- 15 Aralık 2024
- 1.234
- 890
- 38
Ağrımayan yerim yokKızlar bende kalça ağrısı başladı, böyle mesela bir anda sinirlere baskı oluyor gibi oluyor kalçaya ağrı girip çıkıyor. O yüzden pek fazla iş güç istesem de yapamadımtek bende mi var bu ağrıdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrımayan yerim yokKızlar bende kalça ağrısı başladı, böyle mesela bir anda sinirlere baskı oluyor gibi oluyor kalçaya ağrı girip çıkıyor. O yüzden pek fazla iş güç istesem de yapamadımtek bende mi var bu ağrıdan
Canım Çatı muayenesi nasıl korkutucu bir şey mi :) Doğumdan çok ondan korkuyorumKızlar günaydınsabah 8 gibi nişan gibi bir akıntı geldi iki kez ve adet sancısı gibi ağrı da olunca ilk kez böyle bir durum için rutin dışında acile muayeneye gittim. Açıklık yok gibi görünüyor alttan muayene yaptılar. Ama arada bir ağrılarım oluyor hala ama eve döndüm artarsa tekrar gideceğim nst de yüksek sancı çıkmadı. Perşembeyi bekler inşallah
![]()
Hem özel, hem devlet takipliydim. Devlette doğum yapacağım. Şimdilik vajinal doğum gözüküyor son anda bir aksilik olmazsa. Geçen hafta devletteki Dr gördü.Yarın özel hastane olacak bakalım bebeğin gelişimiyle ilgili ne diyecek.Valla sağ salim doğuralım hamilelik çok uzadısizin özel mi devlet mi sezeryen mi olcak
Merhaba, daha önce muayenelerde plasentanın yeriyle ilgili yorum yapmamış mıydı doktorunuz?Selam kızlar bugün 36+0 da doktor kontrolüm vardı ilk kez vajinal bakti ve plesentam rahim ağzına çok yakınmış 1.5cm kadar. Sancıların başlamadan bebeği almamız lazım dedi. 3 kasım 37+2 ye sezaryen için gün verdi. O kadar kötü oldum ki çok ani oldu. Gelisimi icin 38i görmek isterdim. Hala bir şansım var mı süreyi uzatmak için. Başına gelen var mı?
Bebek sinire baskı yapıyor ondan oluyor bildiğim kadarıylaKızlar bu vajinaya aniden elektirik çarpması gibi bir şey olması neden oluyor ya,böyle saniyelik bir acıma yanma hissi oluyor ama çok rahatsız edici.
İnanılmaz bir ağrı oluyor,resmen sanki içine kramp giriyor gibi .Anlık bir sızı ama kuvvetli,yani oradaki sinir bile sıkıntı da demekBebek sinire baskı yapıyor ondan oluyor bildiğim kadarıyla
Canım şeker çıkmadığı halde ani açıkma var bende anlamadımm tatlı sevmem ama arada canım tatlı çikolata goflet sütlü tatlı falan istitor çok garipGebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği![]()
Ara öğün yapıyor musunuz ?Gebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği![]()
Ara öğün sadece çerez yiyorum yiyecek bir şey bulamıyorum.. Beynimi şartlandırıyorum da rüyalarıma giriyor artık çikolatalı pasta falan..Ara öğün yapıyor musunuz ?
Beynimizi şartlayınca oluyor bir şekilde. Az kaldı doğumlara![]()
Canım ben cuma günü çatı muayenesi oldum öyle çok korkulacak bişey değil doktor parmağına jel sürüyor karnımiza sürülen sanırım iki dk sadece bakıyor yani kendini kasmadigin sürece birşey olmuyor ilk başta ben bir kendimi geri çektim korktum doktorum sakin ol kendini kasma bişey yok falan dedi gerçekten de bişey yok sonuçta ilişkiye girebilen insanlarız hiç korkmaCanım Çatı muayenesi nasıl korkutucu bir şey mi :) Doğumdan çok ondan korkuyorum
Nesfitin tam tahıllı olan barının şeker oranı düşük. Bir pasta değil ama biraz tatlı isteğinizi bastırabilirAra öğün sadece çerez yiyorum yiyecek bir şey bulamıyorum.. Beynimi şartlandırıyorum da rüyalarıma giriyor artık çikolatalı pasta falan..
Çok sağ olasın canım. Evet dediğin gibi rahat olmak lazımCanım ben cuma günü çatı muayenesi oldum öyle çok korkulacak bişey değil doktor parmağına jel sürüyor karnımiza sürülen sanırım iki dk sadece bakıyor yani kendini kasmadigin sürece birşey olmuyor ilk başta ben bir kendimi geri çektim korktum doktorum sakin ol kendini kasma bişey yok falan dedi gerçekten de bişey yok sonuçta ilişkiye girebilen insanlarız hiç korkma
Merhaba bende gebelik şekeri yok ama yine de böyle atak gibi geldiğinde şekersiz tatlılara yöneliyorum . Belki çevrenizde vardır sugar free pastalar , kekler yapan bir yer , ya da evde siz deneyebilirsiniz bir çok tarif var internetteGebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği![]()
Biraz da karında yeri aşırı daraldı onun da etkisi varAslında uzun surmedi zaten kasım da günlerimiz, erken doğuran çok olduğu için bizde sabırsızlaşmaya başladık, normal süreçlerini tamamlıyorlar karnımızda demek henüz hazır değiller, en doğru zamanda gelsin minişler![]()
Ay siz o tatlı isteğini emzirme döneminde gorun:) gece kalkıp ne yesem acaba diye bakınıyorum kii hic tatlı ile aram yoktu.Canım şeker çıkmadığı halde ani açıkma var bende anlamadımm tatlı sevmem ama arada canım tatlı çikolata goflet sütlü tatlı falan istitor çok garipdoktoruna danış belki az şekerli bişeyler önerir veya tatına bakabilirsin hemennyürüyüş yap yoğurtta şekeri dengeliyormuş
Geliyor gekmekte olan ozamanAy siz o tatlı isteğini emzirme döneminde gorun:) gece kalkıp ne yesem acaba diye bakınıyorum kii hic tatlı ile aram yoktu.