin, lekelenme ya da bir ciddi şey falan olmazsa gelmene gerek yok zaten 40hafta beklemekle geçecek😁

Vallah arada bir gidib geldim acaba gitsemmi diye🥹ama doktor her şey yolunda birde 12.hafta gele bilirsin, lekelenme ya da bir ciddi şey falan olmazsa gelmene gerek yok zaten 40hafta beklemekle geçecek😁
O sırada haftada 1 doktora giden ben ahahaj iyi olsunlar da bekleriz napalım yaa

Ne kadar dikkat edersek edelm vitaminlerin etkisiyle aliuiruz maalesef 😂

Ay yine düşük kiloyla başlamışsın 7 8 kilo okey diyo benim ki en kötü aynı kiloda doğuma gideceksin eksik gidersen daha süper olur dedi. Yemeye korkuyorum bulantım olmadı rahattım ama korkumdan 5 kg vermişim 😂😂
Ayyyy 5 kg vermek mi harikaaaa😬😬 ben 2.5 almistim en son yarin yine bi cikaricam tartiya yüzlesmece🤣🤣 benim mevcutta tedavi kilosu da var o yuzden hayatimin en kilolu donemini yasiyorum ben de kendimi garipsiyorum aynada👻

Offf evet yaaaaa omegalarcaaaa🤣 bi de biseye siginmak en sevdigim, at sucu vitamine at sucu hormon ignelerine🤣 simdi bahanem de kalmadi
Kız bana vitamin vermedi ya bu doktor istedim ama gerek yok dedi niye ki

Offf evet yaaaaa omegalarcaaaa🤣 bi de biseye siginmak en sevdigim, at sucu vitamine at sucu hormon ignelerine🤣 simdi bahanem de kalmadi
Gerçekten iştah açıyor 😂 mesela ben 20 kg garanti alıyorum o yüzden bu sefer diyetisyen eşliğinde kontrol ededegim 😀
Kız bana vitamin vermedi ya bu doktor istedim ama gerek yok dedi niye ki
Bana da kan ilacı decavit bir de d vitamin damla verdi kuzum

Back
X