- 26 Temmuz 2018
- 7.428
- 8.487
- 198
- 32
Oda çok güven vermiyor bana başından beri erkek dedi usg de ama kızım olacakChatgbt de kız gibi dedi görsele
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda çok güven vermiyor bana başından beri erkek dedi usg de ama kızım olacakChatgbt de kız gibi dedi görsele
Aaa beyaz mı hayatının hatası ahaja benim ahşap 20 yıl toz alma görünmezAhahahha ya bi de benim evim bembeyaz mobilya halı falan hayattaki en büyük pişmanlığımdır dhdj bi gün temizlik yapma kir görünür neyseki bayadır misafir kabul etmiyorum yanlışlıkla gelen olursa da evde yokuz çekicem mecburkızz kıymalı makarna miss yemek işte daha ne olsun bu kadar işin üstüne bizde iki yumurta kırar yeriz diye düşünüyorum adam olana çok dhdjd
Anam nasıl dayandın kız taş olsa çatlar ajajaja 5 hafta ne demekMerhaba kasım anneleri, mesajları okuyup bitirdim sonunda güzel haberler alınmış maşallahtebrik ederim kızlar, adınıza çok sevindim, sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi
4 gün sonra bende doktora gidecem bakalım cinsiyyetini öğrene bilecek miyim
5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli
![]()
Valla ne hata hemde sorma yaralıyım djdjd neyse benim temizlik bitti bacım kendime ödül olarak en sevdiğim fincanımda kahve yaptım höpürdeterek günün keyif yapma kısmına geçiyorum biraz da motivasyonnAaa beyaz mı hayatının hatası ahaja benim ahşap 20 yıl toz alma görünmez![]()
Ohh afiyet olsun baciko bende mola verdim oğlanın odası ve mutfak kaldı portakal suyu içiyorum az enerciii daha versin yalnız evin en temiz yeri banyo oldu ajsjjsValla ne hata hemde sorma yaralıyım djdjd neyse benim temizlik bitti bacım kendime ödül olarak en sevdiğim fincanımda kahve yaptım höpürdeterek günün keyif yapma kısmına geçiyorum biraz da motivasyonn![]()
Bol bol c vittt enerji miss sana da afiyet olsun yarasınn prensesine deOhh afiyet olsun baciko bende mola verdim oğlanın odası ve mutfak kaldı portakal suyu içiyorum az enerciii daha versin yalnız evin en temiz yeri banyo oldu ajsjjs
Ahahas o da iyi yapmıştır bence artık ustalaştılar benceBol bol c vittt enerji miss sana da afiyet olsun yarasınn prensesine detitiz iş yapmış eşin demekki bakk sağolsun bizimki naptı bilmem bakmaya korkuyorum keyfimi yapayım öyle teftişe gitcem
![]()
Ayyy simos kilolu biri de değilsin kuşum neden kilona taktı bu adamAyyy ben is yapicam diye attim tuttum oglen, esim dedi ki bugun dinlen gunlerdir ayak ayaksinsen ben bunu duyunca kitap okurken bir uyuuuuu ahahahaha. Simdi de giyindim ciktik aciktik erkenden
benim istah hic acik degilmiscesine acilmaya basladi ya korkuyorum
carsamba yine kg mu aldin duyari kasmasa bari doktorcum canim
![]()
Amaci beni +7/8 filan la dogurtmak herhaldeAyyy simos kilolu biri de değilsin kuşum neden kilona taktı bu adam![]()
Ay yine düşük kiloyla başlamışsın 7 8 kilo okey diyo benim ki en kötü aynı kiloda doğuma gideceksin eksik gidersen daha süper olur dedi. Yemeye korkuyorum bulantım olmadı rahattım ama korkumdan 5 kg vermişimAmaci beni +7/8 filan la dogurtmak herhaldebilmiyorum isin komigi her gittigimde aldigimi soyluyorum acik acik gramajiyla, tum gguleryuzuyle TAMAM ARTİK DURALİM diyor ajdjdjd. Eee esneyebiliyoruz demek ki hocam ya
![]()
Vallah arada bir gidib geldim acaba gitsemmi diyeAnam nasıl dayandın kız taş olsa çatlar ajajaja 5 hafta ne demek![]()
O sırada haftada 1 doktora giden ben ahahaj iyi olsunlar da bekleriz napalım yaaVallah arada bir gidib geldim acaba gitsemmi diyeama doktor her şey yolunda birde 12.hafta gele bilirsin, lekelenme ya da bir ciddi şey falan olmazsa gelmene gerek yok zaten 40hafta beklemekle geçecek
![]()
Ne kadar dikkat edersek edelm vitaminlerin etkisiyle aliuiruz maalesefAmaci beni +7/8 filan la dogurtmak herhaldebilmiyorum isin komigi her gittigimde aldigimi soyluyorum acik acik gramajiyla, tum gguleryuzuyle TAMAM ARTİK DURALİM diyor ajdjdjd. Eee esneyebiliyoruz demek ki hocam ya
![]()
Ayyyy 5 kg vermek mi harikaaaaAy yine düşük kiloyla başlamışsın 7 8 kilo okey diyo benim ki en kötü aynı kiloda doğuma gideceksin eksik gidersen daha süper olur dedi. Yemeye korkuyorum bulantım olmadı rahattım ama korkumdan 5 kg vermişim![]()
Offf evet yaaaaa omegalarcaaaaNe kadar dikkat edersek edelm vitaminlerin etkisiyle aliuiruz maalesef![]()
Kız bana vitamin vermedi ya bu doktor istedim ama gerek yok dedi niye kiOfff evet yaaaaa omegalarcaaaabi de biseye siginmak en sevdigim, at sucu vitamine at sucu hormon ignelerine
simdi bahanem de kalmadi
Gerçekten iştah açıyorOfff evet yaaaaa omegalarcaaaabi de biseye siginmak en sevdigim, at sucu vitamine at sucu hormon ignelerine
simdi bahanem de kalmadi
Bana da kan ilacı decavit bir de d vitamin damla verdi kuzumKız bana vitamin vermedi ya bu doktor istedim ama gerek yok dedi niye ki
Kaç haftalık siniz hrr hafta verdikleri bir ilaç var aslındaKız bana vitamin vermedi ya bu doktor istedim ama gerek yok dedi niye ki