• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
İnşallah canım. Kendim dahil bütün hamile kadınlara sürekli dua ediyorum. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Ben yine beslenme konusunda elimden geleni yapacağım. Ekim’in sonunu görsek o bile iyi benim için.
Su konusunda da olumsuz konuşmuşlardı onu atlattın bu da geçer inşallah üzülme dayanıklı bir bebek senin bebeğin

Canım çok çok teşekkür ederim öyle bi içimi rahatlattın ki Allah razı olsun 😭🙏 ben günlük değiştirebiliyorum çamaşırımı maalesef fırsatım olmuyor. Pedlerde alerji ediyor.
Ayy öyle duygusalım ki bugün, bi de bunu yaşayınca beynim durdu. 😖
Evet çamaşırın pamuk olsun bir şey olmaz inşallah ya ben de çalışırken sabah giyip ancak akşam değiştirebiliyordum bir sorun olmadı bu zamana kadar şimdi ayrıldım ondan rahatım

Allahım yardımcın olsun canım. İnşallah toparlar bebişin sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına alırsın 🤲🌸
İnşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim hepimize bebeklerimizi zamanında, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Su konusunda da olumsuz konuşmuşlardı onu atlattın bu da geçer inşallah üzülme dayanıklı bir bebek senin bebeğin
Doğru diyorsun canım. Yaşadıklarımıza, duyduklarımıza şaşırıyoruz gerçekten. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz 🤲🏻

Canım kızlar ❤️ Hepinize topluca cevap vermiş olayım. Bebeğim şu an genel olarak 28 haftalık görünüyor. 1260 gram. Yani yaklaşık olarak 15 günlük bir gerilik söz konusu. Suyu yeterli, doppler normal. İlk NST’de yüksek bir tane sancım çıkınca emin olmak için ikinci NST’ye gönderdiler. İkinci NST’de sancım çıkmadı. Ve benim minik bebeğim koydukları cihazı sürekli ittirdi 🥺 Her şey bu kadar normalken bebek neden gelişmiyor bunu bilemiyoruz. Benim yememle içmemle de pek alakası yokmuş denilene göre. Yine sık takip yapacaklar. 37. haftaya kadar içeride işler biraz da olsa yolunda giderse bekleyecekler. 37. haftada sezaryen doğum olacak. Şimdilik böyle konuşuldu. 40. haftayı beklemiyorlarmış böyle durumlarda. Bebeğin iyice strese girmesini istemiyorlarmış. Şu an tek dileğim bebeğimin anne karnında durabileceği kadar durması.
Canım uzun zamandan beri mücadele ediyorsunuz bebeğinle 🙏 sende bebişte çok güçlüsünüz, inanıyorum her şey güzel gidecek ve sen burada bizlere sağlıkla bebişin haberlerini vereceksin. Allah yardımcın olsun 🙏🌸

Kızlar ben geldimmm 🤗 nst de biraz aptı çıktı bu kadarı normal dedi bi de çok hareketliydi ona bağladı doktorum. Ama kilo alamamışız 60 gr almış 1 haftada. Plesanta yaşlanmaya başlamış hala haftasına uygun kilosu ama geriye düşüyor yavaş yavaş dedi. Artık haftamız ilerledi daha erken de olabilirdi bunu bekliyorduk dedi. Şu an hedef 37 ye dayanmak az da olsa kilo aldırarak 37 ye gelebilirsem 2500 görürsek bizim için iyi. Eğerr tablonun altına düşerse beklemicez bundan sonra çantayla gidiyoruz kontrollere. 38 ı görürsek çok daha güzel olur ama 37 gibi görünüyor 🙃 Puxhu Puxhu ya senin önüne geçicem ya da peşinden gelicem gibi
bunun sebebi ne peki canım tansiyonun da gayet iyi gidiyor aslında ama çentik falan mı vardı hatırlayamadığımız? Tahmini bir doğurma günü söyledi mi😍

Kızlar ben geldimmm 🤗 nst de biraz aptı çıktı bu kadarı normal dedi bi de çok hareketliydi ona bağladı doktorum. Ama kilo alamamışız 60 gr almış 1 haftada. Plesanta yaşlanmaya başlamış hala haftasına uygun kilosu ama geriye düşüyor yavaş yavaş dedi. Artık haftamız ilerledi daha erken de olabilirdi bunu bekliyorduk dedi. Şu an hedef 37 ye dayanmak az da olsa kilo aldırarak 37 ye gelebilirsem 2500 görürsek bizim için iyi. Eğerr tablonun altına düşerse beklemicez bundan sonra çantayla gidiyoruz kontrollere. 38 ı görürsek çok daha güzel olur ama 37 gibi görünüyor 🙃 Puxhu Puxhu ya senin önüne geçicem ya da peşinden gelicem gibi
Kuzum sağlıkla gelsin yine iyi haftası 37 görür bence minik savaşçımız😍

