• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz canım çok normal bunlar. Benim de bel ağrım çok haftalardır çekiyorum, wc yi söylemiyorum zaten doktorum idrar kaçırmaların olabilir bile dedi. Ben her hafta kontrole gidiyorum kötü birşey hiç söylemedi doktorum yani hep normal diyor o yüzden panik yapma. İnşallah bikaç haftamız kaldı bizim de biraz daha sabretcez artık 😍
Benim doktorda normal diyor o zaten herşeye normal diyor 😂hepimizin aynı şeyleri yaşaması beni doktordan daha çok sakinleştiriyor normalmiş diyorum iyiki varsınız ♥️
Ben sabah hastane bavulumu yaptım hazırladım aklıma geleni içine atarım herşey hazır olsun artık kızlar erken doğurdukça benim hazırlıklar hızlandı 😂

Kızlaaaar doktorun yanındaydım az önce🥺🥺
Ve haftaya alabiliriz artık dedi🥺🥺🥺🥺
Deryam sen çok direndin bugünler bile uzaktı sana çok şükür riskli haftayı da geçiyonuz haftaya alması iyi olacaksa alsın kuzum

Merhabalar kızlar uzunn zanandir okuyorum ama bir sey yazmiyordum. Dün dr kontrolüne gittim her sey yolunda 24une gun aldık rahatı keyfi yerinde görünüyor dedi ve bugüne suyumda sızıntı var🙈 gece az az geliyordu ayaklarımı mi usuttum acaba dedim sabahına 1 bardak kadar su geldi dr a gittik suyum yeteri kadar varmış tutabildigimiz kadar tutalım en azindan 1 hafta daha kalsin dedi eve gonderdi ama tedirginim cokca bugun 36+6oldum. Kendimi tuhaf hissediyorum. Uzanıp dinleniyorum ama 1 hafta bu tedirginlikle geçer mi yahu?

Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Belim çok ağrıyor. Vajina ve makatta baskı, bacağıma vuran bir ağrı var çok zor adım atıyorum.
Sabahtan beri ciddi anlamda iç sıkıntısı yaşıyorum. Panik atak yükleniyor gibi hissediyorum ve bununla mücadele ediyorum. Duvarlar üstüme geliyor sanki. Hormanlarım beni tutup tutup yere vuruyor galiba. Eşimin bu hafta iş programı çok yoğun, hafta başından beri fuarda. Normalde evden çalışır bende arada ay keşke biraz gitse diye gözünün içine bakarım. Bugün kendimle mücadele ediyorum,hemen eve gel dememek için. Gelse ne yapacak sanki 😔

Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Belim çok ağrıyor. Vajina ve makatta baskı, bacağıma vuran bir ağrı var çok zor adım atıyorum.
Sabahtan beri ciddi anlamda iç sıkıntısı yaşıyorum. Panik atak yükleniyor gibi hissediyorum ve bununla mücadele ediyorum. Duvarlar üstüme geliyor sanki. Hormanlarım beni tutup tutup yere vuruyor galiba. Eşimin bu hafta iş programı çok yoğun, hafta başından beri fuarda. Normalde evden çalışır bende arada ay keşke biraz gitse diye gözünün içine bakarım. Bugün kendimle mücadele ediyorum,hemen eve gel dememek için. Gelse ne yapacak sanki 😔
Canım bi balkona çıksan ya da bahçeye falan çıksan biraz modun yükselir. Ben de evde daraldım dışarı adım attığım anda yüzüm güldü

Kızlar benim de sol taraf belimin yanı dünden beri aralıksız ağrıyor. Düzenli aralıklarla bıçak giriyor. Tek taraflı olduğu için ve karna doğru yayılmadığı için panik yapmıyorum ama aralıksız ağrıması yordu beni🥺😫

