• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
ay kizlar cok kotuyum ya bebis iyi bende ama kayinvalidem ve kardesleri beni cok sinir ediyorlar hic biseyde dinlemiyorlar bebeye eski 20 yilin besiyi var onu getirip ona koyalim belek yapalim sim siki 3 ay beleyeceklermis sutun olmazsada emzir ellerim titriyor sinirden ya gozlerim doldu konussam agliyicam ne yapayim bilemiyorum kayinv da bizde kaliyor ne zaman gider bilmiyorum sinirden bogazim duyumleniyor. ben sessiz sakin biriyim onlar cadi gibi nasil bas edicegim 🥺 kavkada olsun istemiyorum ama sonu oyle gozukuyor
Ah canım benim bana da söylediler sımsıkı saralım biz öyle yapıyoruz falan diye. Ben de şakaya vurarak siz öyle yapsanız bile açarım yazık değil mi bebeğe dedim. Hatta buna girişmesinler diye hazır kundak aldım 😅 sen de konuşmaktan çekinme kimse sana bir şey diyemez lohusayken özellikle. Hormonlarını kullan onlardan daha cadı ol arkadaşım.

Canım şehir değiştirdim kendi doktorum diye bir şey yok maalesef şuan:( adanadayım şimdi
Benim doktorum da Adana da düşünürsen tavsiye ederim. Riskli gebelik uzmanı. Kendi kliniği ve aynı zamanda Acıbadem ve medline hastahaneleri ile anlaşmalı. Çok başarılı bir Prof. Ebru Tarım

Ya yemin ederim bu kaynanalardan görümcelerden çeken hamişleri kucaklamak istiyorum🥰 Evlerinden de kovmak istiyorum rahatsız edenleri😒 Ben biraz netim bu konuda zamanında saygısızlık gördüğümde hiç taviz vermedim yine de Allah sınamasın kimseyi de…

Ya yemin ederim bu kaynanalardan görümcelerden çeken hamişleri kucaklamak istiyorum🥰 Evlerinden de kovmak istiyorum rahatsız edenleri😒 Ben biraz netim bu konuda zamanında saygısızlık gördüğümde hiç taviz vermedim yine de Allah sınamasın kimseyi de…
Valla ben de seninle aynı düşünüyorum, gerçekten yazık azıcık sessiz birini bulunca tepeye binmeye bayılıyor hepsi. Ben yurtdışındayım, Türkiye’den gelecekler, kayınvalide - kayınpeder - görümce ve eşi , benim annem de olacağı için (evimiz 2 oda + 1 salon) , sizlere ev tutalım sığamayız dedim direkt. Annem tek geliyor benimle kalır , onlar da ailece bir evde kalırlar görmeye gelirler . Bizimkiler de modern falan güya ama bayılıyorlar detay düşünmeye falan , şimdiden kendi kendime söz verdim hiçbir sözü sakınmayacağım diye.

Ah canım benim bana da söylediler sımsıkı saralım biz öyle yapıyoruz falan diye. Ben de şakaya vurarak siz öyle yapsanız bile açarım yazık değil mi bebeğe dedim. Hatta buna girişmesinler diye hazır kundak aldım 😅 sen de konuşmaktan çekinme kimse sana bir şey diyemez lohusayken özellikle. Hormonlarını kullan onlardan daha cadı ol arkadaşım.
konusmaya baslayinca bana aglamak geliyor odamda agliyorum kendimi durduramiyorum ama dogru toparlanip hepsinin ustesinden gelmek lazim su an diyer odada esimle konusuyor sessizce bilmiyorum artik nasil dolduruyor.. sessiz sevgi dolu ailemizin huzurunu illa ki bozacak. kendiside kardesleride anca biz biliriz kafasinda bide cok iyi inandiriyorlar karsi tarafi ki biz dogruyuz nasil bas edecegim bilmiyorum

oyle bir diyorlar ki yani karsi tarafa soz hakki tanimiyorlar hic biz dogruyuz diye diretiyorlar

Canım sınırlarını net çiz tartışmadan da korkma. Sen onlardan daha cadı ol sonuçta anneyiz artık baş etmeye alışmak lazım hadsiz insanlarla. Sabır küpü olup çatlayacağına bırak senden çekinsinler. Herkese de ki siz bana bakın çocuğuma ben bakarım. Gerekirse de ağla lohusa duygusallığı ama sınırlarına girmelerine izin verme.
agliyorum zaten odamda su an o da diyer oda da esime isliyor konulari sessizce onu yapmak lazim bunu yapmak lazim o dogru degil falan filan. ne zorluklarla dunyaya getirdigim cocugun ustunde soz haqqi bile sormak istemiyorlar bi de bu gun ciktik hastaneden daha ilk gunum sinirle gecti bakalim daha neler olacak. tek yolu var hizlica toparlanip her seyi ele almak. sezaryen oldum bana yardima bizde kaliyor guya

konusmaya baslayinca bana aglamak geliyor odamda agliyorum kendimi durduramiyorum ama dogru toparlanip hepsinin ustesinden gelmek lazim su an diyer odada esimle konusuyor sessizce bilmiyorum artik nasil dolduruyor.. sessiz sevgi dolu ailemizin huzurunu illa ki bozacak. kendiside kardesleride anca biz biliriz kafasinda bide cok iyi inandiriyorlar karsi tarafi ki biz dogruyuz nasil bas edecegim bilmiyorum
Ah keşke eşin bu konuların onun yanında açılmasına bile izin vermese ve konuşmasa .. sanırım ancak öyle susabiliyorlar

