Ne dedi doktorKizlar açilmam varmiş 2 santim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dedi doktorKizlar açilmam varmiş 2 santim.![]()
Açilman var, istersen sezaryenla alalim dedi ya da sancın artınca gel zaten artacak dedi. Kizlar 36+4 teyim. Ne yapayim ya offfffffffNe dedi doktor
Kız durdurmaya çalışmadı mı? Haftan ileri diye mi durdurmadı?Açilman var, istersen sezaryenla alalim dedi ya da sancın artınca gel zaten artacak dedi. Kizlar 36+4 teyim. Ne yapayim ya offfffffff
Senin hissettiğin bir şey var mıydı nişan dışında? Haftan gayet iyi stres yapma, kritik zamanları geçmişsin şükür. Ne yapacaksın peki ne karar verdin? Ay heyecanlandımAçilman var, istersen sezaryenla alalim dedi ya da sancın artınca gel zaten artacak dedi. Kizlar 36+4 teyim. Ne yapayim ya offfffffff
Canım haftan gayet iyi stres yapma hakkınızda hayırlısı olsun belki bir iki gün daha çok artmaz ağrılarınAçilman var, istersen sezaryenla alalim dedi ya da sancın artınca gel zaten artacak dedi. Kizlar 36+4 teyim. Ne yapayim ya offfffffff
Kızlar bilmiyorum bilmediğim bir sehirdeyim esim yanimda değil ailem yanımda. Eve geçicem sancın artarsa gel zaten artacak çok durmazSın dedi. agliyorumKız durdurmaya çalışmadı mı? Haftan ileri diye mi durdurmadı?
Bende sezaryen olacağım doğumdan sonra 10 gün oksapar kullanacaksın dedi drum kızımda da kullanmıştım.Doğum yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Doğumdan sonra Oksapar reçete edildi mi size? Salı günü kontrolüm var o zaman doktora soracağım ama aklım takılıyor sürekli. Hamilelikte hiç kan sulandırıcı kullanmadım. Şimdi neden verildi, bilemiyorum. Sağlık ocağındaki hemşire normalde sezaryen ameliyatından sonra kan sulandırıcı ilaç verilmez deyince iyice merak ettim.
Dr buldun mu cnm kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsunKızlar bilmiyorum bilmediğim bir sehirdeyim esim yanimda değil ailem yanımda. Eve geçicem sancın artarsa gel zaten artacak çok durmazSın dedi. agliyorumdua edin lütfen bana
Anladığım kadarıyla nişan geldi açılma var doğum başlamış olabilir durdurmak için birşey yapmadıysa doğurabilirsinde bacımKizlar açilması olup bekleyen var mı???
Ben de tedirgin oldum gittim canım hastahaneye. Sadece boş serum yapabiliriz başka yapılacak bir şey yok dediler. Yarın kadın doğum doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek. Teşekkür ederim canımCanım merhaba, ishal sanırım dikkate alınmalı, virüssel olabilir. Bana da olmuştu vücudum su kaybetti diye vitamin vs vermişlerdi serumla ancak 2 güne toparlamıştım
Benim bildiğim ameliyat sonrası pıhtı atmasın diye kullandırıyorlar. Ama doktordan doktora değişebilir tabiDoğum yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Doğumdan sonra Oksapar reçete edildi mi size? Salı günü kontrolüm var o zaman doktora soracağım ama aklım takılıyor sürekli. Hamilelikte hiç kan sulandırıcı kullanmadım. Şimdi neden verildi, bilemiyorum. Sağlık ocağındaki hemşire normalde sezaryen ameliyatından sonra kan sulandırıcı ilaç verilmez deyince iyice merak ettim.
Canım sancın var mı? İlaçla durdursalar aslında suyun falan iyiyse. Benim arkadaşımın açılması olmasına rağmen bekletmişlerdi tabi her gebelik farklı biz bilemeyiz doktorlar daha iyi bilir. Ama sen rahat ol haftan çok çok güzel o konuda için rahat olsunKızlar bilmiyorum bilmediğim bir sehirdeyim esim yanimda değil ailem yanımda. Eve geçicem sancın artarsa gel zaten artacak çok durmazSın dedi. agliyorumdua edin lütfen bana
Lifli gıdalar yeme, haşlanmış patates pirinç püresi kaşarlı tost iyi geliyor. Bide muzun yeşili ishali kesiyor , sarısı iyi gelmiyor ishaleBen de tedirgin oldum gittim canım hastahaneye. Sadece boş serum yapabiliriz başka yapılacak bir şey yok dediler. Yarın kadın doğum doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek. Teşekkür ederim canım![]()
Canım kaç gün beklettiler. Sol tarafımda ağrı var sadeceCanım sancın var mı? İlaçla durdursalar aslında suyun falan iyiyse. Benim arkadaşımın açılması olmasına rağmen bekletmişlerdi tabi her gebelik farklı biz bilemeyiz doktorlar daha iyi bilir. Ama sen rahat ol haftan çok çok güzel o konuda için rahat olsun![]()
Anladığım kadarıyla nişan geldi açılma var doğum başlamış olabilir durdurmak için birşey yapmadıysa doğurabilirsinde bacım
Eve neden gidiyorsun hastanede kontrol altın da olmak daha mantıklı değil mi ?
Zar zor özel hastanede buldum canım.Dr buldun mu cnm kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun![]()
Kendi doktorun ne zaman gelecek canım sen hangi şehirdeydin belki doktor tavsiye eden çıkarDurdurmak için hiçbir şey yapmadı. Üç alternatif sundu bana ya şimdi alayım sezeryana dedi. Ya bekle sancın çok artınca gel alayım dedi. Ya da normali bekle ama çok beklemezsin sen bu hafta olur dedi. Ben de eve geldim çok artınca gideceğim.
Kendi doktorum olmadığı için çok güvenemedim ki bilmediğin biyerde olmak çok zormuş![]()
Regli ağrısı gibi ağrım var bir de çooook açık pembe akinti gördüm. Fakat ağrım düzenli gelip gitmiyor yaniCanım haftan gayet iyi stres yapma hakkınızda hayırlısı olsun belki bir iki gün daha çok artmaz ağrıların
Biraz daha iyiyim canım çok şükür. İnşallah yarına kadar tamamen geçerLifli gıdalar yeme, haşlanmış patates pirinç püresi kaşarlı tost iyi geliyor. Bide muzun yeşili ishali kesiyor , sarısı iyi gelmiyor ishale