Kızlar benim de sol taraf belimin yanı dünden beri aralıksız ağrıyor. Düzenli aralıklarla bıçak giriyor. Tek taraflı olduğu için ve karna doğru yayılmadığı için panik yapmıyorum ama aralıksız ağrıması yordu beni🥺😫
Ben sancı yaşadığımda tek taraflıydı sol tarafımda. Miktarı düşüktü. Doktor büyük ihtimal gazın da olduğu için o tarafta hissettin normalde hissetmeyeceğin sancıları dedi. Benim de tarif ettiğin gibiydi. Bir doktora görünmeni öneririm umarım sancı değildir 🙁

Ben sancı yaşadığımda tek taraflıydı sol tarafımda. Miktarı düşüktü. Doktor büyük ihtimal gazın da olduğu için o tarafta hissettin normalde hissetmeyeceğin sancıları dedi. Benim de tarif ettiğin gibiydi. Bir doktora görünmeni öneririm umarım sancı değildir 🙁
Aa gerçekten de 2 gündür gaz sorunu da yaşıyorum. Peki bıçak gibi girip giden bir ağrı mıydı sizinki de? İlaç uyguladılar mı?

Aa gerçekten de 2 gündür gaz sorunu da yaşıyorum. Peki bıçak gibi girip giden bir ağrı mıydı sizinki de? İlaç uyguladılar mı?
Evet evet. Ben de gaz sandım iki gün dayandım. 25. Haftamdı. Doktora gaz ilacı yazsın diye gittim. Nst istedi direkt. 4 dakikada bir 30-40 sancı çıktı. Normale göre düşük ama çok sık olduğu için yatış verdi. Ciğer geliştirici yaptılar. Nidicard ve serum verdiler. Ertesi sabah bitti sancılarım çok şükür.

Evet evet. Ben de gaz sandım iki gün dayandım. 25. Haftamdı. Doktora gaz ilacı yazsın diye gittim. Nst istedi direkt. 4 dakikada bir 30-40 sancı çıktı. Normale göre düşük ama çok sık olduğu için yatış verdi. Ciğer geliştirici yaptılar. Nidicard ve serum verdiler. Ertesi sabah bitti sancılarım çok şükür.
Akşama kadar devam ederse nst için gideyim bir o zaman😞

Merhabalar kızlar uzunn zanandir okuyorum ama bir sey yazmiyordum. Dün dr kontrolüne gittim her sey yolunda 24une gun aldık rahatı keyfi yerinde görünüyor dedi ve bugüne suyumda sızıntı var🙈 gece az az geliyordu ayaklarımı mi usuttum acaba dedim sabahına 1 bardak kadar su geldi dr a gittik suyum yeteri kadar varmış tutabildigimiz kadar tutalım en azindan 1 hafta daha kalsin dedi eve gonderdi ama tedirginim cokca bugun 36+6oldum. Kendimi tuhaf hissediyorum. Uzanıp dinleniyorum ama 1 hafta bu tedirginlikle geçer mi yahu?
Devlet mi yoksa özele mi gidiyordunuz? Bana da çok normal gelmedi.. Bir dr a daha mı danışsanız acaba? Haftanız da gayet iyiymiş, en azından yatış yapıp takipte bekletseymiş..

Hanımlar gözünuzaydın hepinize tek tek yazamıyorum,bol dua edin bizlerede 😍
bende baya ağırlaştım bekliyorum sancılarımı bakalım haftaya persembe randevum ama yemek yedikten sonra iyice hımbıllasiyorum;) geceler uykusuz, ogluma bir yandan harf öğretmece, evvisleri vs derken ayakta fazla durdugumda bele vuran agrim oluyor, ben seviyorum hamileligi ama bir an oncede kızımın kokusunuda istiyorum, hormonlarım direk duygusal gözlerim dolu dolu, ama kimsenin yanindada aglayamiyorum sanirim cok yakinim doguma 🥰 Rabbim hayırlisiyla saglicakla kolaylikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin 🥰 isteyenlere olmayanlarada, gercekten sabır ve sevkatle bakabileceklere nasip etsin evlat kokusunu

Back
X