Kızlar selam, biraz önce çamaşırımda ıslaklık farkettim. Öğlende böyle akıntı gibi bi şey aktığını hissettim. Ama çok yoğundum diye dikkat etmedim açıkçası. Bebeğin hareketleri normal. Koku yok renk yok bildiğin su gibi bi şey bi yemek kaşığı kadar. (Özür dilerim benzetme için) beni şu an endişe sardı. Eşim evde değil. Ne yapmam lazım? Hemen hastaneye gitmeyip iç çamaşırı kontrolü yapmam mantıklı mı sizce? Sancı yok karnımda yumuşak. Çok stresliyim yardım eder misiniz
Ben bu durumu 3 haftadır yaşayan biri olarak hemen önlem amaçlı acile gitmelisiniz. Panik olmamak gerek ama asla önemsenmeyecek bir konu da değil. Gerekli muayenelerin yapılıp su mu yoksa enfeksiyon mu belirlenmesi lazım

Canım kızlar ❤️ Hepinize topluca cevap vermiş olayım. Bebeğim şu an genel olarak 28 haftalık görünüyor. 1260 gram. Yani yaklaşık olarak 15 günlük bir gerilik söz konusu. Suyu yeterli, doppler normal. İlk NST’de yüksek bir tane sancım çıkınca emin olmak için ikinci NST’ye gönderdiler. İkinci NST’de sancım çıkmadı. Ve benim minik bebeğim koydukları cihazı sürekli ittirdi 🥺 Her şey bu kadar normalken bebek neden gelişmiyor bunu bilemiyoruz. Benim yememle içmemle de pek alakası yokmuş denilene göre. Yine sık takip yapacaklar. 37. haftaya kadar içeride işler biraz da olsa yolunda giderse bekleyecekler. 37. haftada sezaryen doğum olacak. Şimdilik böyle konuşuldu. 40. haftayı beklemiyorlarmış böyle durumlarda. Bebeğin iyice strese girmesini istemiyorlarmış. Şu an tek dileğim bebeğimin anne karnında durabileceği kadar durması.
Canımm ben eminin ki sen ve güçlü bebeğin bunu da atlatacaksınız. Neler geçti bu da geçecek. Dualarım hepimiz için. 🫶🏻🙏

Kızlar selam, biraz önce çamaşırımda ıslaklık farkettim. Öğlende böyle akıntı gibi bi şey aktığını hissettim. Ama çok yoğundum diye dikkat etmedim açıkçası. Bebeğin hareketleri normal. Koku yok renk yok bildiğin su gibi bi şey bi yemek kaşığı kadar. (Özür dilerim benzetme için) beni şu an endişe sardı. Eşim evde değil. Ne yapmam lazım? Hemen hastaneye gitmeyip iç çamaşırı kontrolü yapmam mantıklı mı sizce? Sancı yok karnımda yumuşak. Çok stresliyim yardım eder misiniz
Canım bende de oluyor özellikle yorulduysam çok ayakta kaldıysam renk ve koku yoksa endişelenme, ben genelde çamaşırı değiştirir devamlılık olacak mı diye kontrol ediyorum.

Antibiyotiğe devam ediyoruz maalesef. Bu haftadan sonra enfeksiyon istemeyiz dedi gerekirse doğurana kadar antibiyotik içeceksin yoksa bebek de enfeksiyon ile doğar dedi bu ay 3. Kutuma geçmiş oldum böylece🥲
Peki enfeksiyon kaynağı ne canım ? Kanda mı baktı idrarda mı? Benim de vajinal enfeksiyon var. Azro antibiyotik 9 günlük tedavim bugün bitiyor.
Ama bilmiyorum seni de merak ettim.

bunun sebebi ne peki canım tansiyonun da gayet iyi gidiyor aslında ama çentik falan mı vardı hatırlayamadığımız? Tahmini bir doğurma günü söyledi mi😍

Kuzu benim hala çift taraflı direnç var. Değerler düşmüş baya falan dedim doktoruma ölçüp söylüyor her seferinde PI Değerlerini. Bana bu haftalarda tamamen bitmesini bekleriz dedi. Teeee 12. Haftadan beri vardı. Düşük doğum ağırlığı, tansiyon yüksekliği, Preeklemsi , Plesanta erken ayrılması gibi riskleri arttırıyormuş. Benim bebişinde kilo çok hızlı artmıyor şuan.

Evet çentik zaten vardı canım. Şimdi plesanta da yaşlanınca bebek için biraz risk oluştu. 37 yi görürüz +lılarda da alırız 38 zor dedi o da 12-19 ekim arasına geliyor 🥰 bundan sonra kontrollerde çantanla gel dedi o biraz gerdi. Benim olan başından beri sürprizlerle dolu 🥰😂

Evet çentik zaten vardı canım. Şimdi plesanta da yaşlanınca bebek için biraz risk oluştu. 37 yi görürüz +lılarda da alırız 38 zor dedi o da 12-19 ekim arasına geliyor 🥰 bundan sonra kontrollerde çantanla gel dedi o biraz gerdi. Benim olan başından beri sürprizlerle dolu 🥰😂
Çok şükür bu zamana kadar sağlıkla geldin bundan sonrası da sağlıkla kolaylıkla ilerler inşallah 12-19 ekime de bi şey kalmadı zaten yaaa bebişine kavuşmana az kaldı 😍

Back
X