Hayda sjfjfjjffjfjZaten bi doktor erkek bebeğin sivilce yaptığını iddia ediyordu![]()
Benim doktorumun da bir tanecik oglusu var, diyorum tup bebislerini oglan mi yapiyor acaba djdjjfjfjf ama beraber gittigimiz arkadasin kizi oluyor ayni doktorda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayda sjfjfjjffjfjZaten bi doktor erkek bebeğin sivilce yaptığını iddia ediyordu![]()
Şuan mecburen yatıyorum canım doktorum istirahat verdi önlem amaçlı tekrar lekelenme olmasın diye 13.haftayı bir atlatalım normale döneriz inşallahÇok güzel yaonumuzdeki hafta içi çıkar muhtemelen bu hafta harika gecicek
Bize ulaşması onu bulmaz dimi
Eve kapatma kendini çık gez sahil havası al canım![]()
İnşallah ya, o kanama yaşadığım kabus gibi günlerden sonra bu günlere şükürÖlçümü çok iyiymiş bence sağlıklı gelir hiç endişelenme canım![]()
Tüm belirtiler bende de erkek yönünde hehe bakalımCanim hep eksi yedim hala da tatli hic aramiyorum![]()
Gelin anacim beni yalniz koymayin bu toplar arabalar diyarinda ahdjdjfjfTüm belirtiler bende de erkek yönünde hehe bakalım
Geldi geçti bile bak ilk 12haftada oluyormuş böyle şeyler ama yaşarken tabi bunu normalleştir ek kolay olmuyor geldi geçti çok şükür diyelimİnşallah ya, o kanama yaşadığım kabus gibi günlerden sonra bu günlere şükür![]()
Djdjdjsjsj fazla salgılanan östrojen androjene dönüşüyormuş o da sivilcelenme tüylenme yapıyor demişti benim doktorcum daHayda sjfjfjjffjfj
Benim doktorumun da bir tanecik oglusu var, diyorum tup bebislerini oglan mi yapiyor acaba djdjjfjfjf ama beraber gittigimiz arkadasin kizi oluyor ayni doktorda![]()
İki tane erkek yeğenim var hiçbirşeye değişmem onları erkek deyip geçme çok başka düşkün oluyorlar hem annelerine çok düşkünler hem de bana ve kız kardeşimeGelin anacim beni yalniz koymayin bu toplar arabalar diyarinda ahdjdjfjf
Ya çenede bir iki tane çıksa onlara okeydim ama çok enteresan bi tüylenme oldu yüzüme ağda yapmak zorunda kaldım
Kiz benim de oyle, uc gunde bir ayna karsisinda sakal trasi oluyorum resmen ajdjdjdjdjdDjdjdjsjsj fazla salgılanan östrojen androjene dönüşüyormuş o da sivilcelenme tüylenme yapıyor demişti benim doktorcum dave ağır pcos olduğum için bildiğiniz sakallarım çıktı benim geçen hafta… sivilce ve tüylenme showu yaptı bebik….
Ayyyyyy anin amin aminİki tane erkek yeğenim var hiçbirşeye değişmem onları erkek deyip geçme çok başka düşkün oluyorlar hem annelerine çok düşkünler hem de bana ve kız kardeşime![]()
Ayyy aynı işte yaa sinirlerim bozulduKiz benim de oyle, uc gunde bir ayna karsisinda sakal trasi oluyorum resmen ajdjdjdjdjd
Ben tup bebek diye hani cok hormon yedik tuylendik gibi bakiyordum![]()
Günaydın. Canım benim randevu saatim belli değil. Hastaneden verdikleri kağıtla gideceğiz perinatoloji bölümüne. Sabah erken saatte gideceğiz. İnşallah bir an önce alırlar da hayırlı haberlerle gelirim buraya
Hemen deseydin göbek bağı düşsün gidersinizAyyyyyy anin amin aminahahahah benim korkulu ruyalar djjfjffj
Esim diyor ki maca ne zaman goturebilirim![]()
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumGünaydın. Canım benim randevu saatim belli değil. Hastaneden verdikleri kağıtla gideceğiz perinatoloji bölümüne. Sabah erken saatte gideceğiz. İnşallah bir an önce alırlar da hayırlı haberlerle gelirim buraya![]()
Baş dönmesini progestan da yapıyor canım mide bulantısı zaten klasik hamilelik belirtisi endişelenme yani burda çok yaşayan arkadaşımız var okumuşsundur. Tuzlu ayran iç bakalım biraz çok mu ekşili bişeyler yedin acaba son zamanda belki ondan düşmüştür tansiyonun ayrıca hamilelerde genelde tansiyon düşük seyrediyor diye biliyorum ekstra bir durum yoksa eğerİki gündür tansiyonum düşüyor galiba. Terleme, baş dönmesi, mide bulantısı. Kötüye yormuyorum ama o da tedirgin ediyor biraz.