Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur 🤣
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler😀
Ilk kez bugun sordum nabzini soylemiyordu normalde napican diye doktor🤣 175 dedi bilmiyorum normal mi 😁😁 cok iyi dedi djfjjf

Bana doktorum gaviscon kullanabilirsin dedi canım. Bayram zamanı çok faydasını gördüm baklava gömül mide yanınca 😂
Hahha afiyett🤣 gaviscon kullanmadım bak onu da deneyeyim sürekli bir mide yanması rahatsızlık hissi hayat kalitemi etkiledi iyice yediğim hiçbir şeyden ne zevk ne tat alıyorum🫠

Bişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur 🤣
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler😀
Normaldir galiba kız kagitta nerden anlıyoruz

İnşallah midem tamamen düzelir de litre litre içebilirim bende su canım..🙏 sanki biraz daha iyiyim hastaneden çıktım geçen cuma akşamı, kusma için hap içiyorum doktor gece yatmadan iki sabah kalktığında 1 tane içmemi söyledi. Sonra sabahı kes yavaş yavaş dedi. Bende bugün kestim çünkü çok sersemletiyor beni hiç kafam kalkmıyor. Sanki bi tık iyiyim bugüne şükür 🙏 ama canım hiç hareket etmek ve dışarı çıkmak istemiyor biraz bu açıdan iyi değilim ☹️
Benimde öyle hiç bisey yapmak gelmiyor içimden insallh zamanla geçer mide bulantıları canım

Back
X