Ağlama canım benim üzme kendini, ben de çok takıyordum kafama ama üzerine ne kadar düşünsem kendime zarar diyerek vazgeçtim akışına bıraktım. Konuşup konuşup susacaklar elbet bir gün evinden de gidecekler. Kendine zehir etme günlerini. Eşinle de paylaş bu durumları zamanı gelince de doğrusunu onlara göster.

ay kizlar cok kotuyum ya bebis iyi bende ama kayinvalidem ve kardesleri beni cok sinir ediyorlar hic biseyde dinlemiyorlar bebeye eski 20 yilin besiyi var onu getirip ona koyalim belek yapalim sim siki 3 ay beleyeceklermis sutun olmazsada emzir ellerim titriyor sinirden ya gozlerim doldu konussam agliyicam ne yapayim bilemiyorum kayinv da bizde kaliyor ne zaman gider bilmiyorum sinirden bogazim duyumleniyor. ben sessiz sakin biriyim onlar cadi gibi nasil bas edicegim 🥺 kavkada olsun istemiyorum ama sonu oyle gozukuyor

Ah canım benim yaa. Beşik belemek neymiş vallahi bilmiyorum. Kendin diyemiyorsan eşine söyle o uyarsın. Kayınvalidenin kardeşleri ne karışır senin çocuğuna. Üzülmemeye çalış bebeğin için kuzum.

Kızlar, yazdıklarınızı göremiyorum. Kanamam çok hastaneye gidiyorum . çocuğumun Zıbını bile hazır değil pijama yok hiç bişey yok . hayırlısıyla güzel geçsin nolur dua edin . Hiç hazır değildim buna

Canım bosver zıbını falan onlar hallolur, müsait oldukça bizi haberdar et 🙏🏻 insallah çok iyi ve sağlıklı geçer doğumun, bebişini kucağına alırsın 🙏🏻🙏🏻

Kizlar açilmam varmiş 2 santim. 😭😭
Hiç sancı falan hissetmedin mi
Kızlar, yazdıklarınızı göremiyorum. Kanamam çok hastaneye gidiyorum . çocuğumun Zıbını bile hazır değil pijama yok hiç bişey yok . hayırlısıyla güzel geçsin nolur dua edin . Hiç hazır değildim buna
Aa noluyo kanaman niye arttı. Yalnız değilsin demi zıbın pijama falan bulunur canım bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o.

Herşey hallolur canım yeterki sağlıkla gelsin haftan güzel hayırlısı ile al inş kucağına 🤲🏻🙏

Valla ben de seninle aynı düşünüyorum, gerçekten yazık azıcık sessiz birini bulunca tepeye binmeye bayılıyor hepsi. Ben yurtdışındayım, Türkiye’den gelecekler, kayınvalide - kayınpeder - görümce ve eşi , benim annem de olacağı için (evimiz 2 oda + 1 salon) , sizlere ev tutalım sığamayız dedim direkt. Annem tek geliyor benimle kalır , onlar da ailece bir evde kalırlar görmeye gelirler . Bizimkiler de modern falan güya ama bayılıyorlar detay düşünmeye falan , şimdiden kendi kendime söz verdim hiçbir sözü sakınmayacağım diye.
Çok doğru bir şey yapmışsınız tebrik ediyorum 😀 ne kadar modern de olsalar me yazık ki bazı noktalarda çok saçmalıyorlar 😂 biz şöyle yaptık böyle yaptık diye dayatmaya çalışmaları falan beni aşırı geriyor direkt tetikleniyorum 😂

Kuzum sen başka şeyleri düşünme ailen halleder onları zaten 🙏🏻 sen bebişine kavuşacaksın ona odaklan haftan da güzel geri kalan her şey kolay 🙏🏻

Canım onlar hallolur alınır hemen hiç onu düşünme. Haftan da gayet iyi sakin olmaya çalış inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına canım

Canım benim bebeğim küvözde. Ona rağmen kayınvalidem annem gittikten hemen sonra gelmeyi düşünüyor. Bana yardım edebileceği bir durum yok aslında. Ayaklandım zaten. Zor günleri annemin yardımıyla atlattım. Ama ısrarla gelmek istiyor. O gelince genelde eşimle aramız bozuluyor. Bunları kafama takıp ağlamaktan dolayı gayet iyi gelen sütüm azaldı. Yani sessizliğimin kurbanı yine kendim oluyorum. O yüzden yapabiliyorsan susma. Sesini çıkar. Onlar bizi alttan almalı. Biz onları değil.

Back
X